Anamaria Vasile

In cea mai importanta zi din viata ei, aceasta mireasa a facut un gest care a IMPRESIONAT toata Romania! “O adevarata lectie de viata”

Această femeie din Reșița a făcut un gest care a emoționat o întreagă țară. Tânăra a luat decizia ca nunta ei să aibă un moment special.

Acest eveniment este un moment extrem de emoționant din viața fiecărei femei, de aceea orice mireasă își dorește să aibă alături pe cei mai dragi oameni din viața ei.

În ziua nunții, tânăra mireasă din Reșița l-a avut alături doar pe tatăl ei, căci mama murise și nu a mai apucat să-și vadă fiica căsătorita.

Dar fata ei a făcut ceva cu totul și cu totul impresionanat. Ea a mers la cimitir, îmbrăcată în rochia de mireasă, înainte de nuntă, cu flori pentru mama ei care se stinsese din viață în urmă cu puțin timp… La mormânt, tânăra a vorbit cu mama ei și i-a cerut binecuvântarea.

Fotografia cu mireasa la mormântul mamei a fost postată pe Facebook cu mesajul: “Am rămas fără cuvinte. Dureros, dar îi doresc din suflet să fie puternică.

Crezi că poate fi această fotografie o lecție de viață pentru ceilalți? Distribuie mai departe!” În doar trei zile, fotografia cu mireasa care își vizitează mama la cimitir a fost distribuită de aproape 5000 de ori, iar zeci de internauți au felicitat-o pe tânără.

TE POATE INTERESA SI: Soțul bolnav nu vorbise de 20 ani, dar într-o zi scoatea niște sunete ciudate. Când femeia s-a apropiat de el și a înțeles ce-i zice i-a înghețat sângele în ea! Uite ce secret înfiorător ținuse despre familia lor în el atâta amar de timp:

Don și Lorraine au fost căsătoriți timp de 25 de ani și au devenit cu timpul atât parteneri în viață, cât și în muncă, cei doi conduceau împreună o fermă.

După ce au avut trei copii frumoși împreună, Don a fost diagnosticat în anul 1995 cu ALS, o boală necruțătoare care, în doar cinci ani, l-a făcut incapabil să mai trăiască fără un ventilator pentru respirație, de aceea în ultimii 15 ani nu a putut vorbi.

Dar Lorraine nu a renunțat la soțul ei – și-a amintit că i-a promis să-i fie alături și la bine și la greu, așa că a devenit asistenta lui medicală, a învățat tot ce trebuia pentru a putea avea grijă de el și pentru a face tot ceea ce Don făcea în fermă până atunci. Dar ceea ce o durea cel mai mult pe femeie era faptul că soțul ei nu mai putea vorbi.

Femeia era hotărâtă să găsească o cale de a comunica cu el! Așa că a făcut o tablă pe care erau litere, pentru ca Don să îi indice ce vrea să spună, literă cu literă, dar procesul ăsta dura o veșnicie, dacă voia să spună o frază întreagă. Cel care le-a schimbat viața amândurora a fost Mick Ebeling și echipa lui de la Not Impossible Labs, o companie care creează soluții pentru persoanele cu dizabilități.

Ei au inventat un dispozitiv care îi permitea lui Don să vorbească cu ochii, foarte repede, pe același sistem al privirii literelor. Programul simula chiar și o voce! În sfârșit, după 15 ani, Don a putut să-i spună soției sale tot ce gândise în ultimii 15 ani, lucru care a fost incredibil de frumos!

Care a fost primul lucru pe care i l-a spus soției sale? Iată:

,,Draga mea Lorraine, nu-mi pot imagina viața fără tine. Tu ești cea care a făcut ca ultimii 25 de ani din viața mea să zboare și ești singura care m-a făcut să-mi suport boala în ultimii 15 ani. De-abia aștept următorii 20 de ani alături de tine. Te iubesc.”

Iată un clip despre această poveste uluitoare despre loialitate, supraviețuire, iubire și putere:

Comentează