Anamaria Vasile

Mirabela Dauer, cu durere în suflet: „Băiatul meu nu mai există”

Acesta este cu siguranță cel mai tabu subiect din viața cântăreței și este aproape imposibil să obții vreodată de la ea detalii despre Nanu, căci așa este alintat fiul ei, Alexandru Popovici.

Mirabela Dauer a declarat în urmă cu ceva timp că nu mai știe nimic despre fiul ei, Alex. Artista a încercat să dea de el prin diferite căi, dar nu a reușit.

Subiectul este unul sensibil pentru artistă. Lucrurile s-au cam tranșat pentru todeauna când copilul avea 3 ani, iar artista s-a decis să se separe de tatăl lui.

Nu și-a dorit niciodată să își piardă copilul în detrimentul unei mame vitrege.

„Am făcut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut și nu mă interesează dacă voi fi acuzată pe veci pentru acest lucru.

Mai mult nu puteam face. Acum, băiatul meu nu mai există”, a mărturisit Mirabela Dauer în anul 2012 pentru presa centrală.

Despre Nanu, așa cum l-a alintat Mirabela, se vehiculează că după ce a ajuns în State ar fi dat de necazuri.

Îl cheamă Alexandru Popovici, însă nimeni nu știe aproape mai nimic despre el. Este vorba despre fiul aproape renegat al Mirabelei Dauer, copil după care a suferit când a fost luat de lângă ea, însă de care nu mai vrea să audă în prezent.

Acesta este cu siguranță cel mai tabu subiect din viața cântăreței și este aproape imposibil să obții vreodată de la ea detalii despre Nanu, căci așa este alintat fiul ei, Alexandru Popovici.

Lucrurile s-au cam tranșat pentru todeauna când copilul avea 3 ani, iar artista s-a decis să se separe de tatăl lui. Nu și-a dorit să-și piardă copilul în detruimentul unei mame vitrege, asta a susținut foarte vehement însă atunci când și-a făcut curaj să vorbească despre acest subiect.

Prietenii Mirabelei Dauer au declarat la un moment dat presei că Nanu își caută mama doar pentru bani, iar dacă ea nu îi dă, acesta dispare.

Despre Nanu nu mai știe nimeni nimic în prezent, și tot ce se vechiulează este că după ce a plecat în Statele Unite ar fi dat de probleme.

Mirabela Dauer isi aminteste cu tristete de momentul in care a fost nevoita sa renunte la singurul ei copil, Dan Alexandru Popovici, rezultat din casnicia solistei cu regizorul Traian Popovici.

Dupa ce vedeta a divortat si a pierdut custodia in favoarea fostului sot, baiatul artistei, poreclit Nanu, a pierdut orice legatura cu mama lui.

Mirabela l-a pierdut pe fiul ei la varsta de 3 ani, urmand ca pana la 12 ani sa nu mai aiba ocazia de a-l vedea.

De atunci a tot incercat sa se apropie de Nanu, dar de multe ori fara succes. Prietenele vedetei au declarat la un moment dat presei ca Nanu isi cauta mama doar pentru bani, iar daca ea nu ii da, acesta dispare.

„Nici Mirabela nu l-a cautat, nici el nu vrea sa mai stie nimic de ea. Daca nu s-au putut impaca pana acum, daca nu au rezolvat lucrurile, cred ca situatia dintre ei o sa ramana asa, nu o sa se mai schimbe niciodata.

Ginerele meu nu vrea sa mai discute despre acest subiect, pentru el este un capitol incheiat. Este fericit, are o familie frumoasa, munceste, si cam asta este tot ce conteaza”, a declarat soacra lui Nanu in urma cu cativa ani pentru Cancan.ro

Mirabela Dauer a fost acuzata ca si-a parasit fiul pe cand acesta avea numai trei ani si ca nu a facut nimic pentru a-l lua inapoi de la Traian Popovici, fostul ei sot. Cantareata a respins acuzatiile si a sustinut de mai multe ori ca a facut tot ce se putea pentru a fi impreuna cu Nanu.

„Am facut tot ce trebuie pentru a-mi recupera fiul. Nu s-a putut si nu ma intereseaza daca voi fi acuzata pe veci pentru acest lucru. Mai mult nu puteam face. Acum, baiatul meu nu mai exista”, declara cantareata in presa in 2012.

 

Comentează