Anamaria Vasile

Horoscopul iernii 2017-2018. Află cum vei sta cu dragostea, banii, cariera și sănătatea

Horoscopul iernii 2017-2018 – BERBEC
DRAGOSTE: Viața amoroasă poate fi intensă în decembrie și ianuarie, cu numeroase episoade conflictuale, care ar putea fi pe placul tău, pentru că tu le provoci, dar nu și pe placul partenerului de cuplu. În februarie ai putea începe să cauți în altă parte ceea ce crezi că îți lipsește în relația actuală, inclusiv în altă localitate sau în altă țară.

CARIERĂ: Sunt probleme și vor continua să fie, timp de câțiva ani, în acest domeniu. Deocamdată, până la vară, va trebui să faci un pas în spate, să te retragi din orice situație care îți poate afecta imaginea, să eviți orice fel de scandal și să îți vezi foarte serios de treburi. Toate lunile de iarnă predispun la o creștere a responsabilităților la locul de muncă și nu poți refuza, oricât de mult ai vrea.

SĂNĂTATE: Continuă uzura accentuată a nervilor, consumul interior excesiv și zbuciumul cu care, probabil, te-ai obișnuit și căruia ai învățat să îi faci față. În toate lunile de iarnă, în special în februarie, este valabilă o tendință de ameliorare a afecțiunilor cronice. În decembrie și ianuarie ar fi bine să eviți excesele, inclusiv viteza la volan sau practicarea unor sporturi extreme, care ar putea duce la accidentări.

BANI: Ai început deja să pui presiune pe membrii familiei și pe partenerul de cuplu, din cauza unor dorințe care nu s-au împlinit și pe care le vrei neapărat realizate. În decembrie și ianuarie vei culege unele roade, dar și unele consecințe neplăcute ale acestor presiuni. În februarie treci la alte abordări, mai calme, ale acestor chestiuni.

Horoscopul iernii 2017-2018 – TAUR
DRAGOSTE: Te afli într-o etapă esențială pentru evoluția relației de cuplu și ai două variante: fie o oficializezi, fie te reorientezi. În decembrie și în ianuarie vei căpăta suficiente motive în sprijinul uneia dintre cele două variante. În februarie treci la alt capitol, la fel de important: ceri susținere din partea familiei pentru a pune în practică planurile la care te gândești de ceva vreme.

CARIERĂ: Prima parte a lunii decembrie se anunță obositoare, poate de aceea există riscul să devii războinic(ă) față de colegi și de superiori până spre finalul lunii ianuarie. Sunt posibile schimbări nedorite, poate și pe fondul atitudinii tale ostile. În februarie vei reveni la un comportament mai cuminte, dar poate fi puțin cam târziu.

SĂNĂTATE: Acesta este unul dintre domeniile în care tendințele se schimbă, spre binele tău. Lunile de iarnă promit o revigorare amplă, care va continua până în martie. Ar fi de dorit ca primăvara să te găsească în cea mai bună formă, calm(ă) și cu gândurile așezate, pentru că urmează câțiva ani de zbucium, care te pot da peste cap, dacă nu te pregătești din timp.

BANI: Ai scăpat de complicațiile legate de bani, la finalul lunii decembrie vei scăpa și de limitările impuse de lege sau de achitarea unui împrumut mai vechi. În februarie vei ști deja foarte bine ce ai de întreprins pentru a te reface în acest domeniu îndelung încercat.

Horoscopul iernii 2017-2018 – GEMENI
DRAGOSTE: Iarna aceasta se anunță a fi mult mai calmă decât altele, pentru cei aflați într-o relație oficială. Ceilalți vor avea parte de acțiune în decembrie, de o lună ianuarie mai calmă, urmată de o revenire a interesului pentru o relație de durată în februarie. Este o perioadă delicată pentru cupluri, din cauza neîncrederii, care poate duce la amânarea deciziilor importante.

CARIERĂ: Te afli într-o perioadă favorabilă pentru progresul profesional, valabilă timp de un an, dar cu un vârf în luna decembrie și aproape toată luna ianuarie. În februarie ai putea trece la etapa următoare, semnând contracte noi sau schimbând condițiile celor care sunt active deja. În decembrie nu se recomandă să semnezi documente importante.

SĂNĂTATE: Ai parte de sprijin pentru o vindecare profundă, de durată, dar și pentru o revitalizare reală, chiar dacă volumul de muncă va crește. În decembrie și ianuarie trebuie să fii mai atent(ă) la afecțiunile de sezon și la orice sursă de infecție, care pot avea manifestări mai agresive. Ar trebui să eviți și efortul care te depășește, fie că este un efort fizic sau unul psihic.

BANI: Ar fi bine să eviți orice fel de împrumut, dar cel puțin până în toamna anului viitor. Se pot schimba multe în perioada următoare, începând cu finalul lunii decembrie. Se poate vorbi despre o scădere sau o limitare importantă a veniturilor partenerului sau asociaților, timp de mai mulți ani de acum încolo, și te poți trezi în imposibilitatea achitării ratelor.

Horoscopul iernii 2017-2018 – RAC
DRAGOSTE: Se adună nori negri pe cerul relației de cuplu, iar de la finalul lunii decembrie va veni și un val de frig care poate afecta serios cooperarea și apropierea, indispensabile acestei relații. Până în toamna viitoare ești în pericol să îl consideri vinovat pentru toate neajunsurile pe actualul partener și să provoci fisuri serioase în relație.

CARIERĂ: Cea mai mare parte a lunii decembrie se anunță aglomerată, cu numeroase solicitări și momente în care vei fi apreciat(ă) pentru eforturile depuse. Finalul lunii decembrie aduce o schimbare importantă, și anume faptul că te vei elibera de o mare presiune, care a durat câțiva ani, și vei reuși să fii mai eficient(ă), dar și mai mulțumit(ă) de tine și de ceea ce faci la locul de muncă.

SĂNĂTATE: Luna decembrie este ultima dintr-o lungă serie care ți-a supus la încercări serioase rezistența organismului și a dus la modificări importante ale stilului de viață asociat cu munca. Decembrie poate aduce schimbarea unor diagnostice sau revenirea asupra unui tratament și regândirea lui. În februarie sunt posibile intervenții curajoase, care să ducă la remedierea unor probleme ce trenează de ani buni.

BANI: Veniturile depind de implicarea ta și la fel va fi și în lunile de iarnă. Decembrie poate fi o lună norocoasă la acest capitol, prin ocaziile de a fructifica rodul unei pasiuni sau redescoperirea părții frumoase a muncii pe care o prestezi acum. În ianuarie și februarie schimbările vin din asocieri.

Horoscopul iernii 2017-2018 – LEU
DRAGOSTE: Deși ție ți se pare că totul a devenit mai complicat, vin vremuri mai bune pentru relațiile de orice fel, mai ales cu cei dragi. Sfârșitul lunii decembrie înseamnă și finalul unei perioade în care ai fost selectiv(ă) și, poate, mai rece. În ianuarie treci prin furtuni în familie, dar în februarie vei căuta și vei și găsi noi moduri de exprimare a sentimentelor.

CARIERĂ: Intri într-o etapă foarte importantă din evoluția ta profesională. Deocamdată, vei face și multe alegeri eronate, îți vei da prea multă importanță și vei greși, dar va veni și momentul în care vei învăța din aceste greșeli, pe care ți le vei asuma. Toate lunile de iarnă predispun la erori și de aceea ar fi bine să fii mult mai prudent(ă) în tot ce faci și să dai dovadă de seriozitate.

SĂNĂTATE: Au început să apară deja semnale că e ceva în neregulă cu sănătatea ta. În această iarnă, simptomele se vor înmulți și vor deveni din ce în ce mai serioase. Poate și pe fondul unor solicitări din ce în ce mai mari la locul de muncă, se poate vorbi despre o șubrezire a sănătății. Trebuie să iei măsuri.

BANI: Îți faci multe iluzii în acest domeniu, cheltuiești mult și nu întotdeauna cu cap. Lunile de iarnă vin cu o domolire a acestei tendințe. În schimb, se vor duce mai mulți bani în și pentru casă, în mod special în decembrie și ianuarie. Ai tendința de a toca tot ce câștigi și de a realiza asta prea târziu.

Horoscopul iernii 2017-2018 – FECIOARĂ
DRAGOSTE: Se poate spune că abia acum se complică viața ta sentimentală cu adevărat, deși tu ești convins(ă) că și până acum a fost complicată. Apar ispite, trădări sau temeri care te vor ține în tensiune timp de câteva luni bune. La finalul lunii decembrie intri într-o perioadă în care va trebui să îți clarifici sentimentele și pasiunile și să limitezi plăcerile periculoase.

CARIERĂ: Culegi roadele muncii depuse, mai ales dacă aceasta te pasionează. Ești într-o etapă de progres profesional fără obstacole majore și cu aprobarea superiorilor. Lunile de iarnă vor continua această tendință, dar te invită și la o selectare a eforturilor pe care le depui, o autolimitare conștientă la ceea ce știi mai bine, la ce te pricepi cu adevărat.

SĂNĂTATE: Și în acest domeniu culegi roadele, dar acestea pot fi, de multe ori, amare, din cauza epuizării la care ai ajuns. În lunile de iarnă aduc ai ocazia de a renunța la ceea ce te consumă, de a adopta un nou regim de viață, mai sănătos, fără excese, inclusiv la muncă. Ar fi inteligent să profiți de această ovazie.

BANI: Prima parte a lunii decembrie te menține concentrat(ă) pe veniturile suplimentare, dar până la finalul lunii ianuarie vei adopta o altă atitudine față de bani, în sensul că nu vei mai dori să faci chiar orice pentru a-i obține. În februarie vei simți nevoia să faci modificări în casă, unele de amploare sau foarte curajoase.

Horoscopul iernii 2017-2018 – BALANȚĂ
DRAGOSTE: Iarna aceasta nu aduce schimbări majore în relațiile de prietenie ori cele profesionale, dar poate complica relația de cuplu, care numai calmă nu e, mai ales în prima parte a lunii decembrie. Ianuarie și februarie pot aduce o revenire la sentimente mai bune, chiar și în cuplurile care s-au confruntat cu multe probleme.

CARIERĂ: Te confrunți cu realitatea, care se poate dovedi diferită de iluziile pe care ți le-ai făcut. Toate lunile de iarnă conțin acest element, de revenire cu picioarele pe pământ, dar aduc și beneficii concrete pentru cei care vor realiza și accepta faptul că este etapă necesară. Munca e cel mai bun medicament pentru tine!

SĂNĂTATE: Lunile de iarnă aduc o revenire la un tonus care ți-a lipsit, dar această revenire este condiționată de o schimbarea abordării: e nevoie să faci lucruri bune pentru ceilalți, ca să-ți fie și ție bine. Vindecarea, acolo unde este cazul, apare prin detașarea de propriile probleme și implicarea în complicațiile altora, mai ales dacă îți este solicitat ajutorul.

BANI: Te afli într-o etapă favorabilă câștigurilor din munca proprie, iar în lunile de iarnă se poate vorbi chiar despre o înmulțire a ocaziilor sau o creștere a sumelor care îți revin pentru o anumită muncă. Lunile decembrie și ianuarie sunt cele care îți aduc acest spor. În februarie poți stabiliza această tendință, dacă dai dovadă de seriozitate și de dorința de a învăța permanent.

Horoscopul iernii 2017-2018 – SCORPION
DRAGOSTE: Se risipesc umbrele care te-au ținut departe de cei dragi și găsești cheia inimii tale, pe care ai pierdut-o în vară. Cei dragi vor beneficia din plin de schimbare, dar și tu te vei bucura de această adevărată revenire la viață, prin dezghețarea sentimentelor proprii. Lunile decembrie și ianuarie se anunță a fi foarte dinamice pe plan sentimental.

CARIERĂ: Luna decembrie menține tendința de a revoluționa metodele de lucru, dar și de a găsi repede vinovatul pentru ceea ce nu funcționează cum trebuie. În ianuarie și februarie vei reveni la seriozitatea care te caracterizează și te vei ocupa foarte serios de muncă. Toată iarna este valabilă tendința de a greși prin cuvânt, în probleme pe care nu le stăpânești foarte bine.

SĂNĂTATE: Ești chiar pe ultima sută de metri a unui traseu lung și anevoios, care ți-a pus la încercare starea de sănătate. Vei avea nevoie de o altă abordare a problemelor cu care te confrunți, de mai multă seriozitate și de perseverență în continuarea tratementelor recomandate. Este posibil să îți fie puse la încercare răbdarea și atenția la detalii, de această dată.

BANI: Dispar restricțiile financiare, iar la finalul lunii decembrie vei avea din nou chef de cheltuieli, inclusiv unele nejustificate. Comportamentul financiar pe care l-ai dobândit în ultimii ani se va menține mult timp de acum încolo, dacă ți-ai învățat lecțiile.

Horoscopul iernii 2017-2018 – SĂGETĂTOR
DRAGOSTE: Lunile de iarnă nu aduc evenimente speciale pe plan sentimental, dar tu ai trecut deja prin niște schimbări interioare care te fac să abordezi altfel orice relație, mai ales pe cele care contează. În prima parte din decembrie pot să mai iasă scântei din confruntările cu cei dragi, dar se vor stinge imediat. În ianuarie și februarie vei fi mult mai motivat(ă) să menții armonia.

CARIERĂ: Deocamdată, e liniște pe plan profesional, dar este doar liniștea dinaintea furtunii care va începe în primăvara viitoare. În decembrie și ianuarie te vei implica foarte mult în sarcinile care ți se încredințează, pentru că simți nevoia să faci acest lucru. În februarie vei începe să creionezi alte planuri pentru viitorul tău profesional, de bunăvoie sau obligat(ă) de situație.

SĂNĂTATE: Beneficiezi de o protecție specială împotriva bolilor cronice, dar și de șansa unei vindecări în profunzime, pe fondul rezolvării unor probleme care te nelinișteau. Toate lunile de iarnă promit un alt tonus, unul pe care nu l-ai mai avut de mult. Este esențial să fii foarte atent(ă) la ce mănânci, să eviți orice fel de substanță la care știi că ai alergie și să te ferești de frig.

BANI: Acesta este domeniul care cere o foarte bună organizare și maximă concentrare. Timp de mai multe luni, va trebui să ții sub control strict cheltuielile de orice fel, fiindcă numai așa te vei feri de complicații. Din ianuarie va trebui să îți schimbi fundamental atitudinea față de finanțe și sursele de venit.

Horoscopul iernii 2017-2018 – CAPRICORN
DRAGOSTE: E liniște, deocamdată, în viața ta sentimentală și așa va fi și în lunile de iarnă. Numai că în sufletul tău nu e liniște și nici în familie, iar aceste două elemente pot să dea peste cap, în orice moment, pacea și armonia de care ai mare nevoie. De la tine pornesc cele mai periculoase provocări, așa că știi ce ai de făcut.

CARIERĂ: Decembrie vine cu dorința intensă de a te asocia cu oameni noi, speciali, care să te ajute să progresezi pe toate planurile. Ianuarie aduce concretizarea acestor impulsuri, dar în februarie vei face un pas înapoi, ca o repliere înainte de eforturile pe care va trebui să le depui ca să îți vezi realizate planurile.

SĂNĂTATE: Luna decembrie conține ultimele avertismente serioase legate de afecțiunile care s-ar putea declanșa în anii următori, pe fondul unei oboseli care se va croniciza. În ianuarie și februarie vei avea un tonus mai bun, dar nu la cotele cu care ești obișnuit(ă). Se recomandă să nu ignori semnalele pe care ți le corpul, nici măcar pe cele difuze, mai greu de încadrat într-un tablou clinic.

BANI: Și în lunile de iarnă vei culege roadele eforturilor depuse până acum, în sensul bun sau în sensul rău. Acum nu mai poți schimba mare lucru, doar poți limita pagubele sau spori beneficiile, în cazul în care ți s-au încredințat spre administrare bunuri sau sume de bani și te-ai ocupat de asta cu seriozitate.

Horoscopul iernii 2017-2018 – VĂRSĂTOR
DRAGOSTE: Ai de luat decizii importante, deși nu ți se pare foarte evident acest lucru. Toate lunile de iarnă îți vor aduce informații, prin diverse situații, iar tu va trebui să tragi concluzii și, pe baza acestora, să hotărăști dacă vei continua drumul alături de partenerul actual sau nu.

CARIERĂ: Decembrie și ianuarie sunt luni pline de ocazii, de situații care îți permit să ieși în evidență și să fii apreciat(ă). Nu vei fi scutit(ă) nici de reacțiile negative ale concurenței. În februarie te vei asocia cu persoane sincere, pasionate de ceea ce fac, cu care poți construi ceva frumos. Este suficient să fii tu însuți și să temperezi temerile cu care te-ai obișnuit.

SĂNĂTATE: Acesta este domeniul cel mai încărcat și așa va fi timp de mai mulți ani. Deocamdată, până în toamna anului viitor, vor apărea semnale ale unor probleme pe care nici nu le bănuiai, consecințe ale uzurii nervoase la care te-ai supus singur(ă). În decembrie și ianuarie vei avea de partea ta un context favorabil, care va tempera manifestările de boală și te va ajuta să te revigorezi.

BANI: Te-ai convins deja că ți-ai făcut multe iluzii legate de bani și de metodele de a-i obține. Toate lunile de iarnă vor aduce o limpezire a unor situații care îți pot permite să câștigi mai bine de pe urma eforturilor proprii. Rămâne valabilă și nevoia de a investi mai mult.

Horoscopul iernii 2017-2018 – PEȘTI
DRAGOSTE: Relația de cuplu poate avea de suferit în decembrie și în ianuarie, din cauza rolului de mentor pe care ți-l vei asuma față de partener, situație care nu e deloc pe placul lui. În februarie vei continua pe aceeași direcție, dar cu o intensitate mai mică, fapt ce poate însemna că îndemnurile tale vor fi acceptate mai ușor.

CARIERĂ: Te-ai așezat la locul tău, cel pe care îl meriți, și ai scăpat de multe situații care ți-ar fi putut afecta reputația. Există riscuri în primele două decade ale lunii decembrie, dar dacă îți faci treaba cu seriozitate și onestitate, vei fi ferit(ă) de ele. Ianuarie se anunță a fi o lună mai calmă, iar februarie te va mobiliza din nou, dar nu la fel de mult ca în ultimii ani. Tot ce ai de făcut este să te ții de treaba de care te-ai apucat și să fii corect(ă) cu ceilalți.

SĂNĂTATE: Axa cardiovasculară este activă de mai multe luni, ceea ce, probabil, ai observat deja. Lunile de iarnă nu vor aduce suprasolicitări care să te pună în pericol. Există, totuși, posibilitatea de a se concentra unele probleme, în special în decembrie, și presiunea astfel apărută să deregleze unele procese din organism.

BANI: Veniturile vor fi fluctuante în decembrie, cu vârfuri pozitive și negative. Ianuarie și februarie vor aduce mai multă stabilitate, dar vei percepe în continuare tot ce este legat de câștiguri ca fiind volatil și instabil, până în primăvara următoare.

Comentează