O tânără a plecat de acasă să facă jogging, dar nu s-a mai întors. La două zile de la dispariţie, tânăra a fost găsită moartă, cu trupul ars! Groaznic prin ce a trecut și cine i-a făcut asta:

O crimă misterioasă a șocat o țară întreagă. O tânără care a plecat de acasă să facă jogging a fost găsită fără suflare, cu trupul ars, la două zile după dispariție.

Pe 28 octombrie, Alexia Daval, în vârstă de 29 de ani, a plecat dimineață de acasă, pentru a face jogging, așa cum făcea de obicei. După câteva ore, observând că soția sa nu a revenit acasă, soțul Jonathann Daval a anunțat poliția.

Timp de două zile, pentru găsirea tinerei a fost lansată o amplă acțiune de căutare, la care au luat parte în jur de 400 de persoane din orășelul Grey, din regiunea nord-estică Haute-Saone.

Trupul ars al Alexiei Daval, angajată la bancă, a fost găsit, în final, într-o pădurea de lângă Grey. Cadavrul acesteia era acoperit cu crengi, la câțiva kilometri de ruta obișnuită a femeii.

După efectuarea autopsiei, anchetatorii au aflat că moartea tinerei femei a fost una violentă, „cel mai probabil prin asfixiere”, ea fiind victima unor „violențe fizice”.

Procuroarea din Besançon, Edwige Roux-Morizot, a menționat însă, într-o conferință de presă, că, deși autopsia a fost concludentă, nu permite încă stabilirea cu certitudine a circumstanțelor în care a murit Alexia Daval.

Crima a șocat întreaga comunitate din Gray, un orășel cu 5000 de locuitori, sute de oameni participând astăzi la înmormântarea tinerei.

Cristiana

Add comment

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.

%d blogeri au apreciat: