Anamaria Vasile

Incident șocant la Vaslui! Fiul femeii care a murit după ce a ţinut o cură de slăbire cu bicarbonat de sodiu a făcut un gest îngrozitor:

În urmă cu o lună, Elena Popa, o femeie în vârstă de 49 de ani din Vaslui, a murit la Spitalul de Urgenţă din cauza unei diete bazate pe bicarbonat de sodiu.

Medicii spuneau atunci că nu îşi explică ce s-a întâmplat, mai ales că după operaţie, femeia pãrea cã evoluează spre vindecare.

Se simţea bine, putea sã meargã pe propriile picioare, iar medicii se pregãteau sã o externeze. Din pãcate, totul a luat o întorsãturã nefastă şi, după 17 zile de supraveghere medicală, inima femeii a cedat.

Rudele pacientei decedate au acuzat cadrele medicale de neglijenta si au afirmat ca din cauza lor femeia a murit. De altfel, intre medicii Spitalului Judeţean Vaslui şi familia Elenei Popa au existat la acea vreme şi câteva schimburi de replici ceva mai aprinse.

Sotul femeii şi sora ei le-au reclamat medicilor ca nu au anunţat decesul victimei la ora la care s-a întâmplat.

Ei bine, acestea nu si-au uitat supararea si au decis sa se razbune, potrivit stiriest.ro.

Fiul femeii nu s-a putut abtine si a decis sa ii aplice o corectie unuia dintre doctori.

Este vorba despre medicul anestezist Anca Melinte de la sectia ATI. Doctoriţa se afla într-un restaurant din zona Copou alaturi de cativa prieteni.

Tot acolo se afla si fiul femeii decedate din cauza dietei cu bicarbonat. Cand a vazut-o pe doctorita Melinte, tanarul s-a ridicat de la masa, s-a dus spre aceasta si i-a tras doua palme, strigand in gura mare ca i-a omorat mama. La intreaga scena au asistat mai multi martori care se aflau la momentul respectiv in restaurant.

Tanarul a fost scos imediat afara si a fost anuntata politia. Medicul Anca Melinte a depus o plangere impotriva agresorului.

„La sediul Poliţiei Municipiului Vaslui a fost depusă o plângere. Poliţiştii efectuează cercetări şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Silvia Manta.

Comentează