Anamaria Vasile

FOTO! Așa ceva nu există! Ce a putut să pună un invitat în plicul de la nuntă: S-a întâmplat la noi, în România

„Surprize, surprize… într-un plic de la nuntă. Așa ceva!?! ???”, este comentariul care însoțește o fotografie devenită virală pe internet.

Povestea e una interesantă!

Un nuntaș prezent la petrecerea de celebrare a căsătoriei dintre noi conaționali de-ai noștri a lăsat în loc de dar, așa cum cere tradiția, un șervețel pe care le-a făcut mirilor un calcul simplu.

Și-a trecut toate cheltuilile pe care i le-a ”pricinuit” nunta în sine, dar și bugetul pe care îl alocase pentru petrecere.

La final, a tras concluzia, deloc îmbucurătoare pentru mire: „Ai să îmi dai 30 de lei!!!”.

Te-ar putea interesa si:

Soțul său nu o ajuta niciodată la treburile casei, așa că se decisese să divorțeze. Într-o zi, când se pregătea să-i spună și soțului ei asta, a făcut o descoperire inedită. Atunci a înțeles totul

Se săturase să facă mereu ordine după soțul său, care își trântea mereu lucrurile în mijlocul casei. Așa că Deirdre Sanford, din Statele Unite, se gândea tot mai mult la divorț.

Într-o zi, când partenerul său, care lucra în armată, a ajuns acasă și și-a lăsat bocancii în mijlocul casei, femeia era decisă să pună cărțile pe masă.

Doar că s-a apropiat să ridice încălțămintea și a avut un șoc. A izbucnit imediat în lacrimi.

A postat un mesaj pe contul său de Facebook, în care a explicat ce a înțeles în cele din urmă.

Doamnelor, văd că multe dintre voi vă plângeți că soțul nu vă ajută la curățenie, că nu strânge după el sau că nu vrea să mai facă nimic după ce vine de la muncă.

Cred că uneori subestimăm cât de mult muncesc soții noștri. Și eu făceam acest lucru. Până azi, când strângeam iarăși după soțul meu.

I-am luat bocancii pe care i-a cumpărat doar acum șase luni și am văzut asta. Ghetele scumpe ale soțului meu erau atât de purtate încât aveau o gaură.

Aproape că am izbucnit în plâns”, a povesit femeia, care a postat și imagini cu bocancii partenerului său.

Comentează