Anamaria Vasile

FOTO / Dieta nu dă roade. Andra, din ce în ce mai rotunjoară

Andra (31 ani) este una dintre cele mai iubite cântăreţe, are o voce spectaculoasă, doi copii frumoşi şi o familie reuşită, dar întotdeauna a fost nemulţumită de un aspect estetic.

Cântăreaţa, recunoscută pentru naturaleţea ei, a mărturisit întotdeauna că ar vrea să fie silfidă şi, nu de puţine ori, a urmat dietă. Din păcate, însă, organismnul Andrei pare că nu răspunde la nicio dietă.

Prezentă, aseară, la un eveniment monden, artista a afişat mai multe kilograme în plus, deşi zilele trecute mărturisea la TV că nu se mai atinge de dulciuri, pentru că îşi doreşte să slăbească.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri şi un sacou cu impriemuri, Andra nu a reuşit să-şi ascundă silueta rotunjoară. Ba din contră! Sacoul nu a reuşlit decât să îi dea volum în partea de sus.

Oare plăcerea de a mânca şi refuzul de a face sport au adus-o pe Andra în punctul acesta sau, pur şi simplu, dietele pe care le urmează nu sunt atent alese?

Oricum ar fi, Andra merită toată aprecierea pentru vocea şi talentul său.

Dana Rogoz le-a luat un interviu celor doi, chiar pe platourile emisiunii lui Măruță, iar Andra, emoționată, a izbucnit în lacrimi:

“Comunicarea şi respectul definesc iubirea noastră. Nu avem secrete. Mă deranjează multe lucruri la Cătălin, cel mai important este telefonul, sunt deranjată că este dependent de telefon. O căsnicie este şi despre compromisuri.

El este genul de om care mă motivează să fiu mai bună. Foarte mulţi oameni au o impresie greşită despre Cătălin, dintre noi doi, el este mai credincios, mai bun, mai pozitiv, râde mai mult, este partea bună dintre noi doi.

Mă faci să plâng…”, a declarat Andra, izbucnind în lacrimi. ”Peste 50 de ani ne vedem într-un azil de bătrâni, jucând cărţi cu prietenii noştri”

Cătălin a vorbit despre cât de mult o admiră pe soția lui și cât de implicată este ea în viața de familie, căutând mereu să aducă fericire pe chipurile celor dragi.

“Eu cred că e vorba de sinceritate, de respect şi de comunicare. Mă enervează că nu am mai mult timp să petrec cu familia, prietenii.

Eu sunt mai introvertit, în schimb Andra spune imediat ce o deranjează. Andra este o persoană cu o intuiţie foarte puternică, de multe ori am ajuns la vorbele ei. Cea mai mare fericire a Andrei este să îşi vadă familia fericită”, a mărturisit Cătălin Măruţă, fiind vizibil emoţionat.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Cri doi s-au căsătorit la Târgu-Jiu, nunta lor fiind una de poveste.

Zeci de persoane au participat la cununia civilă a celor doi, când admiratorii artistei au avut surpriza să afle că pe artistă o cheamă de fapt Alexandra Irina Mihai.

Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au fost cât se poate de frumoși, de relaxați și au radiat de fericire, ca orice cuplu aflat într-una dintre cele mai fericite zile din viața lor.

La câteva zile de la cununia civilă, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios. La nuntă au avut nici mai mult nici mai puțin de 800 de invitați.

 

 

 

Comentează