Este nevoie de doar 1 ingredient pentru a elimina porii de pe față chiar la tine acasă!

Multe persoane din întreaga lume, care au tenul gras, au de asemenea, pori mari și vizibili. Porii nu reprezintă o problemă medicală, dar pot fi inestetici și de aceea ne dorim cu toții să scăpăm de ei. Există o serie de produse scumpe care te pot ajuta să micșiorezi porii și să îi faci mai puțin vizibili, dar cu aceste remedii naturiste  puteți economisii, foarte mulți bani.

Iată cum puteți obține remedii naturiste cu ingrediente ce la găsiți în bucătărie:

Apă și bicarbonat de sodiu

Se amestecă două linguri de bicarbonat de sodiu si doua linguri de apa. Veți obține o pasta pe care trebuie să o aplicați pe față și se o lăsați sa se usuce timp de aproximativ 15 minute. Odată ce masca s-a uscat, se spală fața cu apă rece.

skin-pores-treatment

Albușul de ou și suc de lămâie

Puneși câteva picături de suc de lămâie și două albușuri de ou într-o ceașcă. Aplicați aceasta masca pe fata si lasati-o sa se usuce. Apoi, se spală cu apă rece. Aceasta masca ajută la strângerea porilor și indepartarea celulelor moarte ale pielii.

Castravete, lamaie si apa de trandafir

Se curață castravete și apoi se zdrobeste cu o furculiță. Se adaugă 1 linguriță de apă de trandafir și câteva picături de suc de lamaie. Se pune amestecul într-un prosop curat, se îndoaie și se aplică pe fata. Se clătește fața cu apă rece, la final.

Lamaie si suc de ananas

Se stoarce sucul de la o jumatate de lamaie si se amesteca cu o jumatate de cana de suc de ananas. Se înmoaie o cârpă curată în amestec și se aplică pe fața. Se lasă pe față timp de 5 minute. Se clătește cu apă rece.

 

Comentează