Iată de ce trebuie să îngheți mereu lămâile!

Sudii recente au demontrat că lămâia este un fruct foarte sănătos. Se pare că datorită unui un conținut puternic de antioxidanți naturali (flavonoide), se presupune că putea juca un rol împotriva bolilor degenerative ale creierului, ca Alzheimer.
Totodată s-a dovedit că lămâile și alte fructe citrice pot scade riscul apariției cancerului la sân.

Procesul de înghetarea unei lâmâi este foarte simpu. Se ia o lămâie, se spală și apoi se pune în congelator.
Odată înnghețată se poate răzui sau taia pucățele chiar fără a fi nevoie să o curățați de coajă.
Apoi se presara pe salata, inghetata, supa, cereale, fidea, sos de spaghete, sau orice altceva. Fără menajamente. Veți remarca că gustul mâncării se schimbă, mai mult ca sigur nu ați mai experimentat asa ceva.

a1 (2)

De ce este bine să consumi așa lămâia? Deoarece coaja de lămâie conține de la 5 până la 10 ori mai multe vitamine decat sucul de lamaie in sine, iar coaja este partea care este de obicei irosită. Nu numai asta, dar coaja ajută la eliminarea toxinelor din  organism.

Un alt aspect interesant al lamaiei este că aceasta are un efect remarcabil asupra chisturilor și tumorilor. Unii spun că lamaia este un remediu dovedit împotriva tuturor tipurilor de cancer.

Mai mult, acest tip de terapie cu extract de lamaie distruge numai celulele canceroase maligne si nu afecteaza celulele sanatoase. Procesul este simplu: cumperi o lamaie, o speli, se congela, și o presari apoi peste tot ce mananci.

Comentează