Anamaria Vasile

Doctorul îți va cere această rețetă: băutura care elimină colesterolul și grăsimile!

Această băutură este una preferata de milioane de oameni care au vrut să elimine colesterolul și grăsimile din organism. Se prepară ușor și rapid. Ea poate accelera metabolismul și poate stimula topirea kilogramelor în exces.
Pătrunjelul s-a dovedit a fi un bun prieten al pierderii în greutate. Sucul de patrunjel ajută la arderea caloriilor și, prin modul în care îți hrănește corpul cu vitamine și minerale. Această plantă crește metabolismul și eliberează excesul de lichid din organism.

Dacă vrei o talie subțire, amestecă pătrunjel, lămâie și apă. Stoarce sucul de lămâie într-un blender, adaugă pătrunjelul spălat și apa și amestecă bine.

Dieticienii ne sfătuiesc să bem sucul dimineața pe stomacul gol timp de cinci zile, după care este necesar să facem o pauză de zece zile.

Dacă îți place iaurtul, poți să-l bei cu un pic de pătrunjel. Acest amestec accelerează digestia și are un procent zero de grăsime.

Când bei suc de patrunjel, poți să consumi alimentele pe care le-ai avut deja în dieta zilnică. Rețeta fiecărui succes este moderarea. Este necesar să nu exagerezi cu consumul de alimente. Rezultatele sunt vizibile după cinci zile.

Comentează