Anamaria Vasile

O durea burta si s-a dus sa isi scoata ovarele, dar la operatie medicii au avut un soc! Uite ce au gasit in burta acestei tinere

O durea burta si s-a dus sa isi scoata ovarele, dar la operatie medicii au avut un soc! Uite ce au gasit in burta acestei tinere

La doi ani dupa ce a nascut-o pe fetita ei a inceput sa aiba destul de des dureri abdominale puternice. La inceput nu le-a dat importanta, insa au ajuns sa fie atat de deranjante incat s-a dus la doctor in cele din urma.

Dupa 3 radiografii, doua seturi de analize si sase teste de sarcina medicul care s-a ocupat de ea i-a spus ca are probleme cu ovarele si i-a recomandat sa le inlature. Becky a acceptat cu greu acest lucru, insa in cele din urma s-a conformat.

Doar ca, in timpul operatiei, a avut un soc: femeia avea in burta un bebelus de 4 kilograme, gata sa vina pe lume! Astfel ca, interventia de inlaturare a ovarelor s-a transformat intr-o cezariana.

Mama si bebelusul sunt acum in afara pericolului, insa toata lumea incearca sa afle acum cum de nu s-a vazut niciun semn de sarcina, Becky nici macar nu luase in greutate.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Se fac recrutări în armată, iar salariul e pe măsură! Uite ce trebuie să faci ca să intri în armată, începe de luni

Ministerul Apărării Naționale începe procesul de recrutare și selecție a rezerviștilor voluntari. De luni, cei care doresc să încadreze funcţii de soldaţi şi gradaţi rezervişti voluntari se pot înscrie în această primă etapă a procesului de recrutare.

Procedurile de recrutare se desfășoară în baza Legii nr . 270/ 2015 și constă în următoarele:

„Pentru înscrierea în procesul de recrutare şi selecţie, candidaţii se vor prezenta la sediul centrului militar judeţean sau de sector pe a cărui rază de responsabilitate îşi au domiciliul pentru a completa o cerere, având asupra lor următoarele documente: actul de identitate, în original şi în copie; certificatul de cazier judiciar, eliberat cu maxim şase luni înainte de data depunerii; acte de studii şi/ sau alte documente care atestă alte competenţe dobândite în viaţa civilă, în original şi în copie; permisul de conducere, în original şi în copie, dacă este cazul, pentru candidaţii fără pregătire militară, dacă îndeplinirea atribuţiilor postului pentru care candidează presupune conducerea tehnicii specifice; livretul militar, în original şi în copie, dacă este cazul, numai pentru cei care deţin calitatea de rezervist”, se arată într-un comunicat al MApN.

Potrivit MApN, la prezentarea la centrul militar, candidaţii vor fi informaţi cu privire la etapele pe care le presupune procesul de recrutare şi selecţie a rezerviştilor voluntari, respectiv unitatea militară în care urmează să susţină probele de selecţie, unitatea sanitară militară unde urmează să susţină examinarea medicală, unitatea militară sau centrul de instruire în care urmează să execute programul de instruire iniţială.

De asemenea, candidaţii fără pregătire militară vor fi consiliaţi în ceea ce priveşte exprimarea opţiunilor, în sensul orientării către armele sau serviciile şi specialităţile militare pentru care aceştia prezintă aptitudini.

Pentru anul în curs sunt disponibile aproximativ 2.200 de posturi pentru gradaţi şi soldaţi rezervişti voluntari, în 24 de judeţe şi în municipiul Bucureşti.

Recrutarea pentru posturile de ofiţeri, maiştri militari şi subofiţeri rezervişti voluntari se va realiza în etapa a doua, după un calendar care va fi anunţat în timp oportun, arată MApN.

CITESTE  URMATORUL ARTICOL:

Făceau baie în piscină, când au văzut că ceva se apropie încet de ei. Au încremenit când și-au dat seama ce venea…

Făceau baie în piscină, când au văzut că ceva se apropie încet de ei. Au încremenit când și-au dat seama ce venea în direcția lor. Era la mai puțin de un metru și…

Mai mulți tineri aflați în vacanță în Africa au avut parte de întâmplarea vieții lor, în timp ce stăteau la piscină pentru a se răcori. Era o zi toridă de vară, așa că și-au scos hainele de pe ei și au sărit direct în piscina din curtea pensiunii unde erau cazați.

După câteva momente, însă, s-a întâmplat ceva ce nu le-ar fi trecut vreodată prin minte. Au văzut cum se apropie, tot mai mult, un elefant în toată splendoarea lui.

Elefantul a luat câteva înghițituri din apa piscinei. Când a simțit ca este sătul, animalul s-a întors pur și simplu și a plecat:

Anunț făcut de o bancă din România! Cardurile, bancomatele şi POS-urile nu vor mai funcționa pentru o perioadă

Cardurile, bancomatele şi POS-urile Băncii Transilvania nu vor funcţiona în noaptea de sâmbătă spre duminică, în 8/9 iulie, între orele 0:00 – 4:00, când vor fi făcute actualizări în sistemul informatic, informează un comunicat al băncii.

BT precizează că a ales weekendul şi respectivul interval orar pentru ca eventualul disconfort generat să fie cât mai redus.

În acest context, Banca recomandă clienţilor să îşi asigure o rezervă de numerar şi să realizeze tranzacţii cu cardurile, respectiv folosirea bancomatelor şi POS-urilor BT în afara intervalului orar menţionat.

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

Mirela Vaida trebuie sa se opereze de urgenta! Apare zilnic la TV si ii e tot mai greu isi ascunda problemele de sanatate

Mirela Vaida trebuie sa se opereze de urgenta! Apare zilnic la TV si ii e tot mai greu isi ascunda problemele de sanatate

Mirela Boureanu Vaida nu a apucat sa-si faca operatia la ochi, iar problema ei este tot mai vizibila chiar si atunci cand vedeta este machiata.

“In curand o sa ma vedeti cu ochelari de soare la ochi in emisiuni. O sa fac si asta. Trebuie sa merg sa fac o incizie”, a spus in urma cu vreo doua saptamani Mirela intr-una din emisiunile pe care o prezinta.

Si cum pana acum nu a avut timp sa ajunga la medic sa-si rezolve problema, Mirela Boureanu Vaida incerca sa o mascheze. In anumite fotografii realizate in ultimele zile, insa lipomul de la ochiul stang se observa, semn ca acesta se mareste.

Se pare ca, vedeta tv a hotarat sa amane interventia pana la vacanta, atunci cand cel putin una dintre emisiunile pe care le prezinta zilnic se intrerupe temporar.