L-a adoptat când era doar un copil. După 27 de ani, băiatul face ceva de neconceput! Când a aflat…

Când Ingeborg McIntosh l-a văzut prima dată pe Jordan, a ştiut că el este „alesul”! Îşi dorea de multă vreme să adopte un băieţel, iar Jordan era tot ce-şi putea dori.

„Mi l-au pus în braţe şi a fost dragoste la prima vedere… Făcea parte deja din familie, indiferent de ce avea să urmeze”, povesteşte Ingeborg McIntosh.

Cu toate acestea, a întâmpinat o mare problemă în procesul de adopţie: părinţii naturali ai lui Jordan ţineau ca micuţul să fie adoptat de părinţi afro-americani, iar Ingeborg nu îndeplinea această condiţie.

În următorii patru ani, i-a implorat pur şi simplu pe părinţii naturali ai băieţelului să o lase să-l adopte. Într-un final, când au văzut că nu au de ales, aceştia au cedat.

Anii au trecut, iar Jordan s-a integrat perfect în noua sa familie. După 20 de ani, însă, o veste a căzut ca un trăsnet peste familie: Ingeborg a fost diagnosticată cu o afecţiune cumplită – boală polichistică renală. Avea nevoie urgent de un transplant renal, iar timpul devenea o mare problemă… Atunci, Jordan s-a gândit că acum avea şansa să-i răsplătească bunătatea pe care i-a arătat-o de-a lungul vieţii… Fără să se consulte cu aceasta, băiatul şi-a făcut mai multe teste pentru a vedea dacă sunt compatibili. Şi erau!

„Am simţit că asta trebuia să fac. Cu timpul, sper să pot face mai multe pentru ea. Pentru moment, însă, cu atât pot s-o ajut”, a spus băiatul.

Când McIntosh a aflat de intenţia băiatului, s-a opus! A insistat să n-o facă, dar Jordan deja începuse să facă demersurile necesare.

„Am vrut să-i întorc toată bunătatea pe care mi-a arătat-o de când m-a adoptat. Am vrut să-i arăt, astfel, cât de mult o iubesc”, şi-a justificat băiatul gestul.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/l-a-adoptat-cand-era-doar-un-copil-dupa-27-de-ani-baiatul-face-ceva-de-neconceput-cand-a-aflat_1909687.html#ixzz43WLxYxiM

2 comentarii

  • Selectam colaboratori din toata tara pentru promovare proiect de anvergură natională care vizează piata mondială a cărtilor în format digital,ca si piata natională a cărtilor în format tipărit. Aveţi şansa de a începe ceva nou, ceva ce sigur NU veţi mai întâlni în altă parte. Se asigura training gratuit sub forma unor lectii pe e -mail. Se cere seriozitate, vointa,rabdare,tenacitate .Daca iubiti cartile si doriti sa aveti propia afacere in domeniul cartilor electronice , trimite-ti mail la adresa: simon_anuta@yahoo.com .