Nu vor mai şti ce să facă cu banii! Zodiile care se îmbogăţesc în luna decembrie

Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, două dintre zodii vor avea parte de multe surprize financiare. Care sunt acestea şi cum vor reuşi

Luna decembrie are cinci zile de joi, cinci zile de vineri, cinci zile de sâmbătă. Tentația este de a te bucura de bani. Ziua de Joi este patronată de Jupiter, marele benefic. Ziua de Vineri este patronată de Venus. Ziua de Sâmbătă este patronată de Saturn.

Taurii și Balanțele sunt patronate de Venus.

Gemenii sunt cei mai favorizați la bani, în procent de 100%. La fel și Fecioarele, Berbecul, Racul, Scorpionul, Balanța, Capricornul, Leul, Săgetătorul, în procent de 75%.

În schimb, zodia Taur este favorizată numai 50%.

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru decembrie. Ce zodie are protecție divină

Numerologul Mihai Voropchievici a prezent, sâmbătă, la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru toată luna decembrie.

Berbec – Are protecție divină – sunt protejați de deochi și de atacuri agresive din toate zonele.

Taur – Trebuie să lase grijile deoparte și să se relaxeze.

Gemeni – Au o lună de bătălii, dar se rezolvă totul dacă vor ști să rămână calmi.

Rac – Schimbări majore pentru răcușori.

Leu – Trebuie să dea dovadă de rezistență pentru că nu au terminat toate problemele.

Te-ar putea interesa si:

Nu vor mai şti ce să facă cu banii! ZODIILE care se îmbogăţesc în luna decembrie

Nu există persoană care să nu-și dorească să aibă cât mai mulți bani pentru a-și face toate poftele și pentru a-și realiza toate dorințele. Totuși, unii oameni sunt mai puțin norocoși decât alții și de aceea nu pot realiza la fel de multe pe plan financiar.

Viața este plină de urcușuri și coborâșuri și nu putem fi mereu în top. Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile pentru care va ploua cu bani în iarna aceasta și care nu vor duce lipsă de absolut nimic.

Locul IV: GEMENI

Acești nativi au investit la un moment dat într-un proiect pe care l-au considerat a fi inutil, însă acum se va adeveri că nu este deloc așa. Vor avea parte de o serie de surprize plăcute din acest punct de vedere.

Este posibil ca o persoană dragă acestor nativi să le propună o călătorie într-o țară caldă, iar dacă gemenii vor refuza, vor regreta acest lucru mai târziu.

Locul III: TAUR

Se poate ca în această iarnă taurii să avanseze într-o altă funcție la locul de muncă și de aceea li se vor mări și veniturile. Acești nativi vor simți că munca lor este în sfârșit răsplătită și că nu și-au pierdut nopțile muncind degeaba.

În această iarnă, taurii vor realiza că pot câștiga o mulțime de bani pe cont propriu, fără să aibă nevoie de asociați sau parteneri și de aceea vor avea o atitudine pozitivă asupra vieții. Vor continua să muncească și munca le va fi răsplătită pe măsură și chiar în plus.

Locul II: LEU

Poate că acești nativi au avut anumite probleme financiare tot anul, însă iarna aceasta este momentul în care toate problemele lor financiare vor fi date uitării. Dacă în primele luni ale iernii nu vor avea câștiguri considerabile, atunci în februarie banii vor atrași parcă de un magnet de portofelul acestor nativi.

Este posibil să aibă o slujbă mai bine plătită sau să avanseze într-un alt post mai bine plătit. Leii nu vor duce lipsă de nimic în această iarnă și dacă sunt cumpătați și pun bani deoparte, vor sta liniștiți o perioadă lungă de timp.

Locul I: FECIOARĂ:

Fecioarele au în general noroc de bani pentru că muncesc din greu pentru aceștia. Vor avea în continuare bani, însă ar trebui să învețe să-i păstreze mai mult timp. Cea mai mare problemă a lor este că atunci când au bani în buzunar, sunt tentați să-i cheltuie și chiar o fac.

Deși au constant sume mari de bani și câștigă foarte bine, ar trebui să facă economii pentru zile negre sau să meargă în vacanțe. Astfel, se vor răsplăti pentru toată munca depusă.

Cristiana

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: