Anamaria Vasile

Irinuca a rămas fără cuvinte! Ce cadou de sute de mii de euro a primit de ziua ei

Irinel Columbeanu îi face toate poftele fetiţei lui de 11 ani, lucruri la care unii copii nici nu visează. Omul de afaceri o răsfaţă pe Irina cu tot felul de cadouri scumpe, dar cel pe care i l-a dat recent de ziua ei le întrece pe toate!

Irinuca trăieşte o viaţă ca în filme! Are tot ce îşi poate dori, iar tatăl ei are grijă să-i îndeplinească toate dorinţele. De ziua ei, fetiţa a primit de la Irinel Columbeanu un apartament de lux, de care micuţa să se bucure atunci când mama ei, Monica Gabor, vine în ţară.

Locuinţa are peste 100 de metri pătraţi şi este situată într-o zonă de fiţe, din nordul Capitalei. Apartamentul l-a costat pe milionar peste 100.000 de euro. Locuinţa pe care i-a cumpărat-o Irinucăi face parte dintr-un complex rezidenţial, este unul dintre cele mai scumpe apartamente din acea zonă, iar Irina o să intre în posesia lui, cel mai probabil, când împlineşte 18 ani.

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu au reuşit să treacă peste divorţ şi au rămas prieteni, de dragul fetiţei lor, Irina. Vedeta este fericită şi a făcut un anunţ neaşteptat.

Monica Gabor i-a anunţat pe fanii ei de pe Facebook că Irinel Columbeanu a decis să folosească aplicaţia ei. Vedeta este încântată că fostul ei soţ a luat această hotărâre.

”Sunt foarte fericită! Irinel Adrian Columbeanu, tatăl fetiţei mele, a decis să se alăture proiectului”, a scris Monica Gabor pe Facebook.

Irinel Columbeanu este mandru de fiica sa

Irinel Columbeanu s-a declarat mândru de faptul că fiica sa este în pas cu noile tehnologii, dar şi că poate învăţa mereu câte ceva nou de la fiica sa, care s-a transformat într-o adevărată domnişoară. „A văzut că am intrat live şi intră pe Live stream-ul meu. Încerc să ţin pasul. Irina e asul, am ajuns ca părinţii să înveţe de la copii. O admir pentru asta, e foarte bine. Are o activitate foarte benefică, are deja mii de fani, primeşte comentarii de la ei“, a declarat Irinel Columbeanu.

„Vacanţa a fost foarte frumoasă şi sunt bucuros că Monica a avut această iniţiativă. Le mulţumesc Monicăi şi Ramonei pentru că i-au oferit Irinei această vacanţă. A fost foarte benefic pentru ea. M-am întâlnit şi eu cu ea de câteva ori, am discutat. După cum aţi putut uşor constata, s-au liniştit lucrurile între noi“, a mai adăugat Irinel Columbeanu. De asemenea, omul de afaceri a răspuns şi la întrebarea dacă Irinuca va merge cu mama ei în America, în această vară: „Nu am ajuns încă să dezbatem acest capitol al acestei veri. Vom vedea cum se desfăşoară lucrurile. Noi, în familia noastră, luăm hotărârile de pe azi pe mâine“.

Comentează