Noi detalii rusinoase din trecutul preotului Pomohaci au iesit la iveala! Patriarhia a facut anuntul

Cristian Pomohaci este un cunoscut cantaret de muzica populara si preot din judetul Cluj. Este un personaj controversat, adorat de public, dar despre care se spune ca practica ritualuri de exorcizare si ca este hraparet. De altfel, este unul dintre cei mai bogati artisti de la noi.

Despre Cristian Pomohaci se spune ca este un om care incearca prin toate mijloacele sa se imbogateasca, este lacom si avid.

Potrivit Ziarul de Cluj, barbatul are averi impresionante si nu se supune niciunei autoritati clerice. Despre homosexualitatea sa stiu foarte multi, dar nu a existat nicio dovada pana acum.

In incercarea de a face lumina asupra acestei controverse, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane, Vasile Banescu, a avut o interventie telefonica la un post de televiziune, prin care am aflat ca parintele Cristian Pomohaci a mai fost sanctionat in ultimii patru ani pentru abateri disciplinare, dar niciuna nu a avut legatura cu subiectul hartuirii sexuale. Recent, in presa, a aparut o inregistrare in care Pomohaci ii face avansuri unui tanar de 17 ani.

„Daca inregistrarea se dovedeste a fi autentica, se vor lua masuri”, a declarat Vasile Banescu.
De asemenea, inainte de lansarea speculatiilor cu privire la numarul potentialelor victime, oficialul Patriarhiei a afirmat ca:

„Nu putem vorbi despre Pomohaci ca despre un cuceritor in serie, asteptam rezultatul anchetei.”

„Fiind un foarte cunoscut cantaret de muzica populara, activitatile paralele nu s-au intersesctat mereu in cel mai fericit mod cu preotia, astfel ca acesta pleca neanuntat, dar s-a asteptat permanent o indreptare a sa”, fapt care l-a adus in vizorul Arhiepiscopiei din Alba-Iulia, fiind sanctionat si mustrat din aceste cauze. Una dintre mustrari a constat in recluziunea sa la o manastire din epahia respectiva, conform declaratiei purtatorului de cuvant.

Cat despre situatia celor patru copii adoptati de preotul Cristian Pomohaci, oficialul a declarat ca nu cunoaste aceste aspecte ale vietii personale ale preotului, iar responsabili pentru detalii sunt reprezentantii Arhiepiscopiei din Alba-Iulia.

Vasile Banescu a subliniat ca, incepand de luni, se asteapta sa fie cunoscute mai multe amanunte cu privire la ancheta comisiei de la Alba-Iulia.

Prima sotie a lui Cristian Pomohaci i s-a confesat lui Aurelian Preda: „M-a blestemat ca nu am vrut sa ma marit cu el. Casatoria noastra a fost un esec”

Prima sotie a lui Cristian Pomohaci i s-a confesat lui Aurelian Preda: „M-a blestemat ca nu am vrut sa ma marit cu el. Casatoria noastra a fost un esec”

Cantareata de muzica populara din Maramures a recunoscut ca mariajul ei cu preotul a fost un esec. Ea nu a vrut sa se marite cu el, insa parintele a blestemat-o.”Casatoria noastra a fost rapida. El trebuia sa fie hirotonit, nu mai era timp sa facem nunta. Eu, de la inceput, nu l-am acceptat. Mi-a zis: ‘Nu vrei sa te mariti cu mine? Nu-i bai! Alta fata nu iau! Dar fii atenta, cat ai sa traiesti in viata ta, ai sa fii singura”. Mai, tu te faci popa si ma blestemi pe mine? A plans. Dupa ce l-am vazut cum a plecat, nu am dormit toata noaptea. A doua zi, ce crezi ca am facut, l-am sunat si l-am intrebat daca mai e valabila oferta. Nu am fost fericita cu Cristi Pomohaci. Casatoria noastra a fost un esec. Am un mesaj pentru el, ii doresc sa fie sanatos si sa ii ajute Dumnezeu sa-si mantuiasca sufletul’, a declarat Ileana Matus.

Prima sotie a lui Cristian Pomohaci, declaratii neasteptate! Ce spune despre preotul acuzat ca a abuzat sexual un tanar: „Individul acesta a…”

Cristian Pomohaci nu este la primul scandal, in trecut, preotul care a facut publice fotografiile cu Ileana Ciuculete in cosciug si este acuzat de abuz sexual, s-a aflat in conflict si cu fosta sotie.

„Intotdeauna mi-am dorit un copil cu Ileana Malus. O iubesc pe Ileana Malus! O respect pe Ileana Malus! O cinstesc pe Ileana Malus! Intotdeauna Ileana Malus a fost preoteasa mea”. Intrebat de prezentatorul emisiunii in care se afla daca s-a gandit sa se recasatoreasca cu aceasta, preotul a mers mai departe: „Dar eu sunt casatorit! Cu Ileana Matus!” Uimit, prezentaorul a intrebat din nou: „Nu ati divortat?”, iar raspunsul lui Pomohaci a venit sigur: „Niciodata”.

„Individul acesta nu mai exista pentru mine pentru ca mi-am refacut viata. Chiar nu ma intereseaza ce face. Dupa ce a aparut in emisiunea in care a mintit ca nu e divortat, i-am trimis un SMS in care i-am recomandat sa ia niste lecitina ca sa-i revina memoria”, spunea la acea vreme fosta sotie a lui Pomohaci.

Cine sunt cei patru copii adoptati de preotul Cristian Pomohaci: „Eu i-am spalat, eu le-am taiat unghiile”

Cristian Pomohaci a facut dezvaluiri in urma cu ceva timp despre copiii pe care i-a adoptat. Preotul a explicat si de ce a ales sa traisca singur, fara sa se mai casatoreasca.

Duhovnicul are 4 copii infiati si inca 82 in grija pe timpul verii. A vorbit despre aceste lucruri in revista „Taifasuri”. „Copiii infiati sunt Marius, Alin si Florina – care sunt studenti – si Catalin – care e casatorit cu Lucretia si mi-a oferit si un nepot. Alin e student la Teologie si canta si el muzica populara. Ei sunt in grija mea de cand aveau 6-7 ani, doar Alin a fost mai mare cand l-am luat, era in clasa a VIII-a.

Doar unul e adoptat cu acte in regula – formalitatile au durat opt ani -, insa toti au crescut efectiv cu noi. Eu i-am spalat, eu le-am taiat unghiile, i-am trimis la scoala… toti sunt copii buni, credinciosi, nu-mi ies din cuvant si nu lipsesc de la biserica.

De 13 ani, de cand sunt cu mine, niciodata nu mi-au iesit din cuvant. Dar, in afara de ei, vin multi copii la Mosuni, din toata tara. Dumnezeu ne binecuvanteaza. Alerg dintr-un capat de tara intr-altul, unii oameni ne aduc o paine, altii un cartof, noi avem oi, vaci si alte animale pe langa gospodarie… ne-ajuta Dumnezeu sa fie bine.

In plus, vreau sa subliniez faptul ca pe timpul verii vin profesori voluntari sa le predea lectii copiilor. Dimineata merg la rugaciune, apoi la lucru si la invatat”, a povestit Parintele Cristian Pomohaci pentru sursa amintita. Intrebat daca a ales sa fie singur in viata, preotul a raspus: „Da. Am hotarat asa punand capul in jos la ce a hotarat Dumnezeu. Nu a fost alegerea mea dintotdeauna, caci mi-am dorit casa, cu multi copii”.

Redactia

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.