O actriță îndrăgită din România s-a sinucis din cauza facturii la întreținere

Daca în timpul anului pensionarii au nevoie de bani pentru a-și asigura alimentele sau medicamentele, odată cu venirea iernii se gandesc cu groază la facturile de întreținere care urmează să vină.

Pe unii disperarea i-a dus inclusiv la gesturi extreme. Un caz cunoscut este cel al unei cunoscute actrițe din Galați, Stela Popescu Temelie.

Aceasta a recurs, în urmă cu mai mulți ani, la sinucidere, disperată că nu are cu ce să plătească utilitățile.

Femeia s-a aruncat în gol de etajul 4 al blocului in care locuia.

Soțul femeii, actorul și regizorul Lucian Temelie, a murit în toamna anului 2007, astfel ca aceasta nu mai avea alt spijin.

Stela Popescu Temelie a socat o tara intreaga dupa ce a recurs la un gest extrem si s-a aruncat de la etajul 4 al blocului in care locuia.

Actrita care lucrase toata viata la teatrul „Fani Tardini” din Galati si-a pus capat zilelor la varsta de 72 de ani.

Incidentul s-a petrecut in anul 2008, insa moartea ei a ramas cu ecou si in zilele prezente, iar multi batrani care se chinuie sa isi duca traiul de pe o zi pe alta se regasesc in durerea ei.

Vecinii Stelei Popescu Temelie spun ca femeia abia se descurca cu pensia, iar factura la intretinere de aproape 300 de lei a speriat-o teribil si nu a mai facut-o sa judece drept.

A venit taxa la caldura aproape 300 de lei. S-a speriat foarte tare, zicea ca o lasa fara bani.

I-am spus sa-i dea pe toti, ca peste cateva zile vine o noua pensie si-si revine daca nu la prima, la a doua pensie, sa nu mai planga pentru banii astia’, povestea una din vecinele actritei.

Stela Popescu Temelie locuia singura. Neajunsurile si durerea cauzata de pierderea sotului ei, au facut-o sa recurga la un gest dureros.

Lucian Temelie, sotul actritei, murise cu un an inainte ca femeia sa isi puna capat zilelor.

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: