Încearcă asta pentru 3 zile și vezi super schimbări în corpul tău. Funcționează de fiecare dată!

Cu toții știm foarte bine că produsele alimentare cu o cantitate mare de grăsimi şi carbohidraţi cauzează obezitatea şi ca mulţi dintre voi încearcă să taie din lista alimentele de tip junk food, dar înainte de a începe toate aceste planuri stricte de diet, să cunoaştem cauza principală a obezităţii.

Ingredientul principal responsabil pentru a supraponderabilitate este, în general, zahărul, grăsimile şi carbohidraţii. O cantitate rezonabilă de zahăr nu este periculoasă pentru sănătatea noastră, dar oamenii nu sunt conștienți de cantitatea foarte mare pe care o consumă, prin faptul că mănâncă diverse produse pline de ingrediente dăunătoare: cereale, sucuri, sosuri pentru salate, băuturi, bomboane, iaurturi.

Aici este un plan de detoxifiere de 3 zile pentru a scăpa de zahăr, care promite reducerea riscului de boli cardiovasculare și a diabetului zaharat.

Înainte de a începe ceva, cel mai important lucru este să ai o voinţă de fier! Iar restul va fi simplu dacă ești determinat. Învaţă să spui „NU”! Renunță la zahăr!

Aici este un plan de detoxifiere de 3 zile pentru a scăpa de zahăr; timp de 3 zile, începeți ziua cu:

  • O ceașcă de ovăz cu semințe, migdale sau fructe de pădure sau trei ouă jumări și după o zi; următorul pas este consumul unui mic bol de nuci, ca şi gustare.
  • Piept de pui, fiert, napi, morcov, păstarnac, sfecla şi fasole şi migdale pentru masa de prânz.
  • Fasole verde, împreună cu somon sau pește slab pentru ciuperci şi broccoli – pentru cină.

La final, veți observa o schimbare considerabilă în corpul tău.

Nu numai că vei pierde în greutate. După această detoxifiere, vei vedea că durerile de cap, depresia şi oboseala au rămas undeva în trecut şi vei învăţa, de asemenea, că poţi trăi fără doza zilnică de zahăr.

Comentează