Iata cum poti recunoaste semnele unui infarct cu 1 luna inainte sa se intample.

Știați că, principala cauză de deces, în lume, sunt atacurile de cord? Stresul de zi cu zi și mancarea nesanatoasa sunt factorii care contribuie la aparitia acestei afectiuni ce a devenit atât de comuna și atât de periculoasa de-a lungul ultimilor ani.

Asumarea unui stil de viață sănătos și încercarea de a reduce nivelul de stres din viata de zi cu zi va poate ajuta să vă protejați de insuficiență cardiacă, dar un alt lucru care poate fi foarte util, si chiar poate salva vieti, este sa recunoasteti simptomele infarctului cu o lună înainte să se întâmple.

Acestea sunt simptomele care v-ar putea anunta ca riscati sa suferiti un infarct intr-o luna . Asigurați-vă că tratati cu seriozitate aceste semne.

Sequence-01_1000-300x240

Oboseala.

Cand arterele se îngustează inima  primeste mult mai puțin sânge decât este necesar. Acest lucru face ca inima sa lucreze mult mai greu decât în mod normal, astfel ati putea sa va simțiti obositi și somnorosi tot timpul.

Dificultatea de a respira.

Când inima  obtine mai puțin sânge  înseamnă că plămânii nu vor fi în măsură să produca la fel de mult oxigen  ca de obicei. Cele două sisteme depind unul de altul, astfel, daca unul nu functioneaza perfect nici celalat nu va functiona. Dacă aveti  probleme de respirație cel mai bine este să se consulte un medic cât mai curând posibil.

Stare de slabiciune

Atunci cand corpul tau devine mai slab, dintr-o dată aceasta se datorează faptului că arterele din ce în ce mai înguste nu permit circulația sângelui în mod corespunzător. Muschii tai nu primesc ceea ce au nevoie, iar acest lucru ar putea determina o slabiciune fizica.

Amețeli și transpirații reci

Circulatia proasta restrictioneaza fluxul sanguin spre creier . Acest lucru reprezinta un pericol serios. Nu ar trebui să ignorati acest lucru.

Presiunea în piept

Dacă urmeaza sa suferiti un atact de cord nt sanse sa simtit disconfort la nivelul pieptului, indiferent dacă este vorba de durere minoră sau puternica . Aceasta durere va creste pana cand  infarctul se va produce.

Simptome de gripa sau raceala

Dacă  aveți simptome de gripă aparute de nicăieri acest lucru ar putea fi, un anunt al faptului ca atacul în sine este pe cale să se întâmple în viitorul apropiat. Mulți oameni spun că au dezvoltat o răceală cu doar câteva zile înainte de infarct.

Daca cunoasteti pe cineva pe care se confruntă cu aceste simptome, este foarte important să consultați un medic cât mai curând posibil. Cel mai bun mod de a preveni un atac de cord este  observarea simptomelor cat mai devreme.

Comentează