Anamaria Vasile

Elimină VERGETURILE rapid cu aceste 6 remedii naturale!

Vergeturile sunt dungi înguste sau linii care apar pe suprafaţa pielii atunci când este întinsă. Atât bărbații, cât și femeile sunt predispuşi la vergeturi, in special pe coapse, solduri, braţe, fese, zona abdominală, şi partea inferioară a spatelui. Există mai multe cauze care duc la apariţia vergeturilor, cum ar fi creșterea rapidă în greutate sau pierdere în greutate, sarcina, schimbările hormonale etc. Aceste remedii naturale vă vor ajuta să  estompaţi vergeturile.

  1. SUCUL DE CARTOFI

Cartofii sunt bogaţi în minerale şi vitamine, inclusiv vitamina C, complexul B, potasiu, magneziu, calciu, fosfor și zinc. Acestea ajultă la restaurarea și creșterea celulelor pielii.

Se taie un cartof în felii groase, apoi se freacă ușor peste vergeturi.
Lasăti să acţioneze timp de 5-10 minute și apoi se spală cu apă călduță.
2. OUL ALB

Ou alb conține 40 tipuri de proteine diferite și sunt, de asemenea, bogate in colagen si vitamina A. Aceasta poate îmbunătăți elasticitatea pielii.

Luaţi albuşul de la două ouă, baţi-le ușor și apoi aplicaţi un strat gros pe vergeturi.
Odată ce oul s-a uscat complet, se clătește cu apă și apoi se hidratează zona prin aplicarea uleiului de măsline.
3. SUCUL DE LEMON

Proprietatea acidă a lămâi funcționează ca un agent de albire natural pentru piele. Indeparteaza pielea moarta si face vergeturile să dispară rapid.

Se taie lămâia în două jumătăți și apoi să ia o jumătate de lamâie şi se freacă pe vergeturi. Lasaţi să acţioneze timp de 10 minute, apoi se spală cu apă caldă.
4. ZAHĂRUL

Yahăr brut funcționează ca un exfoliant natural pentru piele, care poate ajuta la reducerea aspectului vergeturilor.
Se amestecă o lingura de zahar, cu ulei de migdale și câteva picături de suc de lămâie și se amestecă timp de 5 minute. Aplicati amestecul pt vergeturile si frecaţi timp de 10 minute, apoi se spală cu apă.
5. ULEIUL DE MĂSLINE

Ulei de masline contine mai multe substante nutritive şi antioxidanţi.
Masaţi ulei de măsline extra virgin, ușor cald, pe zona afectată pentru a îmbunătăți circulația sângelui și pentru a reduce aspectul vergeturilor.
Se lasă timp de 30 minute pentru a permite pielii sa absoarba vitamina A, D și E din ulei de măsline.
6. GEL ALOE VERA

Vergeturile sunt un indiciu că pielea și-a pierdut elasticitatea naturala. Aloe vera, cu capacitatea sa de a vindeca straturile pielii este, prin urmare, soluția perfectă pentru a ajuta recapătarea elasticităţii pierdute.
Se îndepărtează stratul exterior al frunzei de aloe vera și scoate gelul lipicios din interiorul frunzei. Apoi, se pune gelul pe vergeturi și se spală cu apă după două ore.

Comentează