Anamaria Vasile

Exclusiv. Răzvan Botezatu, în moarte clinică! Dezvăluiri cutremurătoare despre prezentatorul Antena Stars

Răzvan Botezatu a fost deseori încercat de viaţă! Încă din primii ani s-a confruntat cu probleme de sănătate, ajungând chiar şi în moarte clinică în urma unui accident.

Prezentatorul TV a avut bazinul spart şi a ajuns la spital în comă.

Răzvan Botezatu şi-a revenit, spre fericirea tuturor celor care au fost îngrijoraţi din cauza stării lui, însă ceea ce s-a întâmplat la scurt timp după s-a trezit întrece orice aşteptare.

„Am o durere insuportabilă din cauza unui accident pe care l-am avut când eram mic. Am avut bazinul spart. Am fost în comă, în moarte clinică.

A fost foarte rău! Am făcut apoi fizioterapie mult timp. Am şi coloana strâmbă”, a spus Răzvan Botezatu, în exclusivitate, pentru spynews.ro.

În timpul în care a fost în moarte clinică, Răzvan Botezatu a avut parte de experienţe greu de descris.

A văzut-o pe mama sa, îmbrăcată într-un halat verde, cu picăţele negre, în timp ce cobora scări şi îl căuta speriată. Abia după ce şi-a revenit a aflat că o parte din experienţa trăită în lumea de dincolo era strâns legată de realitate.

Când am fost în moarte clinică o vedeam pe mama. Eu eram la spital. Mi se arăta într-un halat verde cu picăţele negre.

O vedeam în casă cum cobora pe scări după mine. Abia după ce m-am trezit am aflat că ea chiar aşa era îmbrăcată când a aflat ce am păţit eu„, a mai spus prezentatorul TV.

Accidentul are urmări grave. Din când în când, Răzvan Botezatu se confruntă cu dureri insuportabile de spate. „Acum am din nou dureri.

Nu pot să stau mult în şezut. Abia mă dau jos din pat. Iau antibiotice acum„, a mai spus Răzvan Botezatu.

Comentează