Anamaria Vasile

Îţi mai aminteşti de copilul cu jumătate de cap? Decizie de ultim moment luată de mama lui

Brittany Lynn a hotărât ca micuţui ei, care s-a născut cu jumătate de cap, să nu fie dat la şcoală decât atunci când va atinge pragul maxim de stat acasă.

Femeia din Statele Unite şi-a argumentat decizia printr-o postare pe Facebook. În cadrul celor scrise, ea a evidenţiat că în ceea ce îl priveşte pe băiatul ei, Jaxon Emmett, nu are în plan să îl trimită la şcoală prea curând.

”Sunt conștientă de școlile care iau copiii care sunt vârsta lui Jaxon şi care oferă terapie.

Cu toate acestea, în prezent, nu mă interesează și până când nu va ajunge la vârsta maximă obligatorie, el va rămâne acasă”, a spus Brittany Lynn pe pagina ei de Facebook.

Micul Jaxon Emmett s-a născut cu o malformaţie a capului. Numită Microhydranencephaly, această afecţiune este prezentă la 1 din 4,859 de naşteri.

Te-ar putea interesa si:

După ce l-a scos din sărăcie, i-a spus că nu-i va lipsi nimic! Uite ce s-a ales astăzi de fiul „adoptiv” al lui Gigi Becali !!!!

A trăit într-un bordei de pământ și până mai ieri a supraviețuit din mila comunității, dar astăzi a devenit liceean. Este povestea lui Marian Ursea, băiatul care la numai 10 ani a fost ajutat de Gigi Becali să se mute într-o casă nouă.

Gigi Becali a fost atât de impresionat de drama lui Marian Ursea, încât a hotărât să-l numească pe băiat drept fiul lui adoptiv. „De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, îi promitea Becali băiatului, imediat după ce i-a cumpărat o casă nouă cu 17.000 de euro cash.

Rămas în grija bunicii după ce tatăl s-a spânzurat, iar mama la abandonat, Marian Ursea a fost ajutat de afacerist în august 2012 să se mute împreună cu bunica într-o casă nouă.

După ce a aflat că Marian este foarte credincios și foarte mult timp pe lângă biserică, Becali i-a cumpărat calculator, haine și mâncare și i-a angajat micuțului o bonă să-l îngrijească.

Sprijinul lui Becali, dar și al preotului din sat a făcut minuni cu orfanul din Breaza. Nu trece o zi ca Marian să nu le mulțumească celor care l-au ajutat, iar latifundiarul din Pipera se află în fruntea listei. „Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie.

A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, ne-a declarat Marian Ursea.

Pentru că acum a rămas singur pe lume după ce bunica de 86 de ani a murit, lui Marian i-a mai rămas alături doar bona plătită de Becali. „Am fost alături de el împreună cu părintele din Breaza și cu ajutorul domnului Becali a depășit încet, încet acel moment.

Avem emoții în prima zi de școală, dar sperăm ca pe viitor totul să fie bine pentru el”, a declarat femeia care are grijă de copil, Nicoleta Lungu.

Comentează