Își iubea enorm soțul. După 13 ani de mariaj, el a murit. La funeralii i-a aflat cel mai mare secret

Tânăra văduvă îl iubise pe defunct nespus de mult… La funeralii, însă, rudele sale i-au făcut o dezvăluire care a făcut-o să cadă pur şi simplu în genunchi!

Anna Grahmson, o văduvă din Danemarca, în vârstă de 33 de ani, a descoperit șocată că cel cu care fusese căsătorită 13 ani era propriul ei bunic. Aceasta a aflat adevărul despre relația de rudenie chiar la înmormântarea bărbatului.

————————————————————————————————————————————-

 

Tânăra văduvă îl iubise pe defunct nespus de mult. Când rudele ei i-au dezvăluit la funeralii că soțul ei este, de fapt, rudă de sânge cu ea, a crezut că nu i se poate întâmpla tocmai ei asta.

 

————————————————————————————————————————————-

 

A refuzat adevărul și a intrat într-o depresie cumplită. După ce s-au mai liniștit apele, Anna a făcut cercetări și s-a convins că nu a fost mințită.

————————————————————————————————————————————-

 

Ba mai mult, după câteva luni de la decesul soțului ei, aceasta a primit o scrisoare redactată de la cel care i-a fost soț în ultimii 13 ani. Acesta îi mărturisea că știa adevărul de mai mulți ani, dar i l-a ascuns pentru că o iubea și nu dorea s-o piardă, scrie worldnewsdailyreport.com.

 

————————————————————————————————————————————-

 

De asemenea, acesta i-a dezvăluit că le-a abandonat-o pe fiica și pe mătușa Annei pe când el și mama fetelor își

încercau norocul ca actori în Germania.

 ————————————————————————————————————————————-
Dragă tată, te iubesc mult. Îmi este foarte dor de tine şi mi-aş dori să fii aici acum. Câteodată, seara, mă uit la cer
, mă uit la cea mai strălucitoare stea, îmi imaginez că eşti tu şi îmi pun o dorinţă. Te simt în inima mea şi mereu mi-e dor de tine. Mi-aş fi dorit măcar să îţi spun pentru ultima oară „la revedere” şi să îţi dau o ultimă îmbrăţişare, înainte ca tu să-ţi începi călătoria către noua ta casă, în ceruri. […] Sper că eşti fericit în ceruri”, i-a scris fetiţa
 ————————————————————————————————————————————-

Add comment

  • Original ! O afacere originala, un produs original ! Cautam colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, cu castiguri imediate. Aveti nevoie de conexiune Internet si doua ore pe zi. Proiectul are acum si o componenta internationala. Va rugam sa solicitati detalii la una dintre adresele noastre de mail: dorinacostea07@gmail.com

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.