Anamaria Vasile

O actriță îndrăgită din România s-a sinucis din cauza facturii la întreținere

Daca în timpul anului pensionarii au nevoie de bani pentru a-și asigura alimentele sau medicamentele, odată cu venirea iernii se gandesc cu groază la facturile de întreținere care urmează să vină.

Pe unii disperarea i-a dus inclusiv la gesturi extreme. Un caz cunoscut este cel al unei cunoscute actrițe din Galați, Stela Popescu Temelie.

Aceasta a recurs, în urmă cu mai mulți ani, la sinucidere, disperată că nu are cu ce să plătească utilitățile.

Femeia s-a aruncat în gol de etajul 4 al blocului in care locuia.

Soțul femeii, actorul și regizorul Lucian Temelie, a murit în toamna anului 2007, astfel ca aceasta nu mai avea alt spijin.

Stela Popescu Temelie a socat o tara intreaga dupa ce a recurs la un gest extrem si s-a aruncat de la etajul 4 al blocului in care locuia.

Actrita care lucrase toata viata la teatrul „Fani Tardini” din Galati si-a pus capat zilelor la varsta de 72 de ani.

Incidentul s-a petrecut in anul 2008, insa moartea ei a ramas cu ecou si in zilele prezente, iar multi batrani care se chinuie sa isi duca traiul de pe o zi pe alta se regasesc in durerea ei.

Vecinii Stelei Popescu Temelie spun ca femeia abia se descurca cu pensia, iar factura la intretinere de aproape 300 de lei a speriat-o teribil si nu a mai facut-o sa judece drept.

A venit taxa la caldura aproape 300 de lei. S-a speriat foarte tare, zicea ca o lasa fara bani.

I-am spus sa-i dea pe toti, ca peste cateva zile vine o noua pensie si-si revine daca nu la prima, la a doua pensie, sa nu mai planga pentru banii astia’, povestea una din vecinele actritei.

Stela Popescu Temelie locuia singura. Neajunsurile si durerea cauzata de pierderea sotului ei, au facut-o sa recurga la un gest dureros.

Lucian Temelie, sotul actritei, murise cu un an inainte ca femeia sa isi puna capat zilelor.

Comentează