Femeie „VIOLATĂ” de o fantomă sub ochii familiei. Cum încearcă vraciul să o salveze

Dacă aveaţi impresia că le-aţi văzut pe toate, vă înşelaţi.

Familia unei tinere a chemat vraciul cu puteri paranormale, ca să le salveze fiica din ghearele unei fantome perverse care o victimiza pornografic.

Aşa cum se poate observa din imagini, tânăra rezistă cu eroism încercării la care este supusă, iar vraciul încearcă să determine fantoma să se oprească, prin diferite incantaţii, scrie jurnalul.ro.

Deşi suferinţa tinerei e mare, vraciul nu pare a avea succes în demersurile sale.

Te-ar putea interesa si:

Esti sofer? Atunci vestea asta te va bucura enorm

Guvernul a decis azi, prin ordonanta de urgenta, sa plafoneze punctul-amenda la 145 de lei, aceasta valoare urmand sa fie pastrata pe tot parcursul anului 2018.

Salariul minim este de 1.450 de lei, ceea ce inseamna ca un punct-amenda e 145 de lei.

De la 1 ianuarie 2018, salariul minim va fi de 1.900 de lei, ceea ce inseamna ca un punct-amenda ar ajunge la 190 de lei.

Cu toate acestea, Guvernul a aprobat azi un proiect de ordonanta de urgenta care prevede stabilirea unei valori fixe a punctului-amenda contraventionala privind circulatia pe drumurile publice.

„Astfel, pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2018, se plafoneaza punctul-amenda la suma de 145 lei, cat este in prezent, fara a se majora in functie de salariul minim brut pe economie garantat in plata”, scrie intr-un comunicat al Executivului.

Decizie cruciala la Guvern pentru banii romanilor

Guvernul a luat decizia cruciala pentru banii romanilor in 2018.

Proiectul de buget, aprobat in sedinta Executivului, se bazeaza pe o crestere economica de 5,5%, a anuntat premierul Tudose, care a mai afirmat ca este pentru prima data cand PIB-ul Romaniei depaseste 200 de miliarde de euro.

Documentul vorbeste insa si despre masuri de austeritate in institutiile de stat, in conditiile in care Consiliul European a avertizat ca exista riscul depasirii pragului de 3% pentru deficit.

Seful Guvernului a anuntat ca prioritare in anul 2018 vor fi sanatatea, educatia si investitiile publice.

Conform proiectului de buget, guvernantii spera sa obtina anul viitor venituri estimate la 287,5 miliarde lei, cu 30,9 miliarde lei mai mari fata de 2017.

Iar deficitul bugetar se va incadra in tinta impusa de pana la 3%.

Seful PSD, Liviu Dragnea s-a declarat foarte multumit de proiect si a anuntat ca va intra cat mai repede in procedura adoptarii in Parlament.

Proiectele de lege privind bugetul de stat si cel al asigurarilor sociale de stat pentru 2018 vor ajunge la aprobare pe masa lui Klaus Iohannis, dupa ce vor trece de Parlament.

 

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: