Anamaria Vasile

Fiul lui Banica jr, copie la indigo a lui Mihai din „Liceenii”! Radu Stefan e cu 4 ani mai tanar decat avea tatal sau cand a debutat pe ecrane

Fiul lui Stefan Banica jr este un star in devenire.

Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica jr, are toate calitatile sa ajunga la fel de mare ca tatal sau bunicul lui. In afara de faptul ca este atras de zona artelor, el avand deja cateva aparitii pe scena Teatrului de Comedie, baiatul seamana din ce in ce mai bine cu „liceanul” Stefan Banica, sau mai precis cu personajul MiIhai din cunoscuta productie romaneasca.

Ultimele fotografii postate pe contul de socializare care-i apartine lui Radu Stefan arata o copie la indigo a lui Stefan Banica jr, pe vremea cand juca in cea mai populara serie pentru adolescenti din vremea comunismului.

„Liceenii” a avut premiera in 1986, cand Stefan Banica jr avea 19 ani, adica cu 4 ani mai mult decat are acum Radu Stefan. Chiar si asa, asemanarea dintre tata si fiu este izbitoare!

„Banica jr jr”, cel mai frumos din liceu

Stefan Banica jr este foarte mandru de fiul sau, care anul trecut a castigat titlul de Mister Boboc la liceul la care invata. Tocmai de aceea, actorul l-a luat pe baiatul sau la cateva evenimente publice importante din ultima perioada.

Ştefan Bănică, despre căsătoria cu Lavinia: „Mi-a adus linişte şi echilibru”

Ştefan Bănică Junior a fost invitat în platoul emisiunii “Dincolo de aparenţe” pentru a vorbi atât despre carieră, cât şi despre viaţa sa personală pe care, în general, preferă să o ţină departe de ochii curioşilor. Ştefan a împlinit 50 de ani de viaţă pe 16 octombrie şi munceşte în industria muzicală de 30 de ani.

Ştefan Bănică (50 de ani) a decis, după şase ani de relaţie cu solista Lavinia Pârva (32 de ani), să-şi oficializeze relaţia. Şi-a dorit un chef intim, peste graniţă, iar invitaţii au fost aduşi în Bulgaria, la Balcic, sub pretextul sărbătoririi în avans a zilei de naştere a lui Ştefan.

În timpul emisiunii, Ştefan a recunoscut că s-a căsătorit cu Lavinia şi a subliniat că nu îi place să discute despre aspectele intime ale vieţii sale pentru că preferă să le trăiască departe de lumina refectoarelor. „Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru.

S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, au fost cuvintele lui Ştefan.

„Lavinia merge cu mine în concerte atunci când doreşte, uneori vine, alte dăţi nu. Trebuie să fie conştientă că nu pot petrece foarte mult timp cu ea, eu mă ocup de altceva atunci. Asta le spun şi copiilor mei când vin, că trebuie să se descurce şi să îţi ocupe timpul în lipsa mea”, a relatat artistul

Ştefan a mai vorbit despre relaţia pe care o are cu fiica sa, Violeta. A povestit că nu are prea mult timp pentru a se întâlni cu cea mică pentru că programul lui nu coincide cu cel al fiicei sale. A spus, glumind că fiul său, Ştefănel, trece prin perioada adolescenţei şi că este cu capul în nori. „El este în lumea lui acum, este boem, nu mai este un copil, a participat la balul bobocilor la liceu, ehee…”.

Comentează