Anamaria Vasile

Gabriela Cristea a răbufnit! Ce a răspuns acuzațiilor aduse în legătura cu fiica ei: „Hai să nu fim ipocriți!”

Gabriela Cristea este omul care spune lucrurilor pe nume, motiv pentru care vedeta e atat de iubita. Ei bine, nu se sfieste nici sa le dea replica fanilor sai!

Cristea a rabufnit cand unul dintre cei care i-au dat LIKE pe Facebook a facut o remarca acida in ceea ce priveste cresterea fetitei ei. Postarea initiala a Gabrielei Cristea a fost: Un copil sanatos creste intr-un mediu sanatos. Temperatura si umiditatea din camera copilului trebuie atent controlate. Noi folosim umidificatorul de la #bebesupermarketmilitari pe care vi-l recomand cu drag! Sa aveti un weekend minunat!

Comentariul primit a fost: „Au crescut copii si fara umidificator pe vremea lui Ceasescu si au fost cu mult mai sanatosi !”

Raspunsul vedetei a venit pe loc:

„Stimate domn, pe vremea lui Ceausesc nu ati crescut cu masini ca cea alaturi de care ati facut poza si totul a fost bine. Acum de ce munciti pe branci pt asa o masina, se poate si fara. Hai sa nu fim ipocriti. Cand o sa aveti copii o sa incercati sa ii oferiti tot pentru o crestere armonioasa. Iar umidificatorul nu e este o fitza.”

„Si nu numai asta, putem creste calitate vietii. De ce sa avem o populatie bolnava cand putem sa prevenim bolile.

E ca si cum m as gandi ca eu nu imi duc copilul sa invete sa inoate pentru ca nici eu nu am fost dusa si daca eu nu stiu, nu trebuie sa invete nici ea. Hai sa ne deschidem mintea spre nou si dezvoltare.”

Ea le-a mai sfatuit pe mamici: „iti trebuie o banala statie meteo care costa in jur de 30-40 ron si care iti indica temp si uniditatea. Se gasesc cam peste tot, cred ca si la farmacie.”

Desi unii fani i-au comentat in mod negativ parerea, multi au sarit in apararea Gabrielei Cristea: „Asa e draga mea Gabriela Cristea mulți te critica ca iti creste fetita frumos si cu tot ce e mai bun pt sănătatea ei pt ca st frustati si inca mai au o mentalitate învechită.

Eu nu folosesc un asfel de aparat pt ca nu imi permit dar in rest copilu meu are tot ce ii trebuie cu siguranta e bun pt sanatate .Sa fi fericita alatuti de prințesa ta si sa nu asculti de lumea era. St o fam frumoasă si pt mn esti un exp de mica te am admirat de la prima emis pe care ai prezentat o.

Si eu am o fetita de 1 an si 4 luni aproape si credea-ma ca ii ofer toți. Pe a mea o cheamă Rebeca-Mihaela am trecut prin multe până am strânso in brate dar nu regret. Mi ar place atunci cand vei avea timp sa imi lasi in msj in privat as vrea sa tinem legatura ca intre mămici, te pup.”

Tu ce parere ai despre reactia Gabrielei Cristea?

Comentează