Anamaria Vasile

O pisică îşi plânge stăpâna moartă de un an de zile. Nu i-a părăsit mormântul de atunci

Unei pisici din Indonezia ii lipseste atat de mult fosta stapana, incat aceasta sta de un an de zile pe mormant, in speranta ca femeia va reveni.

Mai multi oameni care au zarit felina in cimitirul indonezian au incercat sa o adopte pe aceasta, dar de fiecare data pisica fugea de la ei si revenea la mormant.

In timpul zilei, ea merge la casa stapanei care a murit si este hranita de copiii acesteia, apoi se intoarce la cimitir, unde in fiecare noapte doarme pe mormatul fostei stapane.

„Este atat de trist sa o vedem asa. Abia acum am realizat cat de apropiate sunt animalele de stapanii lor”, a declarat un tanar de 28 de ani care a incercat sa adopte pisica. Desi de un an i s-au tot oferit noi locuinte, pisica este zarita la mormant in fiecare noapte, scrie Daily Mail.

De un an de zile de când şi-a pierdut stăpâna, o pisică a reuşit să înduioşeze o lume întreagă. Şi asta pentru că din acea zi nu i-a mai părăsit mormântul. În plus, este adeseori zărită plâgându-şi cu un mieunat stins omul drag, pe care l-a pierdut definitiv.

Cu toate acestea, primeşte mâncare de la o persoană cunoscută, din apropierea casei în care a locuit cu stăpâna sa. Acelea sunt singurele clipe când pleacă de lângă mormânt.

Povestea felinei fidele a înduioşat o lume întreagă.

O poveste asemanatoare: Tocmai îl îngropaseră, dar atunci o pisică albă necunoscută a apărut de nicăieri și dădea târcoale mormântului. Oamenii s-au strâns, au încercat să o alunge, dar pisica a făcut ceva care i-a lăsat pe toți în lacrimi

Totul s-a petrecut la moscheea Al-Hidayah din Kelibang din Langkawi, ce s-a petrecut aici, mai precis comportamentul extrem de straniu al unei pisici care s-a ,,autoinvitat”la o înmormântare, a făcut înconjurul lumii.

Se pare că filmarea ar fi fost realizată și postată pe internet chiar de nepotul celui decedat. Milioane de oameni au văzut filmulețul și nu le-a venit să creadă, pare mai degrabă o scenă de film.

Pisica și-a făcut apariția la mormânt și a refuzat să-l părăsească, din câte se pare, totul a fost cu atât mai ciudat cu cât mormântul era al unui iubitor de animale.

Soffuan CZ, un participat și martor al evenimentului straniu cu pisica albă, a povestit: ,,La înmormântare, pisica albă s-a apropiat și a început să dea târcoale mormântului. Bunicul meu era mare iubitor de pisici”.

În ciuda eforturilor neobosite ale rudelor îndererate, felina nu s-a lăsat cu niciun chip alungată, dacă cineva o trăgea, se culca pe jos pentru a nu putea fi apucată.

Același Soffuan CZ a mai precizat ceva și mai straniu: ,,Pisica nu era animalul cuiva de companie, era mai degrabă o pisică atașată de locul acela. Prezența ei i-a intrigat pe toți. Mai mulți oameni care locuiesc în zonă ne-au spus că ea se întoarce mereu la mormânt”.

Iată imaginile pe care nu veți regreta cu siguranță că le-ați urmărit:

Comentează