Anamaria Vasile

Gabriela Cristea, agresată de fostul soţ, face dezvăluiri dureroase „Am plecat. Au fost multe nopţi…”

Gabriela Cristea șterge pe jos cu fostul soț, Marcel Toader: „M-am trezit cu 50 de lei în cont”

Gabriela Cristea a făcut destăinuri din intimitate, unde a vorbit despre copil, o viitoare nouă sarcină, relația sa cu Tavi Clonda, dar și despre controversatul divorț de fostul soț, Marcel Toader.

Prezentatoarea nu s-a sfiit de la a spune lucrurilor pe nume, scoțând la iveală detalii din căsnicia pe care a descris-o drept „complicată”. De asemenea, a mărturisit că a existat și un episod de violență, care a fost și cel ce a determinat-o să plece.

„Suma pe care am pierdut-o este foarte mare. Nu ştiu dacă îmi voi mi recupera ceva vreodată. Nici nu mai contează.

Important că Dumnezeu a fost bun şi generos cu mine. (…) N-a mers nimic. Lucrurile erau destul de complicate la mine acasă.

În condiţiile astea am reuşit să fac performanţă. Aveam nopţi în care nu dormeam, multe. Toate lucrurile la un loc. Nici nu contează. A fost un singur episod, finalul (n.r. violenţă).

Am plecat atunci. Nu i-aş spune nimic acum. (…) Ai lângă tine oameni care ştiu cum eşti. Fiecare om îşi creşte fericirea pe care şi-o doreşte. El aşa e fericit, eu aşa sunt fericită. Era… nu pot să folosesc cuvântul la televizor. N – lucruri. Eu îi dădusem drept pe semănătură. M-am trezit cu 50 de ron în cont. Nu am slăbit foarte mult din cauza divorţului. Am slăbit, dar eu intrasem într-o perioadă de retuş”, a spus Gabriela Cristea, la „Acces Direct”.

Gabriela Cristea are o fetiță, pe Bella Victoria Margot, împreună cu Tavi Clonda. După un concendiu de maternitate bine-meritat, vedeta se va întoarce pe micile ecrane, în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”, de pe Antena Stars.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt o familie fericită şi împlinită alături de minunea din viaţa lor, Bella Victoria Margot. Gabriela Crsitea şi Tavi Clonda şi-au dorit mult un copil, iar Dumneze le-a ascultat rugăciunile. De asemenea, cei doi au mers şi la mulţi medici, totul pentru ca dorinţa cea mai mare, aceea de a deveni părinţi, să devină realitate.

Gabriela Cristea, care se pregăteşte să revină pe micul ecran la cârma emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, a oferit un interviu pentru „Acces Direct”, în care a vorbit despre un al doilea copil. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda îşi doresc enorm să devină pentru a doua oară părinţi, însă vedeta spune că îi este teamă de o nouă încercare, mai ales că a trecut prin multe emoţii până ca Victoria să apară în viaţa lor.

„Da, îmi mai doresc un copil. Eu nu îl mai rog pe Dumnezeu. Nu mai îndrăznesc să cer. Am făcut cinci tratamente, în 2017. Durerea cea mare era cea psihică, aşteptarea, răbdarea. Mi-aduc aminte că trebuia să facem o analiză şi care ne spunea mai repede dacă sunt însărcinată sau nu. Mă duceam să îmi ia sânge şi efectiv nu reuşeau să îmi ia sânge. Corpul meu refuza să mai lase pe cineva să se apropie. S-a întâmplat. Dumnezeu a vrut aşa, în momentul în care am renunţat. La începutul lui februarie am aflat că sunt însărcinată”, a mai spus Gabriela Cristea la „Acces Direct”.

*cristea*

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x