Anamaria Vasile

O mamă s-a dus la farmacie cu rețeta prescrisă de medic. E incredibil motivul pentru care nu a putut cumpăra medicamentele

O mamă din Constanța a primit o rețetă din partea unui medic pentru fiul său bolnav, însă nu a putut să cumpere medicamentele prescrise. Motivul este de necrezut.

Femeia s-a prezentat la farmacie cu rețeta pentru a lua medicamentele de care copilul avea atâta nevoie, dar fiindcă scrisul medicului era extrem de urât și nu a putut fi descifrat de nimeni, nu le-a putut achiziționa, potrivit Jurnalul.

Astfel de cazuri sunt destul de des întâlnite, însă majoritatea pacienților se consultă cu farmaciștii în privința medicamentelor potrivite, în loc să se întoarcă la medic.

Te-ar putea interesa si:

Ea este cea mai rea mamă din lume! Și-a scos copiii în oraș și le-a cumpărat înghețată. Dintr-o dată, când au ieșit afară din restaurant, le-a luat înghețatele din mânuțe și le-a aruncat la gunoi. Incredibil de ce a făcut asta

Jaime Primak Sullivan este o scriitoare și mamă a trei copii, care ca orice părinte vrea să-și educe copiii bine, ca să fie niște cetățeni ai lumii așa cum trebuie.

Aceasta povestește pe contul ei de Facebook:

“Deci…sunt cea mai rea mamă…din toate timpurile.

Mi-am scos copiii în oraș ca să mâncăm. După ce au mâncat, și-au comandat desertul pe care fiecare și l-a dorit și am așteptat cam 5 minute la coadă. Tânăra care ne-a servit (cred că avea maxim 17 ani) i-a înmânat fiecăruia câte o înghețată.

Niciunul nu s-a uitat în ochii ei. Niciunul nu a zis un <<mulțumesc>>. Nici ei, nici mie…Așa că am așteptat. Am înumărat până la 10 în sinea mea până au apucat și ei să guste din înghețată apoi când am iești afară, m-am aplecat, le-am luat înghețatele și le-am aruncat la gunoi…

Bineînțeles că au devenit isterici și au început să facă gură, dar văzând că eu stau calmă și mă uit la ei fără ză zic nimic, s-au oprit conștienți că am ceva de zis.

După care am început să le explic că, într-o zi, dacă vor fi norocoși, vor avea și ei un loc de muncă ca acea tânără care i-a servit și că sper ca atunci când vor ajunge așa ca oamenii să-i vadă, să se uite la ei, și să le acorde minimul de respect. Să le zică un mulțumesc în timp ce îi privesc în ochi.

Suntem prea mari la vârstele de 8/7/5 ani pentru a ne desfărșura fiecare zi fără să fim bine crescuți cu cei din jurul nostru.

Așa că astăzi sunt cea mai rea mamă din lume.”

Sunt părinți care o susțin în ceea ce a făcut dar sunt și care consideră că a fost prea dură.

Tu ce părere ai? Crezi că ar fi putut să se facă înțeleasă altfel sau crezi că puțină dramă îi va ajuta pe copii să-și amintească lecția învățată toată viața?

Comentează

Website-ul foloseste cookies. Continuarea navigarii pe website reprezinta acordul tau privind prevederile aplicabile disponibile aici.x