Anamaria Vasile

O tânără a plecat de acasă să facă jogging, dar nu s-a mai întors. La două zile de la dispariţie, tânăra a fost găsită moartă, cu trupul ars! Groaznic prin ce a trecut și cine i-a făcut asta:

O crimă misterioasă a șocat o țară întreagă. O tânără care a plecat de acasă să facă jogging a fost găsită fără suflare, cu trupul ars, la două zile după dispariție.

Pe 28 octombrie, Alexia Daval, în vârstă de 29 de ani, a plecat dimineață de acasă, pentru a face jogging, așa cum făcea de obicei. După câteva ore, observând că soția sa nu a revenit acasă, soțul Jonathann Daval a anunțat poliția.

Timp de două zile, pentru găsirea tinerei a fost lansată o amplă acțiune de căutare, la care au luat parte în jur de 400 de persoane din orășelul Grey, din regiunea nord-estică Haute-Saone.

Trupul ars al Alexiei Daval, angajată la bancă, a fost găsit, în final, într-o pădurea de lângă Grey. Cadavrul acesteia era acoperit cu crengi, la câțiva kilometri de ruta obișnuită a femeii.

După efectuarea autopsiei, anchetatorii au aflat că moartea tinerei femei a fost una violentă, „cel mai probabil prin asfixiere”, ea fiind victima unor „violențe fizice”.

Procuroarea din Besançon, Edwige Roux-Morizot, a menționat însă, într-o conferință de presă, că, deși autopsia a fost concludentă, nu permite încă stabilirea cu certitudine a circumstanțelor în care a murit Alexia Daval.

Crima a șocat întreaga comunitate din Gray, un orășel cu 5000 de locuitori, sute de oameni participând astăzi la înmormântarea tinerei.

Comentează