Anamaria Vasile

Motivul pentru care Andra nu apare niciodata in costum de baie la plaja

Andra este una din cele mai apreciate cantarete de la noi. Artista are o relatie deschisa cu fanii ei si impartaseste adesea momente din viata ei, insa a marturisit ca are si anumite limite.

Una din ele tine de corpul ei. Intrebata de motivul pentru care nu are nicio fotografie in costum de baie si intotdeauna pozeaza mult mai imbracata de la plaja, Andra a fost sincera.

„În costum de baie nu am, nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni de televiziune.

”O felicit!” Mesajul primit de Andra, dupa ce si-a etalat…

”O felicit!” Mesajul primit de Andra, dupa ce si-a etalat… Toti s-au uitat numai la ASTA, iar felicitarile au inceput sa curga imediat! Ce s-a vazut cand a iesit pe strada

Nu m-aş fi aşteptat ca Andra să aleagă chiar acesti pantofi, destul de atipici pentru imaginea ei, dar trebuie să o felicit – este un model extrem de modern, un mix fresh între ‘’emoţiile’’ 60’s, 80’s & 90’s!

O mai felicit şi pentru faptul că poartă un trenci clasic with a twist, graţie nasturilor aurii, şi o pereche de jeanşi cu nuanţa corectă.

Singurul minus al acestui look este coafura – plată & banală – a scris fashion editorul Maurice Munteanu în rubrica sa de pe site-ul verdict.ro, în legătură cu ținuta Andrei din fotografia de mai jos.

MAURICE MUNTEANU este fashion editor al revistei ELLE editia din ROMANIA. De asemenea, este unul dintre juratii emisiunii BRAVO AI STIL.

Blogul sau, PROJET D’AMOUR, contine informatii despree moda dar si despre muzica, carti si filme si opinii personale.

Alexandra Irina Măruță (n. Alexandra Irina Mihai, la 23 august 1986, Câmpia Turzii) cunoscută mai bine sub numele de scenă Andra, este o vedetă de televiziune și cântăreață română de muzică pop, și R&B. Primul său disc single, Andra îl lansează în anul 2001, la doar 14 ani, menținându-se pe primele locuri de la debut până în prezent, în cadrul Romanian Top 100.

Începându-și cariera muzicală de la vârsta de 7 ani, aceasta a avut prima sa interpretare la un concurs muzical intitulat Tip Top Minitop în calitate de invitată, interpretând piesa lui Whitney Houston I Will Always Love You. Pe lângă muzica pop, aceasta cânta alternativ și muzică populară, drept pentru care a mers la un concurs intitulat Pe fir de baladă la vârsta de 9 ani, ce avea loc la Târgu Jiu. După ce concursul s-a finalizat, Andra nu a reușit să obțină unul din primele trei locuri, însă a câștigat o mențiune.

La vârsta de 11 ani, aceasta a participat la alt concurs intitulat Festivalul Concurs de Interpretare Folclorică Toamna Arieșeană unde de această dată a câștigat primul loc. Pe lângă concursurile de muzică populară aceasta a mers și la concursuri de muzică ușoară, câștigând numeroase premii.

Apogeul în industria muzicală româneasca l-a atins prin orientarea către muzica dance. Dacă până atunci Andra se axase exclusiv pe muzică populară și în special muzică pop, în 2010, Andra a scos single-urile „Abelia” și „Something New”, cel din urmă având să devină indiscutabil un hit al cluburilor din toată România, cucerind rapid masele, și să fie inclus mai târziu pe albumul „Inevitabil va fi bine”, single-ul făcând la vremea respectivă în țară competiție cu hit-urile Innei, „I don’t see ya” al Cristinei Rus sau „Disco Romancing” al Elenei Gheorghe. Au urmat „Telephone” în anul 2011, single cu tematică și videoclip inspirate din hit-ul cu același nume al celor de la Lady Gaga și Beyonce și „What About Us”, în primăvara lui 2012.

Popularitatea și succesul aduse de aceste hit-uri au adus-o pe Andra în rândul artiștilor ce aveau să facă parte din turneul național LIDL Mix Music Evo din 2013, alături de nume precum Connect-R, Deepcentral sau Andreea Bălan, turneu ce avea să treacă prin 18 orașe. În acest timp, Andra a câștigat popularitate și din postura de jurat al emisiunii „Românii au talent” transmisă de postul de televiziune ProTV, din publicitate, reprezentând imaginea companiilor Garnier și Lidl, dar și din aparițiile în revistele Tango, Cosmopolitan sau Unica, ajungând astfel printre cele mai de succes și cunoscute femei din România.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL ÎN CONTINUARE

„Numele meu este Loredana. Sunt casatorita de 10 ani, am un sot care ma neglijeaza total. Si nu ca ar avea pe cineva, asa e el. Asa ca eu am cunoscut un barbat, casatorit si el, cu care ma inteleg perfect

„Numele meu este Loredana. Sunt casatorita de 10 ani, am un sot care ma neglijeaza total. Si nu ca ar avea pe cineva, asa e el. De cativa ani dormim separat. Asa ca eu am cunoscut un barbat, casatorit si el, cu care ma inteleg perfect. Ne intalnim de doua ori… Il iubesc si el… De 3 ani…..”

Continuarea te lasa masca! Judeca si tu!

Dragă Adela,

Am o relaţie de 2 ani, planuri de căsătorie… În prima parte a relaţiei, am fost cea care a făcut tot ce a putut ca să fie bine, iar în a doua parte, rolurile s-au inversat. Acum am ajuns în punctul în care vrem să ne mutăm singuri, fără părinţi. Cândva îmi doream cu ardoare asta. Acum însă, înclin să mă mut singură. Asta din pricina faptului că nu mă simt respectată de el (jignindu-mă de câte ori are ocazia), nu mă simt înţeleasă.

Am obosit să mă justific şi pentru 5 minute de întârziere, suspectându-mă mereu de infidelitate. El ţine banii pe card şi îmi cere mie pentru ţigări şi altele. Îl iubesc, dar nu mă simt împlinită lângă el. L-am întrebat ce facem şi a zis: “fiecare pe drumul lui”, dar de fapt mă vrea… Ce să fac?

Draga mea,
Din experienţa mea şi a altora, oamenii nu se schimbă radical decât atunci când vor să se schimbe. În cazul iubitului tău, se pare că nu e cazul. Dacă nu vă înţelegeţi nici din punctul de vedere al lucrurilor mărunte, ce rost are să te înhami într-o relaţie pe termen lung cu un asemenea om? Încearcă să-ţi răspunzi sincer la următoarele întrebări: cum era relaţia voastră la început şi cum e acum? Simţi că a evoluat sau că s-a deteriorat?

Cum preconizezi că se vor derula lucrurile de acum înainte? Ce anume crezi că l-ar putea face să-şi schimbe atitudinea în situaţiile cu care tu nu eşti de acord? Cum îţi imaginezi viaţa ta peste cinci ani? Îl vezi lângă tine sau e mai bine fără el? De aceste răspunsuri depinde hotărârea pe care o vei lua. Să ştii că ai dreptul să fii fericită şi chiar nu e el singurul bărbat de pe Pământ.

Dragă Adela,

Numele meu este Loredana. Sunt căsătorită de 10 ani, am un soţ care mă neglijează total. Şi nu că ar avea pe cineva, aşa e el. De câţiva ani dormim separat. În condiţiile astea am cunoscut un bărbat, căsătorit şi el, cu care mă înţeleg perfect. Ne întâlnim de două ori pe an. Îl iubesc şi cică mă iubeşte. Aşa de 3 ani. Poate fi vorba de iubire dacă el îşi vede mai departe de viaţa cu soţia lui? Care e rostul meu în viaţa lui? De fapt cred că ştiu… O jucărie?

Dragă Loredana,

Este foarte uşor să te înţelegi foarte bine cu cineva cu care te întâlneşti doar de două ori pe an. Nu ai nici pretenţii, nici aşteptări, la fel şi el. Însă, aşa cum bine îţi dai seama, nici nu este suficient.

Ceea ce simţi tu poate să-ţi spună şi iubitul tău secret: că tu îţi vezi de viaţa ta, că sunteţi împreună extrem de rar… Şi de la el se vede la fel, şi el ar putea să‑ţi pună întrebarea: ce înseamnă el pentru tine, de fapt? Poate că vei fi înclinată să-l consideri foarte important, ca un fel de salvare din viaţa monotonă pe care o ai. Dar eşti sigură că dacă v-aţi vedea în fiecare zi v-aţi mai înţelege la fel de bine?

Oamenii se plictisesc în relaţii în care stagnează. Poate că dacă ai face tu unele eforturi să-l scoţi din amorţire pe soţul tău, s-ar schimba lucrurile. Ştiu că există oameni care nu pot fi scoşi din amorţire şi atunci ţie îţi aparţine alegerea de a rămâne alături de un asemenea om sau de a-ţi vedea mai departe de viaţa ta.

Dragă Adela,

Am o relaţie de aproape 3 ani, o fată de 5 ani din alta, şi una de un an din asta. El le iubeşte pe amândouă la fel, dar are probleme cu alcoolul. Mă loveşte. Am trecut peste toate pentru fete. Acum am aflat că mă înşală. Când l-am confruntat mi-a zis că e singur mereu, căci mă ocup numai de fete.

Locuim în Belgia, el este belgian. Are un restaurant unde lucrează şi când e cu prietenii devine o altă persoană, când suntem doar noi este atent, romantic. Nu ştiu ce să fac, pentru că de câte ori i-am zis că plec a încercat să se sinucidă…

Dragă Alexandra,

Când ai intrat în această relaţie, aveai deja un copil pentru care erai responsabilă, acum ai doi. Ar fi şi mai greu pentru tine să renunţi la el şi să te descurci singură cu doi copii. Ai putea să-i explici asta, când îl prinzi într-un moment în care este romantic şi atent, aşa cum ai spus că e uneori. Întreabă-l dacă are de gând să se comporte responsabil ca un bărbat, pentru că altfel poţi şi tu să-l ameninţi că te sinucizi şi îl laşi pe el să se descurce.

Sigur, tu nu o să faci asta, pentru că eşti mamă şi nu ţi-ai părăsi niciodată copiii. Ce fel de tată e el? Poate îşi dă seama şi se îndreaptă. Dacă zici că te înşală, aici e mai complicat. Evident că nu recunoaşte. Dacă te încălzeşte cu ceva, o să se poarte şi cu cealaltă/celelalte la fel ca şi cu tine, sau poate chiar mai rău, de vreme ce cu ea/ele nu are copii. Iar cu tine va rămâne întotdeauna legat datorită fetiţei voastre.