EXCLUSIV! Primul interviu cu Liviu Arteni, după moartea Israelei Vodovoz. „Nu e moartă!” Adevărul despre dispariția Israelei

Liviu Arteni este sfâşiat de durere! Vestea că Israela Vodovoz a murit l-a şocat, iar noi avem primul interviu cu Liviu Arteni, fostul soţ al Israelei, după ce a aflat că cea alături de care a trăit vreme de câţiva ani a încetat din viaţă.

Israela Vodovoz a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. La scurt timp după ce vestea tristă a fost făcută publică, Liviu Arteni a aflat despre tragedie şi a reacţionat într-un mod tulburător. Cu greu şi-a găsit cuvintele pentru a putea spune ce simte!


Liviu Arteni a trăit un adevărat şoc atunci când a aflat că Israela Vodovoz a murit. „Nuuu, nu e moartă, mă! (…) Am pierdut un om, am pierdut un om cu care vorbeam, un om cu care discutam”, spune Liviu Arteni. Din înregistrare este uşor de dedus că abia a putut să spună câteva cuvinte, semn că vestea l-a devastat.

Israela a murit din cauza inelului gastric!


Israela Vodovoz a murit din cauza inelului gastric pe care îl avea. Se pare că fosta balerină nu a respectat indicaţiile primite de la medicii care i l-au montat, inelul gastric a pocnit şi i-a provocat hemoragie internă. Afacerista Israela Vodovoz suferea şi de astm. Aceasta va fi condusă pe ultimul drum în Israel, după ce trupul ei va fi repatriat.

Vezi aici interviul cu Liviu Arteni


Israela s-a stins din viață în urmă cu câteva zile, iar până astăzi nu s-a auzit nimic de fostul ei soț, Liviu Arteni, dacă a aflat de moartea Israelei. Ei bine, sora bărbatului a rupt tăcerea și a mărturisit că Liviu este în stare de șoc.

Femeia a mai declarat că fratele ei nu va veni la București, deoarece nu are rost, din moment ce trupul Israelei va fi dus în Israel.

Ei țineau legătura în permanență. Urma să se mute în Spania împreună cu Liviu, deoarece o avantaja clima de acolo, pentru sănătatea ei.

Liviu nu vrea sa vină în Bucuresti, a zis că nu are rost, din moment ce copiii o iau în Israel. A rămas cu un teren și o casă. A spus că nu vrea nimic, așa mi-a spus.

Israela permanent îl monitoriza pe Internet. Îmi spunea că renunță la mâncarea și medicamentele ei, pentru a-l ajute pe Liviu, deoarece îl iubește. “Rup de la gură, pentru că îl iubesc pe el”, îmi spunea. Mi-a povestit că Liviu suferea de bipolaritate.

Ultima oară am vorbit în februarie, mi-a zis că nu e prea bine, urmează să facă un duș și mă sună ea, dar nu am mai vorbit. Am sunat-o de 8 martie, dar nu mi-a răspuns. A suferit șocul vieții lui, nu îl puteau liniști, ei s-au iubit foarte mult”, a mărturisit sora lui Liviu Arteni.

Părintele care a avut grijă de Liviu

Părintele Burlacu, din Bacău, a fost cel care l-a ajutat pe Liviu Arteni să scape de patima cu băutura și a stat un timp sub îngrijirea lui, la rugămintea Israelei. Liviu Burlacu este șeful Centrului Oxigen, care ajută persoanele care au probleme cu alcool, și care, de altfel, susține că a vorbit cu Israela în urmă cu trei săptămâni.

Israela a fost o femeie cu inima mare si a avut grija de Liviu si dupa ce au divortat la notar, in septembrie 2017. Liviu se afla intr-o situatie grea cand a venit aici, ea l-a ajutat chiar si financiar. La noi in centru nu se plateste tratamentul in sine, ci doar masa, insa noi ajutam si persoane fara posibilitati. Pe Liviu l-am ajutat pentru ca m-a rugat doamna Israela”, a declarat parintele Burlacu pentru stririlekanald.ro.

Israela Vodovoz a fost gasita moarta in casa saptamana trecuta, iar cazul a ajuns pe masa procurorilor.

Fosta dansatoare si femeie de afaceri, Israela Vodovoz (68 de ani) a fost gasita fara suflare vineri noaptea, in locuinta ei, dupa ce avocata a chemat autoritatile sa sparga usa casei, pentru ca nu putea lua legatura cu clienta ei. Israela era o clienta a lumii mondene, mai ales dupa casatoria cu Liviu, un barbat cu 30 de ani mai tanar.

Cei doi detineau, de altfel, si o pensiune in Maramures, in Viseul de Sus, pe care doreau sa o vanda.

In ultimii ani, mai multi turisti care trecusera pragul pensiunii celor doi postasera pe site-uri specializate impresiile lor despre descindere, multe dintre ele fiind negative. „Am fost acolo de Craciun impreuna cu familia si alte 10 familii si nu am primit nimic din cele spuse de proprietarii pensiunei Livisra decat injuraturi.

Mancarea a fost necomestibila, nici vorba de masa traditionala de Craciun, totul se gatea la microunde nu avea nici macar chiuveta de bucatarie nici pomenela. Israela ne gatea imbracata uneori in costum de ski. Sucurile erau puse in sticle in care a fost apa borsec si era scris cu carioca neagra pe fiecare, probabil erau facute din prafuri.

Pt ca ne-am spus nemultumirile am fost poftiti sa ne luam bagajele si sa plecam in seara de Craciun. Am plecat in ziua de Craciun”, asa arata un mesaj al unui turist foarte dezamagit de pensiunea Israelei si a lui Liviu.

Ce spun unii turisti cazati la pensiunea Israelei: „Cel mai deranjant lucru a fost atitudinea lui Liviu!”

„Exprimandu-ne nemultumirea in acest sens am fost intampinati de distinsul domn Liviu cu injuraturi de tot felul si cu sugestia pe un ton nu tocmai politicos sa ne luam banii si sa mergem acasa.

Si ca sa nu ne lungim foarte mult in poveste (este ca o telenovela) va pot spune ca lasa de dorit atat curatenia si mai ales in baie, dar si modul cum ne-a fost oferita masa festiva: nici un fel de mancare traditionala si cea care a fost a fost rece necesitand incalzirea la cuptorul cu microunde, sucuri la inceput cateva cred ca preparate din prafuri si dupa aceea pauza, sub pretextul ca nu mai au, desi erau cuprinse in tarif, dar cel mai deranjant lucru a fost atitudinea lui Liviu!”, a punctat un alt turist, care considera ca a fost pacalit de cei de la pensiune.

 

Comentează