E incredibil ce se intampla daca uzi plantele cu Cola in loc de apa! Efectul se vede dupa cateva zeci de minute, putina lume stie acest lucru

Cola este probabil cea mai populara bautura racoritoare acidulata din lume. Stiati insa ca, pe langa consumul obisnuit, ea poate fi folosita si in alte moduri, avand intrebuintari care se pot dovedi utile pentru multa lume?

Spre exemplu, cu ajutorul bauturii puteti fertiliza cu succes diverse plante, precum azaleele si gardeniile. Udati-le cu suc in loc de apa si veti observa cum acestea vor creste mai rapid si mai viguros. Motivul? Cola creste aciditatea solului iar zaharul din bautura duce, de asemenea la cresterea materiei organice din sol.

Alte utilizari inedite pentru Cola: puteti scoate foarte usor rugina, puteti curata petele de lapte de pe haine, o puteti folosi chiar pe post de balsam pentru par.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Această femeie a murit în 2013. Recent, sotul ei a intrat pe Instagram și a făcut o descoperire șocantă

Frumoasa Anna Zaychkovskaya, fostă Miss Ucraina, a fost declarată moartă în urmă cu trei ani. Tânăra a anunțat că se duce să fumeze o țigară și nu s-a mai întors. Polițiștii au susținut că femeia a fost omorâtă după ce au găsit un cadavru care avea caracteristicile ei fizice.

Recent, însă, soțul ei, un multimilionar italian, a avut parte de cea mai nefericită surpriză în timp ce naviga pe Instagram. A găsit-o pe Anna trăind alături de alt bărbat.

Șocul a fost atat de mare incat credea ca e o persoana care seamana foarte bine cu sotia, mai ales ca ea era deja moartă. După mai multe investigații, italianul a aflat că este chiar ea în pozele de pe Instagram, scrie dailynews.ro.

Gianluca a mai descoperit că Anna trăia liniștită și că era mai fericită ca niciodată, iar bărbatul lângă care trăia în New York era chiar verișorul său.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Această gravidă a mâncat o pizza la cină. A ajuns de urgenţă la spital. Descoperirea şoc a medicilor

Până acum, cel mai mare beneficiu al unei pizze era gustul delicios! Dar o descoperire uimitoare îi atribuie și alte proprietăți.

Mai multe proaspete mămici din Statele Unite ale Americii au declarat că travaliul le-a fost declanșat de către… o pizza picantă! Mai exact, este vorba despre o rețetă de pizza cu topping de pui, mozzarella și sos foarte picant. Știința încă nu a reușit să găsească o explicație, însă cazurile au început să fie din ce în ce mai dese, astfel că unele pizzerii chiar au schimbat denumirea acestei rețete de pizza din meniu, noul său nume fiind: „pizza inducătoare”, scrie sanatatea.ro.

Toată povestea a început în 2010, când o tânără însărcinată a consumat la cină o asemenea pizza, iar în următoarele ore a fost dusă la spital, unde a născut o fetiță. De atunci, și alte femei s-au folosit de acest truc, cu mai mult sau mai puțin succes. Ultima naștere provocată prin această metodă a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni, la doar 4 ore după ce pizza a fost consumată!

Se pare că secretul ar fi sosul foarte picant, dar încă nu a fost confirmat de către experți. Nu există nicio dovadă că alimentele picante ar provoca travaliul și nici nu se cunoaște vreo altă metodă pentru a grăbi nașterea. Mai mult, medicii spun că nu există niciun pericol asociat consumului de alimente picante în timpul sarcinii.

Poate că este vorba, de fapt, de un efect placebo cauzat de faptul că mâncarea picantă supără stomacul. Fie că va avea sau nu efectul la care speri, noi spunem că trebuie să încerci! Până la urmă, orice pretext este perfect pentru a consuma o felie de pizza!

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

VESTE BUNĂ! Cum puteți beneficia de 6.000 de euro de la stat în acest an. De ce DOCUMENTE ai nevoie pentru a fi eligibil și care este termenul LIMITĂ

Statul român este pregătit să le dea romanilor bani dacă aceștia acceptă condiția de a-și împăduri terenurile. Toți cei interesați de o astfel de inițiativă vor încasa de la stat câte 6000 de euro pentru un hectar.
Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a implementat programul “Prima împădurire” pentru a ajuta la creșterea suprafețelor forestiere.

Cei interesați pot accesa Schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire şi crearea de suprafeţe împădurite”, aferentă Măsurii 8 „Investiţii în dezvoltarea zonelor împădurite şi îmbunătăţirea viabilităţii pădurilor”, SubMăsura 8.1 „Împăduriri şi crearea de suprafeţe împădurite” din cadrul PNDR 2014 – 2020

Alocarea bugetară, stabilită pentru sesiunea noiembrie 2017 – martie 2018 este de 50 milioane euro.

Acest sprijin financiar, acordat ca valoare fixă, este reprezentat de costuri standard pe hectar pentru împădurirea de terenuri agricole şi neagricole, sub forma a două prime:
– Prima 1 – prima de înfiinţare a plantaţiilor forestiere acoperă şi costurile de elaborare a proiectului tehnic de împădurire
– Prima 2 – o primă anuală care acoperă lucrările de întreţinere a plantaţiilor pe o perioadă de maximum 6 ani până la închiderea stării de masiv, efectuarea a două lucrări de îngrijire a arboretelor după închiderea stării de masiv şi pierderile de venit agricol pentru o perioadă de 12 ani pentru suprafața împădurită.

Cei interesați vor primi în primul la înfiinţarea pădurii câte 6.000 de de euro de hectar. În următorii ani, timp de 12 ani, vor primi câte 2.700 de euro de hectar pe an.

Peroanele care pot beneficia de programul “Prima împădurire” pot fi deținătorii publici de teren agricol și neagricol, deținătorii privaţi de teren agricol și neagricol şi forme asociative ce dețin teren agricol și neagricol. În categoria deținătorilor publici de teren sunt incluse unităţile administrativ teritoriale ale comunelor, orașelor, municipiilor (respectiv, nivel LAU 2) și alte persoane juridice de drept public, precum și formele asociative ale acestora. Beneficiarii publici sunt eligibili doar pentru Prima 1, conform apia.org.

Această schemă de finanţare este implementată prin Agenţia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), toate documentele necesare accesării fiind disponibile pe pagina de internet www.apia.org– secţiunea Măsuri de sprijin şi IACS – Măsuri delegate din PNDR. Depunerea Cererii de Finanţare se realizează pe suport de hârtie la Centrele Județene sau al Municipiului Bucureşti al APIA. Această cerere va fi însoţită de proiectul tehnic de împădurire.

Cristiana

Add comment

Recent posts

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: