„Mi-a cerut insistent sa ii bag degetul in posterior in timp ce prietenii lui filmau”

Actrita australiana Rebel Wilson a dezvaluit intr-o serie de mesaje publicate pe Twitter ca a fost agresata , detaliind doua incidente separate in care barbati din industrie s-ar fi comportat nepotrivit fata de ea, scrie Variety.

In primul presupus incident, Wilson descrie o vedeta masculina „influenta” care i-a cerut sa mearga in camera cu el si i-a cerut insistent sa-i „introduca degetul in posterior”.

Ea a adaugat ca prietenii acestuia au incercat sa filmeze momentul cu telefoanele mobile in timp ce radeau.

„Am spus de mai multe ori nu si am iesit din camera”, a scris ea. Actrita s-a plans studioului dar unul dintre reprezentantii vedetei a amenintat-o cerandu-i „sa fie draguta” cu el.

Actrita din „The Pitch Perfect”a mai povestit un alt incident pe care l-a descris „o intalnire intr-o camera de hotel cu un regizor de top”.

„Nu s-a intamplat nimic fizic pentru ca sotia barbatului l-a sunat si l-a certat pentru ca doarme cu actrite…

Am iesit de acolo imediat”, a marturisit Rebel Wilson. „Daca sunt martora unui astfel de comportament, chiar daca mi se intampla mie sau cuiva cunoscut, nu voi mai fi politicoasa”, a adaugat ea.

Un numar in crestere de acuzatii de comportament indecent impotriva unor figuri publice au fost facute in utlimele saptamani.

Mai multe femei s-au plans de abuz din partea mogulului de la Hollywood Harvey Weinstein.

Printre vedetele care au mai fost acuzate se afla Kevin Spacey, invinuit de comportament  nepotrivit de mai multi barbati, si Steven Segal, acuzat de agresiune.

Din aceeasi categorie:

O femeie a povestit drama prin care a trecut în viața de familie. Aceasta a recunoscut că soțul său a înșelat-o încă de la începutul relației.

În plus, într-o zi i-a adus în casă o femeie despre care i-a spus că este verisoara sa. În realitate însă era doar o altă amantă.

„Aveam o slujbă bună într-un spital când l-am cunoscut pe Mihai. Frumos, ambiţios, venit din nordul Moldovei să îşi găsească rostul la Bucureşti.

Mai mic cu 3 ani decât mine, fermecător cât cuprinde.

Eu aveam 30 de ani şi în anii ʻ80, să ai 30 de ani şi să fii nemăritată nu era o chestie bine văzută. Ne-am căsătorit şi am făcut doi copii frumoşi, pe Ana şi pe Paul.

O carieră de soţ infidel. Şi eu, de nevastă supusă Mihai m-a înşelat din primele zile ale căsătoriei noastre. Sau poate de dinainte, nu ştiu.

Poate că am fost oarbă, sau mi-am acoperit ochii, pentru că semne de flirt erau, cu toate femeile dimprejur.

M-a înşelat şi în ziua în care am născut băiatul. Ştiu sigur că era cu una din vecinele noastre la un aşa zis schimb de experienţă la Predeal (lucrau împreună).

Dar acum aveam doi copii şi chiar dacă mă durea teribil să îmi dau seama ce face, nu îl confruntam decât cu timiditate.

Îl întrebam unde a fost şi cu cine. Îmi era frică că se enervează. (…)

Ştiam sigur că o face, într-o zi a adus o fată să doarmă la noi în casă. Să doarmă la noi în casă!

El spunea însă că fata tocmai a venit la Bucureşti şi că e verişoară de departe cu el, că eu bat câmpii şi că nu e frumos că strâmb din nas că ea doarme la noi.

Uneori îl credeam, aveam mare nevoie să îl cred. Aveam nevoie de un tată pentru copii”, a povestit femeia

Comentează