Milionarul ăsta a făcut-o pe soție să jure că îl va îngropa cu toți banii, a scris asta și în testament. Ce a făcut văduva după moartea lui

Iată o poveste cum nimeni nu a mai auzit vreodată! Totul începe cu un milionar avar și o soție greu de păcălit.


Soțul femeii muncise foarte mult pentru banii lui și simțea că din acest motiv merită să îi păstreze el pe toți chiar și după moarte, mai mult, se aștepta ca soția lui să îi onoreze dorința. Totuși, la înmormântare, ea a găsit un mod pur și simplu genial de a-i respecta dorința, dar de a păstra în același timp banii pentru ea!

Uite cum a făcut. ,,Și-a făcut soția să promită din tot sufletul că atunci când va muri îl va îngropa cu toți banii lui, că îi va pune în sicriu alături de el. Dar într-o zi chiar a murit. El era întins în sicriu iar soția stătea pe un scaun alături de prietenul cel mai bun al familiei lor. Când ceremonia s-a terminat și groparii voiau să închidă sicriul pentru a-l duce la groapă, soția le-a spus să mai aștepte un minut.

Femeia avea o cutie de pantofi cu ea, s-a apropiat de sicriu și a pus-o în el. Apoi groparii l-au băgat pe milionar în groapă. Prietenul femeii a întrebat-o: ,,Sper că nu ai fost atât de nebună încât să pui toți banii ăia acolo, lângă zârcitul ăsta”.

Femeia a răspuns: ,,Da, am promis. Sunt un creștin bun. Eu nu mint. I-am promis că îi voi pune toți banii cu el în sicriu și așa am făcut”.


Omului nu-i venea să creadă: ,,Vrei să-mi spui că ai pus TOTUL în SICRIU??”.

Ea a răspuns: ,,Sigur că da. I-am strâns pe toți, i-am pus în contul meu și i-am scris lui un cec”.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Nu a mai făcut AMOR de 12 ani! Ce s-a întâmplat cu ea când a încercat să întrețină din nou relații intime!

Sophie Fontanel este scriitoare şi editor de modă al publicaţiei ”Elle”. Ea a luat decizia de a nu mai face amor când avea 27 de ani și un iubit cu care era de cinci ani.

”La început, n-am spus nimănui nimic. Dar când primele întrebări au fost adresate, i-am mărturisit prietenului meu adevărul. Reacţiile au fost urâte. Toată lumea încerca să-mi găsească alt prieten. Le spuneam că nu sunt interesată de sex şi toţi credeau că sunt o fraieră. Trebuie să spui că sexul este foarte important, altfel devii un animal ciudat în ochii lor”, a povestit Sophie pentru „The Cut”.

Sophie s-a mai îndrăgostit în cei 12 ani în care nu a avut o relație serioasă, însă susține că desi a simțit fiorii iubirii de două ori, nu a fost să fie. Femeia a decis ca după atâția ani de abstinență să întrețina din nou relații sexuale. Ea a vrut să fie ceva special și a așteptat în toată perioada aceasta bărbatul perfect. Însă din păcate totul s-a terminat prost.

“M-am îndrăgostit de două ori în aceşti ani. Dar, bineînţeles, era vorba de relaţii imposibile. Unul era căsătorit, iar celălalt era homosexual. Mi-am zis că o să mă reîntorc la sex atunci când o să merite”, a mai povestit Sophie.

”De-a lungul vieţii mele sexuale, am avut pauze şi perioade în care nu se întâmpla nimic. Pentru mine, nu era nicio problemă. Şi nu sunt vreo mironosiţă, absolut deloc. Mi-am început viaţa sexuală foarte devreme. Am avut câţiva prieteni, dar de cele mai multe ori când mă aflam în pat, nu eram prezentă. Ştiu că mai sunt multe alte femei ca mine. Făceam asta doar pentru că toată lumea o făcea.

Dacă faci dragoste şi eşti dezamăgit, nu mai face. Recuperează-ţi libertatea. Sexul nu devine mai bun cu timpul, ci depinde doar de cât de mult vrei să-l faci. După ce aştepţi foarte mult timp să te întorci la activitatea sexuală, totul este incredibil, pentru că orice gest pare nou”, a povestit ea.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Cati bani cere un mexican pe aceasta masina. A fost intretinuta bine, iar interiorul este unul deosebit

Un autoturism Renault, de culoare roşie, a reuşit să devină cât se poate de popular pe reţelele sociale, având mare succes printre internauţii din străinătate.

„Sincer, foarte mare păcat pentru că lumea vrea să le scoată din funcţiune. Foarte, foarte bune sunt nu te lasă la greu“sau „Superb interior“, au fost mesajele internauţilor. În plus, toată lumea s-a şi grăbit să afle cât costă bătrâna Dacie, dar şi de unde poate fi cumpărată aceasta.

Maşina a început să facă furori atunci când a fost prezentată drept un autoturism„Renault 12“ pe o pagină de Facebook dedicată utilizatorilor din Statelor Unite ale Americii. Mai mult, ea are şi o „plăcuţă“ pe care stă inscripţionat acest lucru. Prezentarea a fost corectă, pentru că este vorba de un model al constructorului francez, care a fost preluat şi fabricat în România de Uzinele de la Piteşti, în perioada comunistă, sub emblema ”Dacia”. Sub această formă, cu mici cosmetizări, automobilul a fost fabricat chiar şi după revoluţia din 1989.

„Este de vânzare în Mexic pentru suma de 94.000 de peso – aproximativ 4.400 de dolari“, a venit rapid şi răspunsul.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Copiii vor beneficia de a doua alocatie. Persoanele cu venituri reduse primesc alocatie pentru sustinerea familiei. Ce trebuie să faci pentru a primi acești bani și despre ce sumă este vorba:

Administratiile locale au instituit o alocatie pentru sustinerea familiei pentru a sprijini persoanele singure cu venituri reduse care au in crestere copii in varsta de pana la 18 ani, iar tutorii realizeaza venituri nete lunare pe membru de familie de pana la 530 lei.

Familiile care au in intretinere copii de varsta scolara beneficiaza de alocatie in conditiile in care copiii frecventeaza fara intrerupere cursurile unei forme de invatamant organizate potrivit legii, cu exceptia celor care le intrerup din motive medicale, si nu inregistreaza absente nemotivate in cursul unui semestru care sa conduca la scaderea sub 8 a notei la purtare.

Cuantumul alocatiei pentru sustinerea familiei este stabilit diferentiat, in functie de veniturile familiei si numarul de membrii ai acesteia, astfel:

Pentru familia formata din sot-sotie sau barbatul si femeia necasatoriti al carei venit net lunar/membru de familie se situeaza pana la 200 de lei: 82 de lei pentru familia cu un copil/ 164 de lei pentru familia cu doi copii/246 de lei pentru familia cu trei copii /328 de lei pentru familia cu patru sau mai multi copii.

Pentru familia formata din sot-sotie sau barbatul si femeia necasatoriti al carei venit net lunar/membru de familie se situeaza intre 201 si 530 de lei: 75 de lei pentru familia cu un copil / 150 de lei pentru familia cu doi copii /
225 de lei pentru familia cu trei copii /300 de lei pentru familia cu patru sau mai multi copii.

Pentru familia monoparentala formata din persoana singura si copiii aflati in intretinerea acesteia al carei venit net lunar/membru de familie se situeaza pana la 200 de lei: 107 lei pentru familia cu un copil / 214 lei pentru familia cu doi copii / 321 de lei pentru familia cu trei copii / 428 de lei pentru familia cu patru sau mai multi copii.

Pentru familia monoparentala formata din persoana singura si copiii aflati in intretinerea acesteia al carei venit net lunar/membru de familie se situeaza intre 200 si 530 de lei: 102 lei pentru familia cu un copil / 204 lei pentru familia cu doi copii /306 lei pentru familia cu trei copii /408 lei pentru familia cu patru sau mai multi copii.

Cererea pentru acordarea alocatiei pentru sustinerea familiei, precum si celelalte acte doveditoare privind componenta familiei si veniturile realizate, se inregistreaza la directiile de asistenta sociala din cadrul primariilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*