Mesajul emotionant lasat de iubitul Catalinei, tanara de 21 de ani moarta in accident auto la Iasi. Ce a făcut băiatul în locul în care aceasta a murit

Catalina, o tanara studenta de 21 de ani, si-a gasit sfarsitul intr-un tragic accident rutier ce a avut loc in urma cu cateva zile si in urma ei a ramas o familie indoliata.

Iubitul tinerei a facut un gest emotionant. El a construit o troita, chiar in locul in care tanara a murit. Aici a lasat o fotografie cu ei doi si un mesaj care iti va sfasia sufletul.

Numai ploaia a ramas sa imi ingane lacrimile. In fiecare clipa imi spun ca am sa te visez doar o clipa si trec asa ore si zile.

Ore cat pretuieste tristetea care a putut zdrobi o inima? Oare as putea sa cer macar o singura clipa cu tine?

Oare daca as adauga viata mea pe deasupra as primi… Cu toata dragostea, Andrei„, sta scris pe mesajul lasat de iubitul fetei chiar la locul tragediei.

Catalina se afla in masina condusa de verisoara sa care a facut o manevra gresita. A intrat pe contrasens si s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar.

„Tanara a fost gasita de colegii mei in stop cardio-respirator. S-au initiat manevrele de resuscitare, dar in zadar.

Cealalta pasagera a fost transportata in UPU de la Spitalul „Sfantul Spiridon” cu o forma incipienta de soc hemoragic, respectiv o leziune la rinichiul stang.

Pacienta policontuzionata dupa accidentul rutier a fost internata pentru supraveghere in sectia clinica ATI”, a declarat Ovidiu Popa, medic din cadrul UPU Iasi.

Tanara de 21 de ani era studenta a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi.

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: