Multe femei au aceasta problema dar le e rusine sa vorbeasca despre ea! Cum scapi pentru totdeauna de parul care iti creste pe fata

Pilozitatea faciala este o problema cu care multe femei se confrunta, dar nu vor sa recunoasca.

Aflati ca exista o metoda simpla si eficienta cu ajutorul careia puteti rezolva acest inconvenient pentru totdeauna. Nu aveti nevoie decat de 10 grame de suc de lamaie, o cana de apa si 30 de grame de faina, de preferat de naut.

Amestecati toate aceste ingrediente intr-un bol pana cand obtineti o pasta omogena, pe care urmeaza sa o aplicati pe toata fata, insistand pe zonele cu probleme.

Lasati-o sa actioneze timp de 15 minute dupa care inlaturati-o cu un prosop, apasand ferm pe ten in directia cresterii firului de par. repetati de doua ori pe saptamana, timp de o luna.

La final veti observa ca o mare parte din parul facial nu mai creste.

Te-ar putea interesa si: Epilarea părului este un păcat, conform unui site al tinerilor ortodocşi: „Dumnezeu a creat femeia în acest fel ca s-o îndemne să…

Dintr-un articol publicat pe site-ul tineretului ortodox aflăm că epilarea este un păcat şi că această tehnică de înfrumuseţare este strâns legată de dezgolirea trupului.

Un site creştin-ortodox, aşa cum se descrie blogul www.ortodoxiatinerilor.ro, tratează problema epilatului, a machiajului, a parfumatului. Concluzia articolului „Epilarea trupurilor – consecinţă a indecenţei“ este aceea că epilatul este un păcat.

„Noi, creştinii, prin tot ceea ce facem ne raportăm mai întâi la dreptatea lui Dumnezeu şi abia apoi la ceea ce societate consideră că e moral sau imoral.

Epilarea, sau îndepărtarea părului de pe diferite zone ale trupului, este strâns legată de felul în care ne îmbrăcăm, îmbrăcăminte care depinde la rândul ei de cultura şi religia în care trăim. (…) Astfel, din istoria de aproximativ 7.500 de ani a lumii, femeile au purtat rochii, fuste şi bluze lungi aproape tot timpul, mai puţin ultimii 50 de ani, când sexualitatea a explodat, modificând radical felul de a ne îmbrăca.

Pentru femeile din majoritatea societăţilor occidentale, expunerea în public a părului de pe trup, altul decât cel din cap, sprâncene şi pleoape, este considerată neestetică, nedorită şi ruşinoasă. Astfel, cu cât hainele au început să dezgolească mai multe părţi ale trupului, cu atât s-a amplificat problema părului nedorit expus în public.

De aceea astăzi femeile se confruntă cu o problemă pe care mamele şi bunicile lor nu o aveau: epilarea părului de pe picioare, de pe mâini, de sub braţ sau din zonele pubiene“, aflăm de pe site-ul citat anterior.

„Multe femei îşi expun formele la vedere tuturor bărbaţilor, ca şi cum ar fi un bun public“

Mai departe, autorul încearcă să răspundă la întrebarea: „De ce se epilează fetele astăzi? Pentru că poartă fuste şi pantaloni scurţi, bluze şi maiouri decoltate care expun foarte multe părţi ale trupului. Dacă ar purta fuste peste genunchi şi bluze mai largi cu mânecile peste cot atunci complexele părului în exces afişat în public ar dispărea.

V-aţi pus vreodată problema că Dumnezeu a creat femeia în mod special în acest fel, ca apariţia părului pe anumite zone s-o îndemne să şi le acopere, pentru a se feri astfel de indecenţă, de stârnirea poftelor bărbaţilor?

Astfel, cu păr în exces sau fără, pe picioare sau pe mâine, fetele ar trebuie să se îmbrace decent şi doar viitorii lor soţi ar trebuie să vadă acest lucru“.

Din punctul autorului de vedere, epilarea intră în sfera păcatelor din cauza importanţei excesive acordată trupului, accentuând şi mai mult cercul acest vicios al indecenţei în care trăim cu toţii“. Singurele excepţii în care se permite epilarea sunt atunci când femeia merge la un control medical ginecologic, la naştere sau operaţii.

Comentează