Imaginile care te vor face sa plangi. Nimeni nu a presimtit moartea! Cum a fost fotografiata Stela Popescu! Totul s-a intamplat acum putina vreme

Stela Popescu a implinit 80 de ani si a marcat ocazia alaturi de oameni dragi sufletului ei.

Stela Popescu a implinit 80 de ani, cu toate ca dupa cum arata nu i-ai da nici in ruptul capului venerabila varsta.

Imbracata intr-o rochie eleganta, lunga, machiata si coafata impecabil, indragita artista a petrecut alaturi de oameni dragi.

Adriana Trandafir, Mirela boureanu Vaida, Paula Chirila, Sanda Ladosi au fost doar cateva dintre numele sonore care au participat la eveniment.

La multi ani, Stela Popescu!! Azi impliniti 80 de ani!!! Pe scena!

Alaturi de noi!! Inepuizabila, inegalabila Dna Stela!! De 80 de ani incoace!! Bravissimo!„, a scris Mirela Boureanu vaida pe contul sau de socializare.

Alexandru Arşinel şi-a luat adio de la buna sa prietenă şi colegă de peste 40 de ani, Stela Popescu.

Actorul a ţinut un scurt discurs, foarte emoţionat, în care a strigat numele prietenei sale de două ori, cu voce tare, parcă pentru a o face atentă la ce urma să spună.

„A plecat Stela şi lasă în urmă o imensă durere neamurilor, familiei, prietenilor, mediului artistic şi nu în ultimul rând, tinerilor.

Când m-am referit la familie m-am gândit şi la familia noastră, a actorilor de teatru film şi televiziune şi mai ales a familiei noastre, de la teatrul de revistă Constantin Tănase. STELA, STELA!

Plecarea ta reprezintă o mare pierdere. Mă simt singur pe scenă fără tine, draga mea prietenă.

După 4 decenii în care am împărţit bucurii, dar mai ales aplauze din partea publicului.

Începând de astăzi, o nouă stea va străluci pe cer, în constelaţia marilor români care nu mai sunt printre noi.

Dum bun Stela, către stele”, a spus Alexandru Arşinel.

Un preot de la Manastirea Cernica a fost surprins intr-o ipostaza mai putin obisnuita pentru o fata bisericeasca, chiar in timpul slujbei de inmormantare a marii actrite Stela Popescu.

Un preot a uitat unde se afla, in timpul slujlei de inmormantare a marii noastre actrite Stela Popescu si a dat frau liber dorintelor.

A pus mana pe smartphone-ul din dotarea sutanei si s-a pus pe filmat si fotografiat ceremonia religioasa.

E drept, fara bisericeasca a sperat ca nu o va vedea nimeni in timpul dezlantuiri cinematografice, insa nu a fost chiar asa.

Spre ghinionul sau, reporterii WOWbiz.ro au fost pe faza si au imortalizat momentul

Ca asa cum pentru preot era deosebit sa faca fotografii cu Stela Popescu pe ultimul drum, in Manastirea Cernica, tot asa si pentru noi era inedit sa vezi un preot cu veleitati de paparazzo!. Hai, doamne ajuta!

Stela Popescu, marea stea a teatrului romanesc, urmeaza sa fie inmormantata la Cimitirul Cernica si isi va dormi somnul de veci alaturi de sotul ei si parintii ei.

Ca o coincidenta sumbra, actrita este condusa pe ultimul drum, duminica, 26 noiembrie, chiar in ziua in care Stela Popescu si-ar fi sarbatorit onomastica.

La data de 26 noiembrie, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Stelian Paflagonul, ocrotitorul pruncilor si al familiei crestine.

Sfantul Stelian, cunoscut indeobste ca ocrotitor al pruncilor, a fost sfintit si s-a facut locas al Duhului Sfant inca din pantecele maicii sale.

Intru toate era curat si plin de dragoste. Pentru aceasta, la vremea potrivita, si-a impartit bogatia pe care o avea saracilor si s-a facut monah.

Dorind sa se adanceasca in rugaciune si in cunoasterea lui Dumnezeu, a plecat in pustie. A intrat intr-o pestera in care primea hrana de la dumnezeiescul inger.

Primeste puterea de vindeca poporul de diverse boli.

Din viata sa aflam ca intr-o zi, a venit in popor o boala aducatoare de moarte si mureau intr-una pruncii, iar parintii ramaneau fara de copii.

Stiind mai multi de nevoitorul si pustnicul Stelian, au inceput a-l lua mijlocitor inaintea lui Dumnezeu, pentru vindecarea copiilor.

Maicile care s-au rugat Sfantului Stelian au dobandit alti prunci, iar pruncii bolnavi au fost tamaduiti.

Sfantul Cuvios Stelian Paflagonul este pictat in mod obisnuit cu un copil in brate, pentru neobosita sa misiune de a-i apara pe cei mici, ajutandu-i in mod special pe copiii bolnavi, potrivit crestinortodox.ro

Trupul neînsufleţit al marii artiste, Stela Popescu, este condus pe ultimul drum.

La Biserica Sfântul Gheorghe din Cernica se fac ultimele pregătiri.

O maşină plină cu flori şi coroane a ajuns.

Maşina cu flori şi coroane a ajuns la cimitirul unde Stela Popescu va fi înmormântată.

Oamenii au aşezat ornamentele de o parte şi de alta.

De asemenea, aceştia au pregătit şi frânghia cu care vor coborî sicriul.

A suferit atac cerebral vascular, a intrat în comă şi a murit
Confom medicilor care au efectuat necropsia Stelei Popescu, actriţa a suferit un ACV (accident cerebral vasculat), a intrat în comă şi a murit , singură, în casă.

Fiica ei adoptivă a găsit-o moartă joi, la prânz, iar necropsia realizată de medici arată că actriţa era moartă de 12 ore, în momentul în care a fost găsită prăbuşină în casă.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al actritei Stela Popescu a fost depus vineri la Teatru Constantin Tanase, iar sâmbătă a fost dus la capela din Cernica.

Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum astăzi şi va fi înmormântată lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

La ultima sa apariţie, Stela Popescu a avut un discurs incoerent

„Înainte de a mă asculta… Eu am venit acum, nu pentru că eu sunt neorganizată, ci că voi sunteți…

De 20… 50 și… De 20 și… Am văzut acasă… Toată casa mea… V-am văzut pe voi… Pentru că ei nu m-au chemat… Eu n-am chemat…

Nu am venit. Nu știu de ce. De ce m-ați chemat, mă, dacă nu m-ați chemat să fiu la voi aici? Stau de-acasă, fac toată casa…

Da, sunt acasă”, este discursul incoerent al artistei, cu două zile înainte de a fi găsită decedată.

Comentează