„Intram la baie impreuna! Glumeam, ne simteam bine. Ne si…” Alex Moraru, momente incendiare nevazute la TV! Razboinicul, DEZVALUIRI fara perdea! Colegii VEDEAU si AUZEAU tot

Alex Moraru a vorbit la WOWbiz despre relatia speciala pe care a avut-o cu Ionut Rusu, pe vreme cand se afla in competitia Exatlon Romania.

Acesta sustine ca ii leaga o prietenie adevarata care va tine si dincolo de competitie.

„Stefan era foarte pudic, Alex vorbea doar generalitati. Cand intram la baie impreuna, ne incalzeam apa (n.r.- Ionut). Noi doi intram cate doi la baie, ne spalau unul pe celalalt. Noi cand intram acolo aveam apa calda, eram bucurosi.

Avem nisip pe spate si ne curatam, na, nu ai ce sa faci acolo. Nu ne-a acuzat nimeni de altceva, nu se pune problema. Avem amandoi copii acasa. Le-am zis sa le spalam cu totii. Intram la baie, glumeam, ne simteam bine. E trist ce spun, pe zi ce trece uitam chipul fiului meu. Ne ajutam, ne incurajam. Ne motivam”, a spus Alex.

„Alina este prima persoana care ar trebui sa plece din competitie. Le are cu „istetimile” (n.r. – minciunile)”, a mai declarat Alex, fostul concurent de la Exatlon.

Se pare ca Giani Kirita de la Exatlon a decis ce va face dupa terminarea concursului. In toamna trecuta, el a absolvit cursurile Scolii de Antrenori a FRF si a obtinut licenta A, care ii permite sa pregateasca echipe de tineret si seniori. Pentru a fi antrenor principal in prima liga, Kirita va trebui sa ia Licenta PRO.

Giani Kirita de la Exatlon vrea sa fie elegant ca antrenor

Giani Kirita si-a propus sa aiba o alta imagine ca antrenor. Daca el a pozat in dur, atat ca fotbalist, cat si ca vedeta de televiziune, Kirita isi doreste sa fie elegant ca antrenor, urmand chiar sa-si ascunda tatuajele, pentru ca se va imbraca doar la costum.

Giani Kirita de la Exatlon va avea mai multe tinute oficiale

Dupa ce si-a luat licenta de antrenor, Giani Kirita de la Exatlon s-a dus la atelierul de croitorie al unui prieten pentru a-si comanda mai multe randuri de costume.

„În scurt timp voi îmbrăţişa rolul de antrenor şi cu această ocazie l-am vizitat pe bunul meu prieten Alberto Dobre, pentru a-mi pregăti câteva ţinute oficiale”, a explicat Giani Kirita.

Fanii Exatlon au observat un detaliu in timpul intrecerii dintre Giani Kirita si turcul Umit Karan.

Giani, care a reprezentat Romania, in intrecerea baietilor, a facut un joc de senzatie si a condus jocul la puncte o buna parte din timp.

Efortul si-a spus spre sfarsit cuvantul, iar turcul Umit Karan a castigat competitia.

Desi Giani a pierdut in fata turcului, fanii, chiar si cei ai echipei Razboinicilor, l-au apreciat pe Giani pentru felul in care a luptat.

Unii fani ai show-ului au fost de parere ca turcul a trisat in timpul probelor si a ocolit unul din obstacole, in loc sa il parcurga, ceea ce, evident, i-a mai antrenat energia.

„La fete a castigat Romania – prin Larisa! La baieti Kirita a fost invins de turcul CARE A TRISAT (a trecut pe langa obstacol in finala!)”,

„Am observat si eu ,mi nu mi se pare normal !!!! Daca facea si Kirita asa castiga de mult”

„A trecut de mai multe ori , eu l am văzut de cel. puţin 3/4ori”, au fost cateva din reactiile fanilor.

Sotul Larisei de la Exatlon, emotionat de reusita concurentei, care a primit prima medalie in competitia Romania-Turcia-Grecia.

Larisa a reusit in emisiunea Exatlon din 5 martie sa obtina prima medalie din prima runda a competitiei internationale dintre Romania –Turcia –Grecia.

Larisa a reusit sa impresioneze pe toata lumea dupa ce a castigat prima medalie din competitia internationala, invingand concurentele din Turcia si Grecia.

Dar cel mai emotionat a fost Shady, sotul Larisei, care ne-a marturisit ca abia acum am reusit sa vedem cata forta are concurenta Exatlon.

Eu am incredere in Larisa, dar a fost chiar foarte tare si m-a emotionat foarte mult. Eu chiar cred ca Larisa este cea mai tare fata de acolo si eu o vad inca mult timp in competitie, chiar daca asta inseamna ca o sa o vad inca o perioada doar la televizor.

Nu conteaza, daca ea este bine, se bucura de concurs si este invingatoare mereu. Oricum eu sunt tare mandru de ea si, desi poate sunt subiectiv, aseara (n.r. Exatlon din 5 martie) si-a aratat adevarata ei valoare”, ne-a spus sotul Larisei de la Exatlon.

Larisa Vasile de la Exatlon, prima castigatoare in competitia internationala Romania-Turcia-Grecia

La Exatlon, meciul international Romania – Turcia- Grecia se va repeta saptamanal. Castigatorul si castigatoarea unei astfel de editii internationale vor primi fiecare cate o medalie.

Un concurent isi va putea revendica premiul in momentul in care va strange trei astfel de medalii. Astfel, jucatorii sunt motivati sa devina „jucatorul saptamanii”

In prima editie a confruntarii Romania – Grecia- Turcia de la Exatlon au concurat, din partea Romaniei, Larisa Vasile si Giani Kirita. Larisa a castigat cursa feminina, in timp ce cursa masculina a fost castigata de fostul fotbalist turc Umit Karan.

Comentează