MEMBRII ACESTUI TRIB TRAIESC PESTE 100 DE ANI SI SUNT COMPLET OCOLITI DE CANCER. DE CE OARE?

Desi medicina moderna le ignora, mai multe plante, ierburi si remedii naturiste sunt recunoscute in popor pentru puterea lor de a vindeca unele boli grave, printre care si cancerul. Unul dintre aceste remedii naturiste anticancerigene este vitamina B17, sau laetrilul. Ori aceasta substanta este interzisa de pe lista vitaminelor si mineralelor din componenta suplimentelor nutritive.
Este binecunoscut faptul ca in prezent cancerul este mult mai raspandit decat era in trecut, si la fel se intampla si acum in unele culturi primitive precum tribul Hanza din nordul Pakistanului.

Acest trib exista de peste 100 de ani, iar membrii sai nu au suferit niciodata de cancer. Secretul imunitatii lor consta in folosirea vitaminei B17, din care consuma zilnic cantitati cuprinse intre 250 si 3000 de miligrame.
Avutia se masoara aici in functie de numarul de caisi detinuti de fiecare familie in parte. Membrii care detin cei mai multi caisi sunt considerati cei mai bogati, deoarece samburii fructelor acestora contin foarte multa vitamina B17.
Iar cei mai vehementi opozanti ai acestui leac natural pentru cancer sunt tocmai asa-zisii vindecatori cu diploma ai industriei cancerului, medicii oncologi. Unul dintre putinii medici care au folosit vitamina B17 in tratamentul bolnavilor de cancer a fost Ernst T. Kerbs (1912-1996).
Medicul a desfasurat cercetari ample asupra influentei acestei vitamina asupra bolnavilor de cancer si a strans dovezi importante in sprijinul folosirii ei pe post de medicament.
Cum functioneaza vitamina B17?
Vitamina B17 contine o molecula de benzaldehida, o molecula de acid cianhidric si doua molecule de glucoza. Pentru a omori celulele canceroase, aceste molecule trebuie sa intre in contact cu o enzima speciala numita beta-glucozidaza, necesara eliberarii benzaldehidei.
Imbolnavirile de cancer au loc mai ales pe fondul aportului caloric crescut si al surplusului de glucoza. Iar celulele canceroase absorb molecula de glucoza din alcatuirea vitaminei B17, ceea ce reprezinta de fapt o capcana. Cu ajutorul beta-glucozidazei, benzaldehida si cianura distrug celulele bolnave.
Desi este letala pentru celulele canceroase, vitamina B17 este non-toxica pentru celulele sanatoase, asta datorita concentratiei mari de beta-glucozidaza. Cianura si benzaldehida sunt elemente toxice, dar toxicitatea lor devine selectiva in combinatie cu moleculele de glucoza ale vitaminei B17.
Doza zilnica recomandata
In scopul prevenirii cancerului, se recomanda sa consumi zilnic intre 5 si 7 samburi de caise. Bolnavii de cancer sunt sfatuiti sa consume 1-2 samburi la fiecare ora, dar fara a depasi pe zi 35 de samburi, numarul maxim permis. Doza zilnica maxima de samburi de caise poate fi determinata impartind la trei valoarea greutatii corporale a pacientului.

– See more at: http://www.secretele.com/2016/05/membrii-acestui-trib-traiesc-peste-100.html?m=1#sthash.J26Oiu2S.dpuf

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.