Anamaria Vasile

Facea amor cu iubitul ei, cand a auzit o trosnitura puternica si a auzit cum barbatul tipa ca din gura se sarpe. S-a intors catre el si a vazut tot patul plin de sange!

Megan Barker, de 23 de ani si Adam Francis, de 24 de ani, erau in mijlocul unei partide fierbinti de amor cand s-a intamplat nenorocirea.

Intamplarea a avut loc in 2015 iar Megan a povestit pentru publicatia britanica The Sun ca „era sange peste tot” iar dormitorul lor arata ca „scena unei crime sangeroase”.

Eram cu spatele la Adam cand am auzit o trosnitura.

M-am uitat la el si am auzit un racnet de durere. Se albise la fata si a sarit din pat, tinandu-se cu mainile de zona intima„, a continuat ea istorisirea.

A fost cea mai neplacuta durere pe care am simtit-o in viata mea.

Nu am cuvinte s-o descriu„, a povestit Adam, partea vatamata.

Barbatul a fost transportat cu o ambulanta la spital unde a fost diagnosticat cu fractura de penis.

Si-a petrecut urmatoarele trei luni in agonie, de abia putand sa se deplaseze iar medicii l-au avertizat ca fractura ar putea sa nu se vindece si atunci va fi necesara o interventie chirurgicala.

Din fericire, recuperarea a fost totala iar cei doi pot povesti acum cu amuzament ce s-a intamplat.

Din aceeasi categorie:

O femeie a povestit drama prin care a trecut în viața de familie. Aceasta a recunoscut că soțul său a înșelat-o încă de la începutul relației.

În plus, într-o zi i-a adus în casă o femeie despre care i-a spus că este verisoara sa. În realitate însă era doar o altă amantă.

„Aveam o slujbă bună într-un spital când l-am cunoscut pe Mihai. Frumos, ambiţios, venit din nordul Moldovei să îşi găsească rostul la Bucureşti.

Mai mic cu 3 ani decât mine, fermecător cât cuprinde.

Eu aveam 30 de ani şi în anii ʻ80, să ai 30 de ani şi să fii nemăritată nu era o chestie bine văzută. Ne-am căsătorit şi am făcut doi copii frumoşi, pe Ana şi pe Paul.

O carieră de soţ infidel. Şi eu, de nevastă supusă Mihai m-a înşelat din primele zile ale căsătoriei noastre. Sau poate de dinainte, nu ştiu.

Poate că am fost oarbă, sau mi-am acoperit ochii, pentru că semne de flirt erau, cu toate femeile dimprejur.

M-a înşelat şi în ziua în care am născut băiatul. Ştiu sigur că era cu una din vecinele noastre la un aşa zis schimb de experienţă la Predeal (lucrau împreună).

Dar acum aveam doi copii şi chiar dacă mă durea teribil să îmi dau seama ce face, nu îl confruntam decât cu timiditate.

Îl întrebam unde a fost şi cu cine. Îmi era frică că se enervează. (…)

Ştiam sigur că o face, într-o zi a adus o fată să doarmă la noi în casă. Să doarmă la noi în casă!

El spunea însă că fata tocmai a venit la Bucureşti şi că e verişoară de departe cu el, că eu bat câmpii şi că nu e frumos că strâmb din nas că ea doarme la noi.

Uneori îl credeam, aveam mare nevoie să îl cred. Aveam nevoie de un tată pentru copii”, a povestit femeia

 

Comentează