Anamaria Vasile

O prostituată s-a urcat în maşina unui client. La scurt timp, a avut parte de surpriza vieții

O femeie în vârstă de 27 de ani din Oklahoma a fost arestată în urma probelor video obţinute de un „justiţiar” cu ajutorul unei drone.

O prostituată a fost suprinsă în timp ce se afla în maşina unui client în vârstă de 76 de ani, șofer de camion. Cel care a făcut înregistrarea urmăreşte de multă vreme prostituatele din oraş cu ajutorul unei drone şi trimite înregistrările video poliţiei.

Bărbatul, pe numele său Brian Bates, celebru pe plan local pentru astfel de practici, a lansat drona de pe o stradă din apropierea locului în care era parcată maşina în care se afla tânăra.

„Când fata și șoferul au văzut drona, şi-au încetat imediat activitatea şi au părăsit zona”, a declarat un poliţist.

Femeia a pledat vinovată şi a fost condamnată pentru prostituţie. Ea va petrece un an după gratii, potrivit promotor.ro.

Șoferul de 76 de ani nu a primit încă sentinţa. Legea din Oklohama îi incriminează şi pe cei care plătesc pentru servicii sexuale.

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL

Vești importante despre SALARIILE românilor! Se întâmplă de la 1 IULIE

Salariile nu mai cresc de la 1 iulie 2017. Medicii și profesorii vor primi doar 25% de la 1 ianuarie

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că bugetarii nu vor primi majorările salariale după calendarul avansat până acum.

„De la 1 ianuarie 2018, toţi bugetarii vor avea o creştere a salariului brut de 25%. De la 1 martie 2018, încă 25% pentru profesori, care, adăugat la creşterea de 25%, înseamnă de fapt o creştere de 50%”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, potrivit digi24.ro.

„Tot de la 1 martie, medicii şi asistentele au creşteri de peste 100%, ajungând la nivelul grilei din 2022. Este varianta cu care noi vom intra în comisie. Ar fi trebuit să intrăm de la 1 ianuarie (2018 – n.r.), dar au fost foarte multe amendamente pe care noi le-am acceptat la Senat şi la Camera Deputaţilor”, a mai spus Vasilescu.

UPDATE: Sindicatele ameninţă cu proteste

Sindicaliştii sunt nemulţumiţi de modificările aduse Legii salarizării, în condiţiile în care ministrul Muncii a anunţat o decalare a calendarului majorărilor salariale.

„Nu mai poate fi vorba despre o veste prea bună pentru colegii care lucrează în sistemul de Educaţie Publică. Atâta vreme cât prin ceea ce s-a transmis din partea Guvernului constatăm o încălcare flagrantă a programului de guvernare. Programul de Guvernare care a fost adoptat prin hotărârea Parlamentului României specifica foarte clar că, de la 1 iulie 2017, personalul din Învăţământ urma să beneficieze de o creştere salarială de 20%, iar de la 1 ianuarie 2018 de încă o creştere salarială de 30%”, a spus Marius Nistor, liderul federaţiei sindicale „Spiru Haret”, conform digi24.ro.

„E delicat să vii peste noapte şi să spui că nu mai primeşte pentru că nu mai sunt bani. Parcă până acum erau bani sau parcă până acum nu erau bani. Nu am avut date de acest gen”, a spus şi Leonard Bărăscu, preşedintele SANITAS