Anamaria Vasile

Nepoata Cristinei Stamate, la căpătâiul actriţei. Cum a apărut unica moştenitoare în ziua înmormântării. Toată lumea a căutat-o cu privirea

Momente încărcate de durere pentru nepoata Cristinei Stamate. Astăzi o conduce pe ultimul drum pe marea artistă.

Nepoata artistei a plecat în urmă cu câteva minute de la Teatrul Constantin Tănase către Cimitirul Belu, împreună cu cortegiul funerar, acolo unde are loc slujba de înmormântare a actriţei Cristina Stamate.

Nepoata Cristinei Stamate nu a reuşit să-şi găsească puterea de a se apropia de Cristina Stamate. Privirea sa pare pierdută şi dezorientată.

Aceasta din urmă este moştenitoarea de drept a averii Cristinei Stamate, conform testamentului artistei.

Scene de necrezut au avut loc în timpul înmormântării Cristinei Stamate. În momentul în care sicriul a fost pus în mormânt oamenii au fost şocaţi să vadă cât de mică era groapa.

Sicriul a fost pus cu mare dificultate în groapă. Cei care s-au ocupat de acest lucru au aşezat cu greu sicriul, aproape să fie răsturnat.

Oamenii s-au strâns în jurul lui şi au privit cu durere în suflet.

Cu toţii s-au rugat pentru Cristina Stamate, pentru cea care i-a încântat de-a lungul timpului cu diferitele ei roluri.

Cu siguranţă acest lucru s-a datorat timpului scurt în care s-au petrecut toate.

Cristina Stamate nu îşi pregătise un loc de veci, iar Alexandru Arşinel s-a ocupat ca aceasta să primească un loc în cimitirul Bellu.

Cristina Stamate a murit pe patul de spital, iar supararea din ultimul an si faptul ca refuza sa se mai alimenteze corect, i-au slabit organismul si i-au grabit moartea.

Actrita era singura pe lume si o cunostinta locuia la ea, pentru a o ingriji in anumite momente.

Cu doar o saptamana inainte ca actritei sa i se faca rau si sa ajunga la spital, Cristina Stamate a facut o cerere speciala.

Ea si-a rugat cunostinta sa faca o cerere la administratia blocului pentru a fi scoasa de la intretinere.

Acum două săptămâni am vazut-o, că s-au montat apometre. Eu am ţinut legătura cu persoana care avea grijă de doamna Cristina Stamate.

Acum o săptămâna a lăsat o cerere de scoatere de la întreţinere şi a vrut să o ia la dânsa.”, a declarat administratorul blocului la un post de televiziune.

Printre zecile de oameni care au mers astăzi la Teatrul Constantin Tănase pentru a-şi lua rămas bun de la îndrăgita artistă Cristina Stamate, şi-a făcut apariţia şi Eugen Cristea.

Eugen Cristea s-a numărat printre cei care i-au adus un ultim omagiu Cristinei Stamate în această seară. Aceasta, împietrit de durere, a venit la teatrul unde este depus sicriul, alături de soţia sa.

Eugen Cristea a fost surprins de paparazii spynews.ro în momentul în care a ajuns la Teatrul Constantin Tănase.

Cu multă durere acesta şi-a făcut apariţia alături de soţia sa, ţinând în braţe un buchet imens de crini albi.

„Nu am cuvinte. Nu îmi vine sa cred. Este ireal, neadevărat și nedrept. Este foarte şocant.

Ceva rău se întâmplă, sper să nu fi blestemat cineva breasla aceasta, dar nu ar avea de ce, pentru că aduce numai bucurii!

Am mers în ţară împreună în nenumărate turnee. Dumnezeu să o ierte!” a declarat Eugen Cristea, plin de durere.

Cristina Stamate a murit în spital

Cristina Stamate era internată de joi, la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

În momentul spializării, Cristina Stamate avea tensiune mare şi a fost găsită deshidratată.

Luni dimineaţă, actriţa Cristina Stamate a încetat din viaţă, la vârsta de 71 de ani, în urma unui stop cardio-respirator.

După ce marea actriţă Stela Popescu s-a stins din viaţă, Cristina Stamate s-a alăturat celorlalte stele, lăsând lumea teatrului românesc într-o durere cumplită.

Cristina Stamate va fi inmormantata maine, la Cimitirul Bellu. Admiratorii o pot vedea pe marea actrita pentru ultima oara, la Teatrul Constantin Tanase.

Actrita a murit luni dimineata, la spital. Avea 71 de ani si era grav bolnava. Astazi, sicriul cu trupul actritei a fost luat de la morga spitalului si depus la Teatrul Constantin Tanase.

 

Comentează