Anamaria Vasile

Ionela Prodan si-a dat ultima suflare fara sa afle ASTA! Anamaria i-a ascuns totul pana in ultima clipa de viata

Indragita artista de muzica populara s-a stins din viata, luni seara, la spitalul Elias, in urma unei probleme de sanatate la pancreas.

Artista a fost ingrijita mereu de fiica sa, Anamaria Prodan, care nu a vrut sa-si lase mama singura in nicio clipa. De altfel, pentru ca o iubeste mult pe mama ei, Anamaria Prodan a tinut sa nu-i spuna mamei ei despre problemele pe care le avea.

Ionela Prodan a murit. Un apropiat al familiei a declarat intr-o emisiune tv ca Ionela Prodan nu stia despre probleme de care suferea, asta pentru ca fiica sa a tinut sa-i ascunda. Ionela Prodan simtea ca ceva nu este in regula din cauza multor analize pe care le facea, insa nu a stiut cu adevarat despre afectiunea sa la pancreas, scrie spynews.ro.

Elena Merisoreanu este printre ultimele persoane care au vizitat-o pe Ionela Prodan la spital si a vorbit despre asta. Cele doua au fost colege de scena multi ani si au o legatura speciala.

Ionela Prodan a stat internata de mai mult timp la Spitalul Elias din Capitala, acolo unde se afla sub tratament. Starea ei de sanatate nu era foarte buna si nu mai poate primi vizitatori din exterior.

Elena Merisoreanu a facut zilele trecute niste declaratii la un post de televiziune si a spus despre momentul in care a vazut-o pe Ionela Prodan in salonul de spital. „Era pe un fotoliu, era fardata, era frumoasa si vorbea coerent. O minune de om. As vrea sa ma mai duc la ea, dar am vorbit cu Anamaria si ea mi-a zis ca Ionela e la terapie si nu mai poate primi vizite”, a spus Elena Merisoreanu.

Ionela Prodan a pierdut lupta cu viata, luni seara, 16 aprilie! Ultimele imagini cu Ionela Prodan in viata sunt de nedescris.

Cantarerta de muzica populara a decedat, dupa ce luni bune a avut de suferit din cauza unei forme galopante de cancer la pancreas. Din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Ultimele imagini in care Ionela Prodan a mai aparut sunt de-a dreptul cutremuratoare! Solista parea destul de abatuta si slabise foarte multe, desi incerca sa para ca se simte bine.

De asemenea, doctorii i-au sfatuit pe membrii familiei Ionelei Prodan sa se astepte la ce e mai rau, in special pe cele doua fiice ale ei, Anamaria si Anca, care au stat in permanenta langa mama lor, la spitalul Elias din Capitala.

Ionela Prodan a murit! Interpreta de muzica populara s-a stins din viata luni seara, la ora 21:00, din cauza unui stop cardio-respirator iresuscitabil, au anuntat medicii de la spitalul Elias.

Ionela Prodan era internata de mai bine de o luna din cauza unor afectiuni grave la ficat si pancreas.

„Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice”, anunţă unitatea medicală.

Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea şi controlul funcţiilor vitale, cât şi asigurarea confortului fizic şi psihic adecvat situaţiei date, mai precizează spitalul.

Ionela Prodan s-a stins in seara de luni, pe 16 aprilie 2018, in urma unei lungi suferinte, la Spitalul Elias, din Capitala.

Anamaria Prodan a fost cea care a facut anuntul cutremurator, chiar pe pagina sa de Facebook, spre socul fanilor. Impresara a scris un mesaj emotionant despre mama ei, pe care a admirat-o foarte mult, si despre care avea mereu doar cuvinte de lauda.

“Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!”, a scris Anamaria Prodan despre mama ei, Ionela Prodan, pe contul sau de Facebook.

Comentează