Anamaria Vasile

FOTO / Gina Pistol nu se mai fereşte! Prima postare publică despre Smiley

Gina Pistol şi Smiley trăiesc o viaţă amoroasă departe de ochii presei.

Acest lucru nu mai este însă un secret pentru nimeni, iar prezentatoarea TV a început să recunoască, încetul cu încetul, această relaţia în mod public.

La câteva ore după ce Smiley a scos o melodie de dragoste, Gina Pistol a şi distribuit melodia artistului, care pare făcută special pentru prezentatoarea TV.

„Piesa de azi”, a scris Ginuţa în dreptul piesei.

Foarte greu, dar uşor, uşor, cele două vedete încep să confirme relaţia de care vorbeşte toată lumea.

Smiley zâmbeşte de fiecare dată când cineva îl întreabă de Gina şi să nu mai vorbim de prezentatoare, care se emoţionează de fiecare dată când aude numele cântăreţului.

Mai mult, relaţia lor a fost confirmată şi de Andreea Bănică.

La un eveniment recent, în timp ce era live pe Facebook, artista a rugat-o pe prezentatoare să îi dea un apel lui Smiley pentru o rugăminte personală.

Despre Gina Pistol şi Smiley Gina Pistol

s-a născut pe 9 decembrie 1980. Vedeta a bifat câteva relaţii cu persoanje celebre, printre care şi Codin Maticiuc şi Alin Cocoş.

Gina se numără printre vedetele care au pozat în Playboy.

În prezent, ea prezintă emisiunea „Chefi la cuţite”, iar în viaţa personală s-ar iubi cu Smiley, relaţie pe care nu a confirmat-o în mod oficial.

Fără doar și poate, Gina Pistol este una dintre cele mai frumoase femeie din România, fiind omniprezentă în fanteziile bărbaților din țara noastră. Însă cu totul altfel stăteau lucrurile în tinerețea blondei.

Ginuța a venit pe lume la data de 9 decembrie 1981, în localitatea Roșiorii de Vede din Teleorman.

S-a născut într-o familie în care banii erau o adevărata problemă așa că, imediat după terminarea liceului, s-a angajat, lucrând ca vânzătoare într-un chioșc din orașul natal și, mai apoi, ca operatoare la un xerox.

A avut câteva probleme și din cauza numelui ei de familie, fiind poreclită de colegi „Gina Mitralieră”, „Gina Pușcă”, „Gina Tun” și chiar „Gina Kalașnikov”.

Cu toate nu era la fel de frumoasă ca acum și avea câteva kilograme în plus, blondina visa să devină fotomodel. Și cum a realizat că nu poate face acel lucru în Roșiorii de Vede, a luat la 19 ani calea Bucureștiului.

Primul ei job în Capitală?! Cel de vânzătoare, dar de data aceasta într-un magazin de renume unde clienții erau oameni importanți și cu foarte mulți bani.

Iar într- zi aparent normală, norocul avea să îi surâdă! Gina a fost remarcată de un client cu bani care i-a sugerat ca va deveni un faimos model, dar pentru asta va trebui sa facă anumite lucruri cu aspectul ei fizic.

Ambițioasă din fire, tânăra s-a pus pe slăbit, s-a îngrijit mai mult și a reușit să dea lovitura, câștigând un casting și pozând goală în revista Playboy. Iar, de acolo, restul e istorie.

 

De câteva zile se vorbește neîncetat despre o presupusă relație între Smiley și Gina Pistol. Cei doi au fost surprinși împreună de paparazzi, însă niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat relația. Acum, Smiley ne-a oferit, în EXCLUSIVITATE, prima declarație!

„Nu am ce să vorbesc despre subiectul ăsta”, a adăugat Smiley, într-o declaraţie pentru Viva, scrie gandul.info.

După ce paparazzii au surprins-o pe Gina Pistol în compania celui mai râvnit burlac din showbiz, prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuţite” a făcut primele declaraţii despre ceea ce s-ar putea numi idila anului.

Potrivit unor apropiaţi ai celor doi, Gina şi Smiley sunt împreună de câteva luni, artistul fiind cel care a făcut primul pas.

Vedeta TV Gina Pistol (35 de ani) a pozat nud în cel mai recent pictorial al revistei „Touch Magazine“, mărturisind că nu i-a fost uşor să ia această decizie, după ce a refuzat ofertele de acest gen timp de mai bine de zece ani.

Gina Pistol a pozat pentru prima dată goală în anul 2000, în Playboy, pe când avea 19 ani. De atunci, a mai pozat de încă două ori în revista pentru bărbaţi, până în 2006, după care a refuzat toate ofertele pentru pictoriale nud.

Vedeta, originară din Roşiorii de Vede, a recunoscut că a cântărit bine decizia de a reveni în această ipostază, atunci când cei de la „Touch Magazin“ i-au propus un pictorial pentru numărul de septembrie, intitulat „Wild Thoughts Issue“.

„Am stat puţin pe gânduri când am primit propunerea de a poza din nou goală. Mi-am zis că iar poze mai îndrăzneţe, iar mă vor asocia oamenii cu o anumită categorie…

Dar norocul meu e că am lucrat cu o echipă cool şi a ieşit totul extraordinar, nimic vulgar, nimic de prost gust“, a declarat Gina.

 

Întrebată ce vrea să le transmită cârcotaşilor, vedeta a răspuns: „Nimic. De ceva vreme, am început să nu mai pun la suflet răutăţile gratuite. Până la urmă, un om care te jigneşte nu vorbeşte despre tine, vorbeşte despre el, dar îţi trebuie şi un pic de înţelepciune ca să înţelegi lucrul ăsta.“

Fotografiile poartă semnătura lui Bogdan Petrice, Ovidiu Buta s-a ocupat de styling, hairstyling-ul a fost asigurat de Adonis Enache, iar de make-up a fost resposabilă Traviata Păduraru.

De câteva săptămâni, se zvoneşte că Gina Pistol are o relaţie cu Smiley, însă cei doi nu au apărut împreună până acum şi nu au confirmat zvonurile. Cu toate acestea, când a fost întrebată cu subînţeles în cadrul interviului pentru „Touch“ dacă „To smile or not to smile?“, Gina a izbucnit în râs şi a spus: „Smile! Always“.

 

 

Comentează