Lucra la morgă, trebuia să le facă autopsiile, dar ea a întreținut relații cu un cadavru. Peste câteva săptămâni a observat ceva ciudat la corpul ei: ,,Așa ceva e imposibil, mi-e scârbă!” Ce a pățit această femeie

Lucra la MORGĂ, trebuia să le facă AUTOPSIILE, dar ea întreținea relații cu CADAVRELE, PESTE 60 de corpuri neînsuflețite au fost violate!

Kansas City, Missouri, acesta este locul unde o tânără de 26 de ani care lucra la morgă a fost arestată după ce testele ADN au arătat că noul ei născut este rezultatul unei relații necrofile între un bărbat mort căruia ea trebuia să îi facă autopsia.

Jennifer Burrows, un asistent patologist, este acuzată că a întreținut relații intime cu zeci de corpuri neînsuflețite în cursul ultimilor 2 ani, un comportament care a dus la nașterea unui băiețel pe 7 ianuarie.

Conform poliției din Kansas, copilul ei chiar este fiul unui bărbat care a murit într-un accident de mașină în Martie 2015, și căruia femeia trebuia să îi facă autopsia. Poliția are dovezi conform cărora cei doi nu s-au întâlnit niciodată în afara morgii.

Se pare că doamna Burrows a abuzat peste 60 de cadavre cu vârste cuprinse între 17 și 71 de ani.

Femeia riscă acum peste 158 de capete de acuzare, inclusiv tratamente indecente ale cadavrelor, comportament indecent, expunere indecentă și posesie ilegală de droguri. A fost consultat un psiholog, iar opinia acestuia este că femeia care a fost capabilă de așa ceva a pierdut contactul cu realitatea. Pe când un alt psihiatru crede că femeia este un necrofil compulsiv, iar meseria ei a fost inspirată de preferințele ciudate pe care le are.

Toți par să fie de acord că femeia are probleme mintale, și se va declara probabil nebună în fața curții pentru a primi o pedeapsă cât mai mică.

Necrofilia este o parafilie în care excitarea este produsă de corpurile persoanelor moarte.

Necrofilia constă în obținerea plăcerii prin contactul (chiar acte intime) cu cadavrele. De regulă, necrofilii găsesc cadavrele la morgă sau în cimitire și capele, dar uneori necrofilii comit crime cu scopul de a obține cadavre cu care să poată avea acte intime.

Această perversiune , remarcată la unele persoane dezechilibrate psihic, face ca satisfacția intima care se obține pe un cadavru să fie frecvent stimulată prin rituri funerare, caz în care poartă denumirea de necrosadism sau vampirism.

Necrofilia este o tulburare psihotică cu prognostic prost de tratament, dar din fericire, există foarte puține cazuri de necrofilie.

În 2009, Anil Aggrawal, profesor de medicină legală la Facultatea de Medicină Maulana Azad din New Delhi, a propus un nou sistem de clasificare pentru necrofilie, pe care a descris-o drept „una dintre cele mai bizare și revoltătoare practici ale senzualității anormale și perverse”. Sistemul lui reprezintă cea mai nuanțată abordare a necrofiliei din momentul de față și e descris pe larg în cartea lui Necrofilia:Aspecte medico-legale, cel mai aprofundat studiu pe subiect care a fost publicat vreodată.

„Principalele dificultăți în studiul necrofiliei sunt lipsa de literatură și numărul insuficient de cazuri”, mi-a zis Aggrawal. „Nu pot spune că am depășit complet aceste dificultăți, deși am încercat.”

Spre deosebire de alte încercări de a clasifica necrofilia, cum e studiul din 1989 al lui Jonathan Rosman și al lui Phillip Resnick, care clasifica necrofilia în două grupuri – „necrofilia autentică” și „pseudonecrofilia ” – Aggrawal a descoperit că, de fapt, există un spectru divers de tendințe necrofile. Aggrawal a studiat zeci de cazuri din toată lumea și a descoperit că acestea se întind de la fantezii blânde la acte extreme de necrosadism.

La capătul blând al spectrului se află Clasa I, care include persoanele cărora le plac jocurile pe roluri, necrofilii romantici și necrofilii care nu-și pun în practică fanteziile și nu comit infracțiuni. Aceste persoane sunt excitate când partenerul se preface mort sau când joacă pe roluri fantezii cu vampiri și reînvieri. Clasa II include necrofilii romantici care nu pot accepta că au pierdut persoana iubită, cum e cazul văduvei care a fost găsită dormind lângă soțul ei aflat în descompunere, la un an după ce acesta murise.

În continuarea spectrului, Clasa III conține necrofilii care au fantezii cu morții și merg la înmormântări sau în cimitire ca să fie în prezența lor sau ajung să facă amor în prezența unui sicriu.

Dincolo de asta e lumea necrofiliei în sensul clasic, cu oameni care fac acte amoroase cu morții. După cum clarifică schema de clasificare a lui Aggrawal, există mai multe moduri de a face asta: unora le e de ajuns să atingă un corp mort (Clasa IV), alții mutilează cadavrele în timp ce se masturbează (Clasa VI), iar alții sunt atât de disperați să facă amor cu un cadavru încât ajung să ucidă oameni (Clasa IX).

Conform studiului lui Aggrawal, se poate ca necrofilii să avanseze de la o clasă la alta a necrofiliei pe parcursul vieții. În cartea lui, enumeră multe cazuri în care persoanele care au fantezii necrofile ajung să-și ia joburi într-un domeniu care să le permită apropierea de cadavre, ca să-și poată îndeplini fanteziile.

Într-adevăr, Hayden mi-a zis că și el speră să lucreze într-un domeniu care să-i permită să fie aproape de morți tot timpul. Știu că nu-mi voi putea pune în practică fanteziile fără să fiu prins sau arestat, a zis el. Dar nu e foarte îngrijorat în această privință, pentru că „îmi e de ajuns să le ating, n-am nevoie de mai mult”.

„Majoritatea oamenilor nu suportă ideea ca cineva să le mângâie cadavrul sau să facă amor cu el. Mi se pare ilar – doar nu mai au nevoie de el „, a zis el. „Nu înțeleg de ce e o problemă atât de mare chestia asta. Presa umflă mereu subiectul pentru că îi place scandalul. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*