DRAMA cumplita! O mama A UITAT sa-si duca fetita de doar UN AN SI JUMATATE la gradinita si…

O fetita de numai un an si jumatate a avut parte de un sfarsit cumplit, dupa ce mama ei a uitat-o in masina in loc sa o duca la gradinita.

Tragedia s-a petrecut astazi, in localitatea italiana Castelfranco di Sopra, in provincia Arezzo.

Potrivit presei locale, fetita de numai 18 luni a murit dupa ce a fost uitata de mama in masina. Femeia trebuia sa o lase la gradinita dimineata, insa copilul dormea in masina, astfel ca mama si-a mers direct la locul de munca. Se pare ca aceasta a uitat ca are copilul in masina, a inchis automobilul si a plecat.

Dupa cateva ore, dandu-si seama de ce s-a intamplat, a mers la masina, a scos fetita si a cerut ajutorul oamenilor aflati in jur. Desi i s-a facut masaj cardiac imediat, iar medicii sositi la fata locului au folosit defribilatorul pentru a-i porni inima, copilul fiind in stop cardio-respirator, fetita nu a mai putut fi salvata, potrivit observator.tv.

Mama copilului, Ilaria Naldini, de 38 de ani, dar si tatal au fost audiati de politisti, care au demarat o ancheta in acest caz.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

ATENŢIE – Apel disperat pe Facebook! Alertă pentru toți românii

Ilie Tundrea, unul dintre miile de români care tranzitează autostrada din Ungaria sau din Austria, a recurs la rețeaua de socializare Facebook pentru a face cunoscut ce i s-a întâmplat lui într-o benzinărie la granița dintre Austria și Ungaria.

Anunțul acestuia are nu mai putin de 4.500 de distribuiri în doar 19 ore de la postare. Ilie Tundrea dorește să atragă atenția tuturor celor care folosesc această rută pentru a fi atenți mai ales în benzinării șiparcări, acolo unde acționează tâlhari din… România, tâlhari care fie înțeapă cauciucurile, fie fură din buzunarele celor care folosesc autocarul, fie joacă alba-neagra…

„ATENȚIE! La Shell-ul de la Nickelsdorf (ieșirea din Austria) acționează o trupa de tâlhari romani, azi-noapte (n.r. luni noaptea) la 01:30 in timp ce am intrat sa achit motorina mi-au înțepat roata din dreapta spate!… Norocul meu ca am observat. Am rămas sa schimb roata in stația PECO si atunci i-am văzut cum au acționat pe un autocar de Atlassib cu alba-neagra si buzunarit!

A venit caldura si au ieșit la treaba, erau vreo 8-10…cei de la PECO ori din complicitate ori de frica nu se bagă, nu au vrut nici sa cheme poliția….Eu zic sa profitam de Facebook si sa distribuim sa afle cât mai multi romani!”, scrie Ilie Tundrea.

”AM OBSERVAT CĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE AUTOCARELE OPRESC CU PARTEA STÂNGĂ LA LUMINĂ, PARTEA CU UȘILE NEFIIND LUMINATĂ (ASA E PARCAREA), PASAGERII, NECUNOSCÂNDU-SE ÎNTRE EI, POT FI FOARTE UȘOR ÎNȘELAȚI. HOȚII INTRĂ ÎN AUTOCAR PE UȘA DIN FAȚĂ, IAU CE APUCĂ ȘI COBOARĂ LA MIJLOC”, A DECLARAT ILIE TUNDREA.

În cazul său, oprindu-se la o benzinărie, aceștia au profitat de faptul că șoferul intrase înăuntru pentru a plăti combustibilul și i-au spart un cauciuc. Ideea hoților era ca el sa rămână în pană în spatele benzinăriei unde să poată fi tâlhărit.

Din fericire, acestuia i-au venit în ajutor angajații din benzinărie, care au acceptat să cheme poliția, la solicitarea acestuia. Cazul lui Ilie Tundrea nu este unul izolat, hoții acționând deja de ceva vreme în zonă. Patronul a mai susținut că va depune zilele acestea o plângere la poliția din Timiș, precum și la Consulatul austriac din același județ. În același timp, pe lângă autorități, Ilie Tundrea mai dorește să atenționeze și restul românilor care călătoresc pe aceeași rută să fie atenți la infractorii care acționează în zonă.

Anamaria

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.