Imaginile GROAZEI din casa Israelei Vodovoz. Ce s-a întâmplat când polițiștii AU SPART UȘA apartamentului vedetei

Israela Vodovoz a fost găsită de avocata sa fără suflare în baia propriei locuințe, complet dezbrăcată, după ce, timp de mai multe zile, nu a mai răspuns la telefon. Polițiștii și pompierii au fost nevoiți să spargă ușa apartamentului femeii de afaceri, pentru a putea pătrunde în locuință.

Moartea Israelei Vodovoz a șocat lumea mondenă. Femeia de afaceri a fost găsită moartă în baia propriei locuințe, complet dezbrăcată.

Potrivit ultimelor informații, aceasta ar fi murit din cauza naturale, deoarece pe corp nu avea urme de violență sau ce puteau să ateste producerea unui accident.

După zile întregi în care Israela nu a răspuns la telefon și nu a fost văzută de vecini, prima persoană care şi-a luat inima-n dinţi şi a mers la reşedinţa vedetei a fost Rodica Bucur, avocata acesteia, scrie Spy News. Fără să mai stea pe gânduri, Rodica Bucur a sunat la 112, însă nimeni nu a răspuns la numărul de urgenţă.

Disperată, femeia a bătut la uşa Israelei. În zadar! Apoi, avocata a sunat, din nou, la 112. De această dată, aceasta a avut mai mult noroc. În fața apartamentului Israelei au sosit echipajele de poliție și pompieri, care au spart ușa imobilului și au pătruns în locuință, găsind-o pe aceasta fără suflare, în baie.

Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ, mai scrie sursa citată.

Zile în şir au trecută fără ca Israela să fie văzută sau auzită de cineva. Astfel, prima persoană care şi-a luat inima-n dinţi şi a mers la reşedinţa vedetei a fost Rodica Bucur, avocata acesteia.

Odată ajunsă în faţa apartamentului clientei sale, avocata a pus mâna pe telefon şi a a sunat-o pe una dintre prietenele vedetei. Aşa a aflat că Poliţia ştia de faptul că Israela era de negăsit de câteva zile.

Apoi, fără să mai stea pe gânduri, Rodica Bucur a sunat la 112. Degeaba! Nimeni nu a răspuns la numărul de urgenţă. Disperată, femeia a bătut la uşa Israelei. În zadar! Apoi, avocata a sunat, din nou, la 112. De această dată, aceasta a avut mai mult noroc.

Astfel, nu după mult timp, la uşa apartamentului Israelei Vodovoz şi-a făcut apariţia un echipaj de poliţie. După câteva minute, la faţa locului au venit şi pomiperii SMURD, iar ce a urmat este de-a dreptul terifiant. Vecinii vedetei s-au adunat şi ei pe scara blocului.

Pompierii au scos la iveală aparatura din dotare şi s-au apucat de treabă. După câteva minute, aceştia au reuşit să spargă uşa apartamentului Israelei. Primii care au pătruns în locuinţă, conform legii, au fost poliţiştii. Aceştia au descoperit cadavrul vedetei. Ce a urmat a fost absolut dramatic! „Au!!!! Săraca de ea”, a rostit o vecină, în timp ce un bărbat şi-a acoperit faţa cu mâinile.

Poti vedea video AICI

Comentează