Anamaria Vasile

Mai ceva ca în filmele de groază! Scenariul pus la cale de cel care şi-a ucis cu sânge rece părinţii şi bunica

Răzvan Rentea, bărbatul din Satu Mare bănuit că şi-ar fi ucis părinţii şi bunica, ar fi avut un plan bine pus la cale după care s-ar fi petrecut filmul complet al triplului asasinat.

Bărbatul de 33 de ani şi-ar fi omorât părinţii şi bunica pentru a se răzbuna. Criminalul ar fi mers la casa părinţilor săi din localitatea Apa şi şi-ar fi ucis bunica şi tatăl, scrie observator.tv.

Ulterior, ştiind că tatăl trebuia să meargă în staţia de microbuz pentru a-şi aştepta soţia care venea de la muncă, suspectul tripului asasinat s-a urcat în maşină şi a mers în staţie, acolo unde şi-a aşteptat mama şi apoi a dus-o acasă.

Odată ajunşi acasă, el şi-ar fi ucis mama chiar pe treptele uşii din spatele locuinţei, acolo unde a fost găsită, alături de punga de cumpărături şi de poşetă.

După ce şi-a ucis rudele, Răzvan Rentea a plecat şi a revenit a doua zi, atunci când tripla crimă a ieşit la iveală.

Răzvan Rentea a fost luat pe sus de poliţişti direct de la înmormântarea părinţilor şi a bunicii şi condus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare, acolo unde a fost audiat, iar ulterior reţinut de poliţişti.

La baza deciziei de a-l reţine stau şi înregistrările video din comună, pe care s-ar vedea, afirmă surse apropiate anchetatorilor, că Răzvan este cel care a fost în staţia de autobuz după mama sa, cu maşina tatălui. Se presupune că două dintre crime ar fi fost comise deja până în acel moment.

Te-ar mai putea interesa si:

La final de noiembrie, începe şi iarna adevărată.

Luni la prânz, a intrat în vigoare un cod portocaliu de ninsori în centrul ţării, iar pentru alte regiuni, o avertizare de ploi abundente.

La Predeal, peisajul a început să devină alb, iar la Bălea Lac, stratul de zăpadă a atins 80 de centimetri. Drumarii promit, ca de obicei, că se vor descurca, dar adevărul se va vedea marți noapte, când este aşteptat un alt val de ninsori.

În centrul ţării, la Predeal şi în Poiana Braşov, a început să ningă de la prânz. În scurt timp, stratul de zăpadă a crescut la 10 centimetri.

În zona montană, la Predeal, ninsoarea a început cu mult înainte de a intra în vigoare codul portocaliu. Şi peisajul s-a albit foarte repede.

Meteorologii spun că luni seara se va aşterne un strat consistent de zăpadă.

Meteorologii au anunţat un cod galben de ploi şi vânt puternic în Muntenia, estul Olteniei şi sudul Moldovei, dar şi unul portocaliu de ninsori, începând de luni seară, în Braşov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi Argeş.

Autorităţile ne recomandă ca, atunci când plecăm la drum, să avem cauciucuri de iarnă de bună calitate, să avem rezervorul plin şi să ne asigurăm că nu există probleme la sistemul de încălzire a maşinii. Şi n-ar strica să aveţi şi nişte lanţuri antiderapante, o lopată şi un săculeţ de nisip în portbagaj.

Puţinii turişti, prinşi de schimbarea de vreme la Predeal, s-au bucurat însă de prima zăpadă.

A nins şi în judeţul Sibiu, încă de la primele ore ale dimineţii. La Bălea Lac, temperatura a scăzut la -8 grade. Acum, stratul de zăpadă măsoară aproape 80 de centimetri şi va creşte şi în zilele următoare, spun meteorologii.

Şi la Păltiniş peisajul începe să devină unul de poveste. Staţiunea este acum pustie, dar se va aglomera peste câteva zile, pentru că se deschide sezonul de ski şi începe vacanţa de 1 decembrie şi Sfântul Andrei.

În judeţul Dâmboviţa, jandarmii montani îi avertizează pe turişti să nu se aventureze pe traseele dificile dacă nu sunt echipaţi bine de iarnă.

La Rânca a nins încă de luni noapte. Stratul de zăpadă a ajuns la 15 centimetri, iar drumarii au fost nevoiţi să lucreze fără oprire pentru a menţine deschisă porţiunea din Transalpina care asigură accesul spre staţiune.

Pe străduţele din staţiune, nimeni nu s-a ostenit însă să dea zăpadă la o parte. Puţinii şoferi care au avut drum pe aici au folosit lanţurile pentru a înainta.

De miercuri, cabanierii aşteaptă şi primii turişti din cele câteva mii care îşi vor petrece în zona cele patru zile libere de ziua naţională.

PROGNOZA METEO PÂNĂ JOI

Astăzi avem vreme urâtă, cu precipitații destul de serioase în sudul, centrul și estul țării. Marți, va plouă în sud și sud-est; în Moldova va fi lapoviță; în Transilvania va ninge, iar la munte vor fi ninsori consistente și viscol. Marți, vântul va sufla mai tare și în sud-estul țării.

Miercuri precipitațiile se răresc. Prin est e posibil să picure trecător sau să burnițeze; iar la munte vor fi ninsori sporadice.

Vântul mai are unele porniri la munte și în vestul țării. Joi vremea se strică din nou. O să plouă la început în vest și sud-vest; apoi ploile vor cuprinde și restul țării; la munte va fi lapoviță, iar vântul se va înteți cam peste tot.

În București astăzi se strică vremea. După prânz încep ploile și se pornește vântul. Maximă va fi în jur de 7 grade. Mâine: altă zi mohorâtă și rece.

O să mai plouă slab din când în când; vântul mai are unele răbufniri și maximă se oprește pe la 6…7 grade; iar minimă va fi 2..3 grade.

Miercuri scăpăm de ploi; s-ar putea să apară și soarele; iar vântul va fi puțin mai activ. Maximă urcă spre 9 grade; însă noaptea se răcește și temperatura ajunge la MINUS 1 grad.

**Joi avem atmosfera închisă; ploi spre seară și o maximă tot de vreo 9 grade.

La munte, astăzi se răcește și va ninge serios în Carpații Meridionali și Orientali. Vântul va suflă tare, în special pe crește și va viscoli ninsoarea.

Mâine, vin alte ninsori consistente tot în masivele în masivele sudice și în cele estice; iar vântul continuă să sufle cu putere. În schimb, în masivele vestice așteptăm vreme bună. M

iercuri se încălzește ușor și mai apar ceva înnorări și ninsori pe zone restrânse.

Joi temperaturi mai cresc puțin; însă vom avea vreme închisă, cu lapoviță mai întâi în Carpații Occidentali; apoi și în restul zonei montane și vânt intens, cu viteze mari pe crește.

Comentează