Anamaria Vasile

O data la 7 ani ti se schimba norocul. Un nou ciclu de 7 ani a inceput anul asta pentru BERBEC si DA, se schimba multe lucruri

Astrologii susțin că fiecare perioadă de șapte ani se încheie cu o nouă etapă de maturizare. Nu degeaba începem școala la 7 ani, primim buletinul la 14 ani, iar în unele țări ești considerat major la 21 de ani.

Într-o hartă astrală progresată, tranzitul lui Saturn în jurul zodiacului durează 28 de ani, atunci când devenim pe deplin adulți, iar la 56 de ani este cea de-a doua întoarcere a lui. Fiecare ciclu de șapte ani, reprezintă adoptarea unor noi responsabilități, trecerea la o perioadă mai avansată. Iată ce le rezervă astrele nativilor din Berbec în următorii șapte ani:

2016 – 2018
Este o perioadă plină de schimbări, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. În 2017, vor exista numeroase posibilități de a-ți îmbunătăți educația, de a cunoaște alte religii și alte tipuri de cultură. Până la finele lui 2018, este posibilă o schimbare de serviciu sau chiar o relocare.

2018 – 2020
În această perioadă continui să te adaptezi noului mediu. În 2018, Berbecii își vor găsi jumătatea, iar până în 2020 își vor întemeia un cămin împreună cu persoana iubită și chiar vor deveni părinți. În 2019, este posibil să mergi într-un pelerinaj religios important.

2020 – 2022
Perioada 2020 – 2021 va fi marcată de multe oportunități la locul de muncă. Investești foarte multă energie, iar la un moment dat te vei simți copleșit. Sănătatea este bună în general, dar apar mici cu problem cu articulațiile. Relațiile amoroase începute anterior se intensifică în această perioadă. În 2022, te decizi să îți deschizi o afacere și să renunți la job-ul actual.

2023
Al șaptelea an are nevoie de introspecție, cercetare, analiză a sentimentelor, intuiție, reflecție și credință. În 2023, Berbecii vor putea înțelege mai bine ceea ce este bine pentru ei. A reflecta nu înseamnă numai a citi în trecut la faptele lor, ci a vedea în ochii tuturor celor care îi înconjoară ceea ce sunt ei de fapt. Ciclurile de șapte ani se aseamănă zilelor săptămânii, iar precum duminica, în 2023, Berbecii trebuie să planifice strategia următorilor ani, conform ființei care au devenit.

Eu m-am străduit să fac un articol interesant, tu dacă ai ajuns până aici îmi confirmi că este, dar dă-i LIKE şi SHARE să îl vadă şi prietenii tăi!

Comentează