EXCLUSIV / Elodia nu e moartă! Unde a apărut, ieri, cea mai căutată dispărută din ultimii ani!

Avocatul Elodia Ghinescu a dispărut fără urmă în urmă cu nouă ani dând naştere celui mai mediatizat caz din istoria presei româneşti. Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea ei, chiar dacă trupul avocatei nu a fost găsit niciodată.
Deşi pare greu de crezut, la doi ani de la condamnarea lui Cristian Cioacă, Elodia a reuşit să capteze din nou atenţia. Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii spynews.ro, contul de email al Elodiei – ishalo2000@yahoo.com (aşa cum apare el în documentele de la dosar) – pare a fi accesat în mod constant. Dovadă imaginile alăturate, capturi ale unui site care detectează utilizatorii de Yahoo Messenger care au statusul „invisible”.

Contul Elodiei a fost accesat ieri, la 12:47. Utilizatorul era „invisible”.

Trei minute mai târziu, „Elodia” a ieşit. Utilizatorul apărea ca fiind „offline”.
Evident, dacă excludem varianta unei erori a sistemului, numai autorităţile pot stabili cine şi în ce scop accesează contul Elodiei, sau dacă avocaţii lui Cristian Cioacă aveau dreptate atunci când spuneau sus şi tare: „Elodia este în viaţă!”

În timp ce Elodia este „invizibilă” în spaţiul virtual, fostul poliţist este aşteptat astăzi în faţa judecătorilor din Braşov, în procesul de succesiune deschis pe numele său de băiatul pe care îl are cu Elodia Ghinescu. Dosarul a fost reintrodus pe rolul Judecătoriei Braşov după ce procesul a fost suspendat în 2013. Patrick Cioacă, reprezentat atunci de bunica sa maternă, cerea atunci bunurile , la mijloc fiind bunurile care i-au aparţinut mamei sale.

Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, în iunie 2014, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Procurorii arătau în rechizitoriu că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioacă a dus trupul soţiei sale în cada băii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai uşor, spun procurorii, ulterior poliţistul ascuzând rămăşiţele într-o locaţie rămasă necunoscută. După şapte ani de procese, Cristian Cioacă a fost condamnat definitiv, de Curtea de Apel Piteşti, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea soţiei sale.

un comentariu

  • Dacă da statul roman în judecata acel procuror și judecator va plăti cu vârf și îndesat dacă într. adevăr Elodia trăiește!

  • Original ! O afacere originala, un produs original ! Cautam colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, cu castiguri imediate. Aveti nevoie de conexiune Internet si doua ore pe zi. Proiectul are acum si o componenta internationala. Va rugam sa solicitati detalii la una dintre adresele noastre de mail: dorinacostea07@gmail.com

  • Allerdings! Ist ja auch einfach ein gutes Buch, überleg schon, das zum üben mit in Urlaub zu nehmen.Wie ist die deutsche Ãœezgsbteunr?