Facebook i-a STERS fotografia pentru ca e „PREA GRASA”! Incredibil!

Tess Holliday este un model de 29 de ani, care a revoluționat lumea modei. Ea a schimbat felul in care modelele sunt percepute. Si a demostrat ca nu trebuie sa ai 90-60-90 pentru a avea succes in lumea modei.

Holliday s-a născut și a crescut în Laurel, Mississippi, Statele Unite ale Americii.  Mama ei l-a părăsit tatăl ei când Holliday era un copil și familia s-a mutat de cel puțin 40 de ori înainte ca ea sa implineasca vastra de 10 ani.

În 2013 Vogue Italia a recunoscut-o ca fiind una dintre cele mai importante 6 modele ” non-standard” din lume, și că frumusețea ei nu are nimic de-a face cu greutatea.

Recent, această fotografie  postata pe Facebook si a fost cenzurata:

demasiado-gorda-para-facebook1

S-a dovedit ca rețeaua de socializare a decis să cenzureze imaginea, ștergand-o, deoarece conform argumentelor lor, a încălcat politica Facebook-ului cu privire la expunerea „corpului sau a unei părți din corp într-un mod nedorit”. Mesajul nespus a fost că era prea grasa sa apara asa in poze!

Astfel încât, anunțarea unui eveniment australian al unui grup de feministe „Cherchez la femme” la care se vorbea despre feminism si evaluarea pozitivă a femeilor și a corpului lor,  a fost cenzurat de Facebook … Jessamy Gleeson este unul dintre organizatorii evenimentului și este cel care a solicitat recuperarea imaginii.

Facebook a fost nevoit sa rectifice greseala …

După ce au primit foarte multe critici, de la mai mulți utilizatori ai rețelei de socializare, Facebook a decis să își ceară scuze într-o declarație publica și sa republice anunțul, argumentând că sunt milioane de imagini publicitare în fiecare săptămână și, uneori, apar erori. O eroare a fost  interzicerea acestui anunt:

„Această imagine nu încalcă politicile noastre publicitare. Ne cerem scuze pentru eroarea ”

Tu ce crezi? A fost intr-adevar o greseala, sau poza a fost stearsa din cauza unor prejudecati?

Din punctul nostru de vedere aceasta tanara este o femeie frumoasa care merita toata aprecierea! Lupta pentru ce iti doresti! Ea este un adevrat exemplu ca orice este posibil!

296BCF8700000578-3116823-At_5ft_3in_camera_ready_Tess_who_is_engaged_to_Australian_Nick_H-m-90_1433856609331

Comentează